Hoppa till innehåll

5 Bästa hårfönarna

Lockigt hår kräver en speciell skydd, om du vill ha vackra lockar. Man kan torka sitt hår på flera olika sätt, men den effektivaste och snabbaste metoden är utan tvekan att använda en hårfön. Dina lockar behöver dock ett speciellt munstycke, nämligen en diffuser. Det här tillbehöret fokuserar luftstråle precis på lockar och därför rör sig håret inte, utan stannar det på samma plats. För det första kan man torka håret upp till 60% och sedan växla det klassiska munstycket till diffusern och sluta hårtorkningen på så sätt. Dessutom kan du trycka på kalluftknapp och fixera frisyren. Håret torkas snabbare och därför kan du spara lite tid. Din frisyr kommer att se fantastiskt ut, oberoende av vädret eller andra tillfälle. Ibland lönar det sig att spendera mer pengar på en hårtork, om man använder den varje dag. Extrem hetta ska göra ditt hår svagt och frissigt som kan leda till permanent försvagning eller till bräckligt hår. En högkvalitativ hårfön fungerar också längre än en typisk och billig anordning som går sönder efter några månader efter inköpet. Nya teknologier skyddar håret på olika sätt, men en av de mest populära är temperaturkontroll. Om temperaturen är högre än 150-160 grader, då skadar den hårstrukturen. Nedanför finns det en ranking med de 5 bästa hårfönarna för lockigt hår.

5. Remington Keratin Protect - hårfönarna

Remington Keratin Protect med mandelolja på gallret är på något sätt unik. Detta ger ditt hår mer skydd mot värmeskador och fuktar håret, så att det blir mjukare och glansigare efter någon tid av användning. Hårfönen erbjuder tre värmetillställningar och två hastighetsinställningar som du kan justera hursomhelst. I förpackningen finns det också användbara tillbehör: en diffuser och en smoothing-koncentrator. För dina lockar är diffusern viktigare på grund av dess funktion. Ett diffuser håller en naturlig vågig form av ditt hår och torkar det snabbare. En stark luftstråle är ansvarig för hur snabbt hårtorken ska fungera. Remington är ett känt märke som också tillverkar andra hårprodukter, så du kan förstärka effekter med hjälp av en annan anordning.

4. Panasonic Nanoe EH-NA63 - hårfönarna

Det som utmärker Panasonic Nanoe är otvivelaktigt design. Den här hårfönen presenterar sig verkligen bra på grund av klassiska färger. Guld-rosa färg är idag populär och inte utan någon grund. Förutom använder hårtorken Nanoe-teknik som ger håret 1 000 gånger mer fukt än joner, därför är håret mjukt och glansigt. Det finns fyra temperatur- och tre hastighetsinställningar: turbo, torr och set. I förpackningen finns det också två tillbehör: en diffuser och ett styling-munstycke. Om du har ett frissigt hår, ska du vara nöjd med effekter som ger dig Panasonic Nanoe. Dina lockar kommer att vara mjuka och glansiga efter några användningar. Kom ihåg att det inte är bara en hårtork som ska ändra ditt hårtillstånd, utan vissa kosmetika som sprejar eller en mask som också skyddar ditt hår från hettan eller helt enkelt från försvagningen.

3. BaByliss Turbo Smooth - hårfönarna

En stark luftstrål och kontrollerad värmelägen skyddar ditt hår från extrem hetta. Håret blir mjukt och glansigt, och du kan vara nöjd med din perfekta frisyr tack vare BaByliss Turbo Smooth. Till lockigt hår tillverkades en diffuser som håller den naturliga formen av lockar och ger dem extra volymen. BaByliss Turbo Smooth använder den populära joniserande tekniken, vilken frigör vårdande joner, vilka motverkar frissigt hår. Ett lent hår är en dröm av många kvinnor med lockigt hår. Efter torkningen kan du trycka på kalluftknappen för att fixera håret. Hårtorken har en låg vikt som gör användningen bekvämare än en gammal och tung hårfön. Det är en perfekt och inte så dyr hårfön för lockigt hår.

2. Philips DryCare Prestige HP8280/00 - hårfönarna

Kraftfull och hållbar hårfön ska torka ditt hår snabbt. Den Moisture-Protect teknologin skyddar håret från extrem hetta och mäter hårets fukthalt för att hålla ditt hår hälsosamt varje dag. Sensorn mäter också hårets yttemperatur ungefär 4 000 gånger under en torkning, för att hålla håret glansigt och mjukt. Sensorn kan slås på eller stängas av enligt ditt personligt behov. Optimal temperatur och kraftfullt luftflöde gör varje torkning snabb och du kan spara extra tid. En diffuser koncentrerar luftstråle på håret och därför är lockar elastiska och stannar i perfekt form. Det finns sex hastighets- och temperaturinställningar, därför kan du välja din favoritinställning och torka håret hur du vill. Kalluftsfunktion används för att fixera frisyren efter stylingen. Hårtorken ser snyggt ut, och på grund av detta kan du köpa Philips DryCare Prestige och skänka någon den som en present.

1. Dyson Supersonic - hårfönarna

Det här är en ranglista av de bästa hårfönarna för lockigt hår, därför vore det inte rättvisst, om vi inte skrev om Dyson Supersonic. Det är en hårtork som revolutionerade den Beauty-marknaden. Varför då? Eftersom avancerade teknologier som Dyson använder skyddar håret från hettan och försnabbar torkningen. Air Multiplier-tekniken producerar en kontrollerad luftstråle med hög hastighet för att kunna torka håret snabbare, och en intelligent processor mäter lufttemperaturen över 40 gånger per sekund för att stabilisera den önskade temperaturen, vilken ger maximalt 100 grader. Du kommer att vara nöjd med en dedikerad diffuser för lockigt hår. Du kan skapa definierade lockar och addera volym och glans med den. Det är super enkelt att använda den här hårfönen – du kan ändra värme- och hastighetsinställningar för att anpassa dem till ditt behov. Du kan också trycka på kalluftknappen för att fixera din frisyr. Frissigt hår är problematiskt för många kvinnor, men med hjälp av Dyson Supersonic kommer det här problemet att försvinna.