Hoppa till innehåll

5 bästa anti-cellulit massagers i test

Cellulit är en naturlig sak i vår kropp som beträffar både kvinnor och män, men det är oftast kvinnor som kämpar mot den. Cellulite är ett hudtillstånd när underhudsfett samlar sig och huden ser som en apelsin ut. Det behövs inte oroa sig, eftersom celluliten är inte någon sjukdom, utan ett kosmetiskt problem. Det är ett resultat av att äta för mycket kolhydrater, salt. En annan möjlig orsak är att dricka alkohol samt kaffe och att röka cigaretter. Om man vill få bort sin cellulit, ska man tänka på sin livsstil. Ohälsosam livsstil har inverkan på vår kropp i nästan alla aspekter. Du kan förbättra din fysiska aktivitet genom att träna, cykla, springa och så vidare. Väl balanserad diet spelar den viktigaste rollen i detta fall. Kolhydrater leder till fetma och orsaker cellulit. Nikotin och alkohol kan minska blodcirkulationen och lymfflöde. Om din blodcirkulation är låg, är det mycket svårt att få bort cellulit. Du ska ändra dina matvanor, om du vill leva längre och utan cellulit. På marknaden finns det också många olika produkter för huden och cellulit som krämer, oljor osv. De effektivaste sätten att reducera fett är den fysiska aktiviteten och en väl balanserad diet. Men om du vill ha snabbaste effekter, kan du också köpa en massager mot cellulit. Det finns tre olika kategorier av sådana massage-produkter. Elektriska massagers har några typer av tillsatser som används för alla kroppsdelar. Manuella massagers eller rollers kan används när dina muskler är trötta efter din träning eller om du lider av smärtan. Den sista gruppen är borstar som används både våt och torr. Du får gärna använda en massage-olja för att fukta din hud. En elastisk och len hud är en dröm av många människor. Cellulit är ett kosmetiskt problem som gäller många kvinnor och därför förberedde vi en ranking med de fem bästa produkterna mot cellulit.

5. Anti-cellulit massager NiceJoy Våt och Torr Kroppsborste

Det är en enkel borste som kan används både våt och torr. Denna produkt verkar som en peeling som tar bort en död överhud och slätar din hud. Ett dagligt bruk förbättrar hudtillståndet och ger synliga effekter efter några månader. Det är ett bra och billigt sätt att öka din blodcirkulation som spelar en nyckelroll när det gäller cellulit borttagning. Din hud ska se piggare och ljusare ut. Om du gillar att bada, kan du göra något slags hem-spa. Du kan också välja en eterisk olja för att koppla av. Du kan gärna borsta din hud när du är klar med att duscha. Dessa borstar för hemmabruk förbättrar din hudselasticitet som har inverkar på att minska celluliten. En bättre blodcirkulation väcker också kollagenproduktion.

4. Anti-cellulit massager Pinkiou Kroppsmasage Borste

En silikonborste är ett populärt val för de som letar efter en effektiv och snabb hjälp när det gäller cellulit-problemet. Varje person vill ha en len och ljus hud, men ibland vet man inte vad man ska göra för att uppnå goda resultat. Pinkiou borste tar hand om din hud och förbättrar hudens tillstånd. Först och främst slätar borsten din hud. En regelbunden bruk ska ge dig synliga effekter efter några veckor – du ska märka att celluliten minskade. Men borsten verkar som en peeling och tar bort den döda överhuden. Det är bäst att använda olika oljor för att gör effekterna snabbare och bättre. Man stimulerar blodcirkulationen och lymfflöden för att ta bort toxiner och påskynda cellulit borttagningen. Det är enkel, effektiv och billigt sätt att ta hand om sig själv.

3. Anti-cellulit massager Muskelroller Fascifri

Letar du efter en muskelstimulator som tar bort både cellulit och muskelsmärta? New Incorrupt muskelstimulator är just för dig. Man kan använda denna massager varsomhelst – på ryggen, nacken, låren, vaden osv. Om du är en aktiv människa, kan du ta massagern med. Den är lätt och små och därför passar den in i alla påsar. En sådan stimulator kan också bli ett fantastiskt alternativ som en present för dina nära och kära. Med denna massager kan du göra stretchövningar eller använda den för avkoppling. Det är bäst att använda produkten efter en träning för att stimulera musklerna. Du kan undvika obehagliga kramper eller skador. Fler och fler människor köper sådana produkter på grund av deras multifunktionalitet. Det är viktigt att ta hand om sin fysisk och psykisk hälsa.

2. Anti-cellulit massager LonMe Elektrisk

Här presenteras en proposition för människor som inte har så mycket tid att massera sin hela kropp. En elektrisk massager är mycket praktisk och effektiv. I förpackningen finns det fyra massagehuvuden som man kan använda på alla kroppsdelar. Apparaten använder infraröda strålar och en effekt av sugningen för att minska celluliten och släta apelsinhuden, men också för att förbättra blodcirkulationen som svarar för stimulering av vävnadsceller. Du får gärna använda LonMe på armarna, benen, midjan, lårarna osv. Anordningen anpassar sig väldigt bra i din hand och är lätt att använda – använd produkten upp och ner i huden för att uppnå bara de bästa effekterna. Efter några månader ska du se att din hud ser lenare och ljusare ut.

1. Anti-cellulit massager RENPHO Massagepistol

Vår bäst i test produkt är en massagepistol. Här hittar du allt som behövs för att ta bort celluliten och muskelåterhämtningen. Fem massagehuvuden och fem hastigheter ger dig många möjligheter – du kan massera nacken eller ryggen, om du har ett sittande jobb, du kan stimulera musklerna för att få bort celluliten eller regenerera musklerna efter en träning. Apparaten packades i en väska för att möjliggöra transport och att organisera allt tillbehör. 6 timmars batteritid räcker för att massera alla kroppsdelar. RENPHO erbjuder en kraftfull och tyst djupmassage – fler och fler människor lider av någon slag smärta och cellulit. Därför är det bra att köpa en professionell produkt som kan hjälpa till och ta bort alla problem. Även om cellulit är ett kosmetiskt problem, är det bättre att inte ha sådant problem, eftersom våra psykiska hälsa samt med fysiska hälsa är de viktigaste aspekterna i våra liv.