Hoppa till innehåll

5 bästa hårfärgerna i test

Alla behöver en ändring någon gång. Många av oss färger håret flera gånger om året för att känna sig bättre. Håret spelar en viktig roll i vårt avseende – en ny frisör ändrar vårt ansikte, men också föryngrar oss. Den enklaste och snabbaste metamorfosen som du kan göra hemma är ju att färga håret. En stor fördel som står bakom detta är pengar. Du kan ha en fantastisk frisör och du behöver inte betala mycket för den. Om man går till en hårsalong, sparar man också tid. På marknaden finns det olika märke och produkter att det ibland är svårt att kunna välja mellan sköna färger och tillvägagångssätt. Du kan hitta både extravaganta och neutrala toner. Du kan gärna binda några färger för att få en unik frisör som alla ska beundra. Om du inte känner dig säker på att färga håret själv kan du alltid be om hjälp din kompis. Glömm inte att ta hand om ditt hår efter du färgat det och använd en hårbalsam. Du ska läsa alla informationer som det finns på förpackningen för att få det bästa möjliga resultatet. Hårfärgerna för hemmabruk är en mycket bra idée för de som inte vill gå ut, särskild under pandemin. Därför förberedde vi den här rankingen för att hjälpa dig att välja den mest effektiva produkten. Det enklaste och snabbaste sättet att färga sitt hår hemma är att hitta någon hårfärg och beställa den. Du ska tänka först på en metamorfos som du vill ha. Vilka färger passar bäst och vilka märke är populära. En annan viktig faktor är priset. Naturligtvis betalar du inte så mycket, i jämförelse med en besök hos en professionell frisörska, men du skulle välja en produkt som kommer från ett förtrogen märke. Komm ihåg att priset inte är lika med kvaliteten ibland. Vi hoppas att tack vare vår ranking kommer du att köpa den bästa möjliga hårfärgen. Läs hela instruktionen innan du börjar färga ditt hår för att få bara det härligaste resultatet.

5. Hårfärg Garnier Nutrisse

Om du letar efter en bra hårfärg för hemmabruk är det en proposition för dig. Garnier är ett mycket känd företag i kosmetikaindustrin. Den presenderade produkten innehåller fem oljor, bland annat från avocado. Ditt hår är därför tillräckligt fuktigt, silkeslent och glansigare. Resultatet varar i 8 veckor så du kan vara nöjd med effekten för en lång tid. Du kan välja mellan över fyrtio färger. Produkten täcker grått hår upp till 100% och du kan vara säker på kvaliteten. Garnier Nutrisses anti-torkning formel tar hand om ditt hår vilket blir starkare och har mindre brott.

4. Hårfärg Syoss Salonplex Permanente Coloration

En klassik bland hårfärgerna. Syoss erbjuder olika professionella hårprodukter. Vår val motiverades av ett attraktivt pris och en bra kvalitet. Denna långvarig hårfärg förlorar inte sin intensitet upp till 10 veckor. Ditt grått hår täcks väldigt bra och du kan vara självsäker. Salonplex teknologin förstärker ditt hår och ger en glansig effekt. Du behöver inte oroa sig och spendera mycket pengar för att få en ideal frisör. Denna hårfärg är mest bekant i många länder och har många positiva omdöme. Syoss tar hand om ditt hår i varje moment av hårtoningen och efter den. Här hittar du många olika färger, så att du kan testa och välja den bästa för dig.

3. Hårfärg L’Oreal Paris Preference Infinia

En annan känd och omtyckt hårfärg. L’Oreal Paris Preference Infinia erbjuder intressanta och extravaganta färger. Om du letar efter icke-vanliga propositioner, då du måste testa den här produkten. Vill du ha mörkröd ultraviolet, Stockholm pärlblond, Florens svart eller kanske skimmer roséguld? Allt beror på din egen smak. En effektiv och långvarig formel täcker alla gråa hår. Du kan njuta dig av intensiteten upp till 10 veckor. Ditt hår är både silkeslent och glansigt, men förresten fuktigt. En hårbalsam innehåller vitamin E och UV-filter för att skydda ditt hår varje dag.

2. Hårfärg Schwarzkopf Brillance

En av de bästa hårfärgerna på marknaden. Om du förväntar bara spektakulära effekter, måste du försöka Schwarzkopf Brillance som har Eclat Diamant fixator vård. Denna innovativa formel garanterar långvarigt och intensivt resultat. Den här hårfärgen täcker alla vita och gråa hår för att ge dig självsäkerhet och nöjd. Aktiva ingredienser slätar den hårytan och ger en glans av en brillant. Detta resultat varar upp till 10 veckor. Det finns cirka tjugo färger, exempelvis vinröd, mörkbrun, gyllene koppar osv. Alla kunder kan hitta här något intressant. Priset är väldigt attraktiv och går hand i hand med kvaliteten.

1. Hårfärg Garnier Olia

Vinnaren i denna rangordning är Garier Olia på grund av några aspekter. Först och främst är Garnier Olias formel innovativ, eftersom den inte innehåller ammoniak. Denna hårfärg är lämplig för allergiker eller för de som inte tycker om starka och intensiva lukter. En annan viktig sak är andra ingredienser, nämligen oljor. En blandning av olika oljor ansvarar för hälsosammt, starkt och skönt hår. Använd en hårbalsam efter färgningen för att förbättra hårets tillstånd. Förutom finns det många olika färger, till exempel mörkbrun, ljusblond eller vinröd. Alla kan hitta här något speciellt. Garnier Olia ger dig synliga förbättringar av hårets kvalitet och extra komfort i användningen. Vi rekomenderar en större förpackning, som är särskild eknomiskt för långhåriga kvinnor.