Hoppa till innehåll

5 Bästa energidrycken

Vi alla behöver ibland en extra energidos. Om man är trött eller jobbar på natten, kan en energidryck öka vitalitetsnivån, så att man kan fokusera på sina uppgifter igen. Det är också en bra lösning för studerande som lär sig mycket eller för resande som vill upptäcka fler platser. Om en kopp kaffe som du brukar dricka på morgonen eller på eftermiddagen räcker inte eller verkar inte alls, då är det dags för en energidryck. Det är värt att nämna några exempel på ingredienser som användes i en klassisk energidryck: kaffein, taurin, B-vitaminer, socker, guarana extrakt och L-Theanine. Dessa substaser ska öka din blodtryck och orsaka att du ska må bättre, kraftfullare och fokuserad. Å andra sidan ska man undvika att dricka många energidrycker på grund av en ökad risk av hjärtinfarkt och diabetes som kan orsakas av socker. Om man lägger märke till dessa hälsofaror, då kan man testa en energidryck. På marknaden finns det en stor mångfald av produkter, därför undrar man förmodligen, vilka är anmärkningsvärda. Det finns inga klara svar på en sådan fråga, eftersom allt beror på personliga smaker. Man kan också köpa en energidryck i många varianter, exempelvis sockerfri eller kalorifri. Sockerfri drycker blev populära, eftersom nuförtiden tränar fler och fler folk på gym och de tar hand om sin hälsa. Populära och omtyckta märken tillverkar också pre-workout drycker för alla aktiva personer eller sportsmän. Sådana produkter skiljer sig från andra med avseende på sina ingredienser. Sådana drycker innehåller inte socker, kalorier, men det som är viktigt här är framför allt elektrolyter och aminosyror som minskar tröttheten. Faktum är att sockerfria drycker innehåller inte det klassika vita sockret, men de använder några ersättningar. Exempelvis är stevia-löv kalorifria och även 200 gånger sötare än vitsocker. Det organiska kaffeinet ska hjälpa dig, om du är trött eller sömnig, så att du kan fokusera på viktiga plikter. Om du letar efter läckra energidrycker, kan du läsa vår ranglista med de 5 bästa energidryckerna som du kan testa hemma.

5. Energidryck Rockstar Energy Drink Original

Rockstar är ett känt märke som tillverkar många varianter av sina energidrycker. Den originella smaken av Rockstar väljs ofta av många kunder som gillar sötma. En dosa av Rockstar innehåller 160 mg koffein som motsvarar två koppar kaffe som du brukar dricka hemma. Koffeinet är bara en av de många ingrediensarna här, eftersom det också finns: guarna-extrakt, B-vitaminer, taurin. Alla dessa substanser svarar för en bra smak och trötthetsminskningen. Om du inte gillar den klassiska smaken av Rockstar, kan du utan något problem hitta andra smaker eller sockerfria varianter av samma dryck.

4. Energidryck Red Bull Sugarfree

Finns det någon här som inte har hört om Red Bull? Troligtvis inte. Det är en av de mest kända märkena i världen. Kunderna väljer Red Bull på grund av den ikoniska smaken och på grund av effekter, vilka Red Bull energidrycker ger. Nuförtiden har vi en trend på sockerfria och kalorierfria produkter och därför tillverkar fler och fler företag produkter som innehåller sockersersättningar. En 250 ml-dosa har bara 5 kcal – det är verkligen få kalorier i jämförelse med en klassisk Red Bull, där varje dosa innehåller 110 kcal! En kopp kaffe innehåller ungefär 95 mg koffein, medan en Red Bull Energy Drink har 80 mg koffein. Det är tillräckligt mycket för att må kraftfullare och ha energi för andra uppgifter.

3. Energidryck Monster Energy Zero Ultra

Monster Energy Zero Ultra är en bra alternativ för den kända gröna Monster som innehåller socker. Vita dosor är sockerfria och varje innehåller 140 mg koffein. Det är mer än det finns i en kopp kaffe som man brygger hemma. Det kan vara en bra alternativ för alla älskande sockerfria drycker som Coca Cola eller för de som undviker socker. Drycken smakar bättre, om man förvarar den i kylskåpet. Positiva omdömningar och recensioner bekräftar den höga kvaliteten av Monster-drycken. Många säger att de äntligen känner sig pigga och att de kan lära sig längre. De förlorar inte fokus på uppgifter som de gör och därför kan de t.ex. jobba effektivare.

2. Energidryck NOCCO No Carbs Company

Det är något för alla sportsmän som tränar regelbundet och intensivt. En energidryck kan betyda mer, om det finns sådana ingredienser som tar hand inte bara om energinvån, utan också om muskler. De som tränar ofta, kämpar mot muskeltröttheten. NOCCO tillverkar produkter som hjälper vid bättringen efter en workout, eftersom musklerna ska bli mindre trötta. Du kan också dricka produkten före träningen för att öka sina möjligheter eller förlänga workouten – mer kraft=bättre resultat. Det finns flera läckra smaker som gjordes med tanke på veganer. 3000 mg BCAA, dvs. Branched Chain Amino Acids, 180 mg koffein, sex olika vitaminer, och grönteextrakt ska ge dig en stor dos av energi.

1. Energidryck Celsius

12 dosor av Celsius-drycker i många smaker. Det är en perfekt lösning för de som vill testa nya smaker och vet inte, vilka är bästa. Här finns det även 200 mg koffein, men det som man inte finner är socker och konstgjorda färger och ämne. Det finns sex smakkombinationer: persika-mango, grön te, Cola, druva, orange, bär, och vattenmelon. Man kan också leta efter andra smaker, som Celsius erbjuder. Extrakter från grön te, guaranafrön, ingefärarot ska energetisera din kropp och hjärna, så att du kan nå dina mål snabbare. Det är en fantastisk alternativ för de som vill undvika socker, men behöver en energiboost. Perfekt för studenter, arbetare eller sportsmän – alla kan hitta sin favorit smak eller flera smaker. Celsius tillverkar sina produkter med tanke på människor som lever ett aktivt liv.