Hoppa till innehåll

5 bästa arbetsskor i test

Bekväma skor på jobbet är viktiga, oberoende av din profession. Bärkomfort är ansvarigt för arbetseffektivitet, därför att du inte tänker på det att skorna stramar dina fötter. För breda eller för tunga skor kan skapa liktorn som kräver en speciell behandling, som exempelvis liktornsplåster. Bärkomfort förknippas med säkerheten, eftersom om en arbetare bär för breda skor, kan hon eller han slipa och falla, vilket kan göra seriösa skador. En olycka på din arbetsställe är oönskad och ingen kan sätta sig i en sådan situation. Du borde inte glömma om att följa alla säkerhetsregler som gäller din arbetsställe. En läkare ska ha ett annat par skor än en ingenjör. Sulan spelar en stor roll, eftersom du går på olika grund på jobbet ibland. Det beror på var arbetar du. Om du jobbar på fältet, då behöver du först och främst skor med en tjock sula, annars kan du skada dina fötter, när du skulle trampa på någon spik eller sten. Att köpa ett bra par skor på nätet är inte så enkelt, men det betyder dock inte att det är omöjligt. Ibland behöver man tillbringa mer tid på att söka efter skorna istället för att ge upp. Det lönar sig vid vissa tillfällen att spendera mer pengar på ett par skor, eftersom en hög kvalitet kan skydda fötterna från en olycka. En stor fördel med att köpa skor online är fler modeller i olika prisklasser, dvs. att man kan välja mellan fler modeller än i en klassisk affär. Det finns olika viktiga saker som man borde lägga märke på. Den första saken är naturligtvis material, vilket användes för att tillverka skor. För det andra är det sulan som måste vara hållbar och tjock – du vet inte vad som du ska träffa på din väg på arbetet. Om du letar efter ett par skor som är bekväma, kan du läsa vår ranking med de fem bästa arbetsskorna, vilka inte är jättedyra.

5. Arbetsskor - Black Hammer för män

Inte bara dyra skor kan vara bekväma och säkra för dina fötter. Black Hammer tillverkar produkter som gäller bland annat arbetare, därför har dessa skor en tjock sula, vilken skyddar dina fötter och ger dig extra komfort. Dina anklar stabiliseras på så sätt att skorna är högre än typiska skor med en låg försäkring. De passar verkligen bra till din storlek och du behöver inte oroa sig att du kommer att känna dig obekvämt efter en eller två timmar på jobbet. Materialet som användes för tillverkningen är vattentätt, så du kan arbeta oberoende av atmosfäriska förhållanden.

4. Arbetsskor - YLME Ståltåhätta

Med dessa skor är dina fötter 100% säkra. Tack vare ett hållbart material och punkteringssäker mellansula i stål förhindrar skorna olyckor, när något tungt faller på din fot. Om du jobbar på en byggnadsplats, då ökar risken att något kan hända. Många kunder som har köpt dessa skor säger att nu kan de stå längre och de känner inte ont i anklarna eller hälarna. De flesta arbetsskorna är vattentäta och YLMAs skor är inte ett undantag. Det finns många storlekar som du kan välja mellan: från 37 till 45. Om du söker efter någon större storlek, då kan du läsa om det nästa förslaget i denna rangordning.

3. Arbetsskor - Black Hammer Hiker S3 SRC 9007

Du har förmodligen sett många exempel på arbetsskor som förekommer i reklam osv. Men inte alla är verkligen lämpliga för ett arbetsställe som till exempel ett arbete på en lager, där det finns många maskiner och föremål som tegel, vilka är tunga och kan skada din kropp. Black Hammers skor är lämpliga för alla arbetsställe som kräver ett professionellt skodon, och dessutom kan du välja mellan storlekar från 39 till 48 (i EU bred). Orange element ser snyggt ut och kontrasterar med den klassiska svärtan. Dessa skor är lämpliga för både utomhus och inomhus på grund av deras vattentäthet och en tjock sula. Tack vare de rostfria stålhättorna är dina fötter säkra hela tiden. Sulan försäkrar skydd mot att glida och halka – skodon som glider är en vanlig orsak till en seriös olycka på jobbet, därför ska du alltid tänka på att köpa ett säkert par arbetsskor.

2. Arbetsskor - Sketchers 52640 för män

Det finns också yrken som inte kräver något professionellt skodon, utan bekväma sportskor. Ett bra exempel på sådana skor är Sketchers. Om du är en servitör eller jobbar du på kontoret, behöver du också bekväma skor. Sketchers största fördelar är att sulan är elastisk och att materialet är andninsbart. Dina fötter kommer inte att svettas och du kommer att känna dig angenäm och fräsch. Det finns några färgvarianter som du kan köpa, nämligen svart, marinblå och vit, och svart och vit. Sådana klassiska färger är alltid trendiga, därför behöver du inte köpa ett nytt par varje år. När det gäller storlekar, börjar de med 39 och slutar på 48.5 (i EU bred). En lätt konstruktion och ett bekvämt skum gör dessa skor perfekt till ett stående jobb.

1. Arbetsskor - WHITIN Säkerhetsskor för män

WHITINs säkerhetsskor vann den här rankingen på grund av det att de bindar ihop egenskaper av olika typer av skor. Eftersom det är ett par säkerhetsskor, måste de ha ett ståltåskydd som ska ge dig garanti att dina fötter inte kommer att skadas av ett tungt föremål som föll på dem. Om du arbetar på ett ställe, där det alltid är varmt, kommer du att vara nöjd med det andningabara nätet, vilket ger en angenäm fotkänsla och dessutom säkerställer arbetskomfort. Det finns en mittsula av stål, vilken användas som ett extra skydd från vassa föremål, t.ex. från spikar som spilldes över glovet. Tack vare den halfria yttersulan kommer du inte att glida på halkiga ytor. Tre färgversioner (svart, grå och svart-röd) och många storlekar (från 40 till 49 i EU bred) gör den här produkten en av de bästa på marknaden.