Hoppa till innehåll

5 Bästa inlines för kvinnor i test

Inlines popularitet ökar igen – precis som det var på 1990-talet, när många ungdomar trivdes inlines och rullskridskor. Idag upptäcker många människor rullskridskor igen, eftersom både bekvämligheten och designen ändrades mycket. Nuförtiden är rullskriskorna mer ergonomiska och komfortabla, så att många nybörjare försöker att åka inlines. Det finns många professionella och moderna modeller på marknaden och ett särskilt stort antal av dem kan man hitta på internet. Om du börjar åka inlines, behöver du inte köpa de dyraste inlinesen i affären. Man ska dock lägga märke till hjulen, eftersom man måste vara säker på att kvaliteten är bra – de fina och stora hjulen är bästa för alla skaters. Det bästa sättet att lära sig att åka inlinesen är att göra det i en plats, där det finns flata ytor, exempelvis på trottoarer eller – om du har en sådan möjlighet – på en väg. Gupp och backar kan vara farliga för nybörjare och därför rekommenderas det inte att träna på sådana underlag på grund av säkerhetsskäl. Man ska alltid bära en hjälm och om man vill – knä och armbåge beskyddare. De bekväma och stabila skorna är någon slags bas när det gäller ”skating”. Man får inte glömma om att köpa ett par rullskridskor med en broms för att kunna stoppa sig utan något problem. Vanligast förekommer modeller med fyra hjul, men man kan också hitta inlines med tre hjul – hjulen i sådana modeller är större. Oftast åker man rullskridskor på sommaren eller på våren och därför spelar material en viktig roll. Den andningsbara materiallen anpassar sig bäst till föterna och låter dem anda. Generellt sagt – inlinsen påverkar våra kroppar på ett positivt sätt, dvs. att man kan gå ner i vikt och bygga sina benmusklar. De som kan åka rullskridskor, kan ersätta sin cykel och åka skridskor i stället, t.ex. till jobbet. Du ska komma ihåg att olika sorter av skridskor kräver olika element – om du tränar professionellt, behövs det t.ex. ABEC 7 kullagor. Man ska köpa dyrare inlinesen, om man övar tricks. Materiallet och hjulen måste vara tuffa i detta fall. Men de som letar efter något som man kan använda på en daglig träning, kan köpa ett par rullskridskor med ABEC 5 kullagor. Vi har tänkt att det vore bra om vi förbereder en ranking med de fem bästa inlinesen för kvinnor för att göra ditt beslut lättare.

5. Caroma Inline-skridskor - inlines för kvinnor

Vår ranking öppnas med Caromas skridskor. Detta par har LED-hjul som aktiveras när man åker och därför krävs det inga batterier. Dessutom användes här en mjuk skum som skyder våra föter och anklar. Man utnyttjade en andningsbar bomull för att låta fötterna anda. Ramen av dessa skriskor tillverkades av en stark aluminiumlegering för att undivka oönskade fall. Det är ett bra förslag för alla som söker efter ett vanligt par av inlines för sin daglig aktivitet eller för nybörjare som lär sig att åka skridskor.

4. Rollerblade Dam Macroblade - inlines för kvinnor

Rollerblade är en mycket känd märke i inlinesvärlden. Rollerblade Macroblade är lämpliga för både nybörjare och avancerade skaters. Den högsta kavliteten garanterar bara de bästa erfarenheterna. Fyra 90 mm hjulen är väldigt stabila och har ansvar för släta färder. Trefärgad material ser modernt och snyggt ut – du behöver inte köpa ett nytt par varje år för att ha vackra skridskor. Din säkerhet är viktigast och därför finns det en broms på den högra kuffen. Pålitliga spännen eller så kallad Power Strap och Lace System håller dina anklar starkt för att undivka skador.

3. K2 Helena 84 - inlines för kvinnor

Den andra väl-bekant skridskorsmärken. K2 tillverkar bara högkvalitativa produkter, eftersom kundernas säkerhet är den viktigaste faktorn. Om du letar efter ett par av klassiska och smala skridskor – det är ett förslag för dig. Den svarta materialen med de turkosa detaljerna anpassar sig till alla stilar. Denna klassiska form är alltid populär och ser vackert ut. Det traditionella skosnöret med skosspännen tar hand om anklarna för att inte stuka dem. Materialet är mjukt och elastiskt för att din aktivitet skulla vara effektiv. Det är det bästa förslaget, om du vill bevara dina inlines för många år. Dessa skridskor är lämpliga för alla sorter av trottoarer eller små olikheter. Vänta inte och börja din Skate-äventyr idag!

2. Rollerblade Macroblade - inlines för kvinnor

Det är en 3-hjul modell, alltså dessa hjul är större än modeller med 4-hjul-systemet. Större hjulen har också många fördelar, som till exempel de dämpar nedslag och försäkrar släta och trevliga åkturer. Modellen är lämplig för att öva tricks på grund av dess SG9-lager som är mycket hållfasta. Rollerblade skridskor ökar hastigheten som är bra, när man tränar mycket. Det är okcså ett rätt val för de som använder skridskor för att koppla av eller att ge sig en daglig dos av idrott. Dessutom har denna modell en skön färg. Lila med svarta element ser modernt ut. Det behövs inte att köpa ett extremt dyrt par av inlines för att vara nöjd med dem. Rollerblade är ett professionellt märke som tillverkar bara de bästa produkterna. Om du vill ha en garanti av den högsta kvaliteten, uppmuntrar vi dig att köpa den här modellen från Rollerblade.

1. K2 Alexis Boa - inlines för kvinnor

Vinnaren är K2 Alexis Boa på grund av dess praktikabla egenskaper och bekvämlighet. IQ7-Kullager och 4 hjul garanterar de bästa erfarenheterna. Du kommer att glida på vägen som en professionell atlet. Här finns det ett F.B.I. system, dvs. Frame Base Interlocking som skyddar från olika fall eller skador. Dina anklar och föter spelar en viktig roll, när det gäller att åka skridskor och därför är det bäst att köpa bara sådana inlines, som garanterar dig säkerheten. Blå och svart ser riktigt bra ut tillsammans. Det är den bästa propositionen för alla som vill ha ett säkert och bekvämt par skridskor.