Hoppa till innehåll

5 bästa hampaoljor

Hempaolja och CBD-olja är inte samma sak. Även om de kommer från den samma växtfamiljen, verkar de på olika område. Hempaolja extraheras av Cannabis sativa L., medan CBD-olja extraheras av Cannabis indica. Den största skillnaden mellan de två är innehållet av THC, dvs. tetrahydrocannabinol. När det gäller Cannabis sativa, förekommer THC egentligen inte (mindre än 0.3%). Hempaoljan hjälper och förbättrar vår hälsa, hår- och hudtillstånd. Faktum är att hempaoljan innehåller 25 gånger mer omega fettsyror än olivoljan – det finns kokhempaoljor som just kan ersätta olivoljan. Både omega-6 och omega-3 är kända under namnet ”de goda fetterna”, dvs. de hälsosamma fetterna. Experter säger att andelen omega-6 och omega-3 i fettsyraförhållandet 3:1 är bra för vår hälsa, och att det ger många fördelar. Hampafröolja används som ett botemedel mot många hälsoproblem. Forskningen har visat att när man tar hempaoljan oralt, förbättrar man hud- och hårtillståndet. Om du kämpar mot akne eller mot atopisk dermatit (eller atopisk eksem), kan du åtminstone försöka att ta hempaoljan. Människor med hypertoni kan också söka hjälp i hempaoljan för omega-3 fettsyran minskar det höga blodtrycket. Hempafröoljan kan också reducera LDL-koresterol som ofta kallas för ”det onda kolesterolet”. Det är dock inte slutet av listan över hälsofördelar som du kan få tack vare hempafröoljan. Även om det är CBD-oljan som motverkar smärtan bättre, kan hempfröoljan också minska smärtan. Du kan exempelvis använda den dirket på huden som en massageolja. Om du är sårbar för olika inflammationer, kan gammalinolensyra (GLA) ta bort obehagliga symptom som följer med det här tillståndet. GLA finns i hempaolja och är effektiv mot reumatoid artrit (RA) eller irritabel tarm (IBS). Eftersom den originella smaken av hempaoljan inte är bäst, tillverkar producenter olika smakalternativ som pepparmynt. En matsked hempaolja innehåller 125 kalorier, och det rekommenderas att ta upp till 3 matskedar per dag. Om du letar efter en stor mängd hampfröextrakt kan du kolla in vår ranking med 5 produkter som kan väcka ditt intresse.

5. Power Nutrix Hampaolja

Många tycker inte om att ta sina supplement i form av droppar, därför finns det ett annat alternativ på marknaden, nämligen kapslar. Power Nutrix erbjuder sina kapslar med en stor mängd av hempoljasextrakten. En kapsel innehåller 500 mg hempaoljan som är rik på omega-3 och omega-6 fettsyror, betakaroten, vitaminer E och C, alfa-linolensyra och linolen. I förpackningen finns det 120 softgel-kapslar – personer under 65 kilo borde ta en kapsel dagligt, medan personer med vikt över 65 kilo kan ta upp till 2 kapslar per dag. Dessa kapslar minskar stress, trötthet, smärta och ökar din fokus, så att du kan bli mer produktiv. Vitamin E tar hand om din hud och ditt hår, och alfa-linolensyra stödjer nervsystemet. Den tyska kvaliteten garanterar de bästa resultaten.

4. MaryJoanna’s Original Premium Hampaolja

Högdoserad hempaextrakt i droppar assimileras lätt av vår kropp – du kan hålla några droppar under tungen eller blanda dem med dina favorita drycker eller helt enkelt med vatten. Dropparna lösas snabbt upp i vätskan. Flaskan innehåller 15 ml hempaoljan, dvs. 450 droppar. Förutom omega-syror finns det här mineraler såsom järn, zink, kalium, magnesium osv., vitaminer B1, D och E, och hälsosamma mineraler. Om du vill stressa av dig eller minska obehagliga känslor av smärtan, är hempaoljan perfekt för detta. Flaskan ska förvaras i en torr plats under 25 celsiusgrad.

3. Hampaolja premium terpkoncentrat med näringsrika ingredienser

Letar du efter något starkare en hempafröoljan? Vi har något speciellt för dig. Den här premium CBD-oljan testades noggrant i laboratoriet för att kunna försäljas. CBD-oljan motverkar den kroniska smärtan som följer med t.ex. reumatoid artrit. Du kan också använda oljan om du vill minska symptom av stress eller trötthet. Ditt humör ska också förbättras för en avkoplad människa betyder en glad människa. Nu är det dags att börja leva utan stress och smärta och CBD kan vara ditt botemedel för det.

2. Oïléna Hampa Gel

Det är en intressant produkt på grund av dess form. Det är en hemplagel för vuxna, äldre och atletar. Gelet ger en snabb lättnad, avslappnade effekter och en angenäm känsla av kylan. Tröttna muskler behäver en intensiv hjälp efter träningen, därför lönar det sig att använda det här gelet då och då, om du känner dina muskler tröttna och värkande. Vissa människor har också problem med det muskuloskeletala systemet och de behöver en snabb hjälp. Oïlénas massageolja är lämpligast för det här symptomet. Reumatologiska problem kräver också en speciell omsorg – tack vare hempan kommer du att märka första ändringar efter den första användningen. Produkten är ett hundra procent vegansk och hör till cruelty-free produkterna.

1. Cannabi Relief Premium Hampaolja

Sist men inte minst – Cannabi Relief Premium Hempaolja. Den här naturliga hempaoljan innehåller bara en ingrediens, dvs. hempaextrakten. 3300 mg hempaextrakten stödjer din kropp och dess inre processer. För att applicera produkten riktigt, borde du lägga några droppar oljan under tungan upp till 3 gånger om dagen. Du ska vänta en minut innan du sväljer dropparna. Eventuellt kan du blanda dropparna med vatten och dricka på så sätt. Faktum är att hempaoljan inte smakar bäst, därför många användare lägger oljan till deras favoritmat eller dryck. När det gäller användningen, tar många hempaoljan för att sova bättre och förbättra koncentrationen. De som lever snabbt, har inte tid att stanna för en stund och koppla av – hemplaoljan är ett naturligt botmedel mot många obehagliga symptom som smärtan, stress och ångest. Testa hempaoljan själv och förändra ditt liv!

pixel 5 phone casenews pixel 5 phone casenews