Hoppa till innehåll

5 bästa IPL hårborttagare

Alla kvinnor drömmer om att ha en glatt hud varje dag. Att använda en standard rakhyvel är tröttsamt och icke-effektivt. Ibland får man också en hudinflammation som dyker upp efter hårborttagningen. Då det finns små , röda prickar som kan förstöra den hela dagen. Skönhetssalonger tillhandhåller många laser-behanlingar som kostar mycket pengar. Även om det är en bra lösning, måste man repetera den några gånger för att få tillfredsställande effekter. Om man räknar alla kostnader, syns det att det är billigare att köpa sin egen IPL hårborttagningsmedel som man kan använda hemma. På marknaden finns det jättemånga offerter och därför kan man hå ett problem med att välja den bästa IPL-apparaten. Det finns flera saker som man måste veta innan man köper dessa produkter. Den första är att inte alla hår- och hudtyper kan borttågas med en IPL-utrustning. Om du har gråa eller blonda hår, fungerar IPL-anrodningen inte på ett effektivt sätt. De flesta som kan ta bort sina hår, ska anpassa ljusenergiinställningar för att uppnå de bästa resultaten. Nedan kan du hitta vår ranking med de 5 bästa IPL-anordningarna på nätet.

5. IPL hårborttagare Philips Lumea Essential

Här presenteras en lättanvänd IPL-hårborttagare. Denna apparat är liten så du kan ta bort alla hår i små eller trånga områden. Hårväxten reduceras upp till 75% efter 4 behandlingar. IPL-teknologin är helt trygg för din hälsa och du kan anävnda den hemma. Det tar en kort tid att vara fri från hår. Det behövs bara 5 minuter att ta bort alla hår från underbenen och bara 1 minut från en armhåla. Det finns 5 ljusenergiinställningar som du kan välja. Om du är en nybörjare, borde du använda den första inställningen. Philips Lumea Essential är en bra lösning för dem, som reser ganska ofta eftersom anordningen är händig och lätt.

4. IPL hårborttagare Silk'n Infinity Smooth

Silk’n Infinity Smooth är en perfekt lösning för de som letar efter ett effektivt hårborttagare. Apparaten genererar 400 000 ljusblixtar som tar bort hår mycket snabbt. Det finns också Bluetooth-pulsmätare för att kontrolera hur många ljusimpulser det finns kvar. Den hela processen är smärtfri, även om din hud är sensibel. Efter några behandlingar reducerar anordningen hårväxten upp till 92%. Silk’n Infinity Smooth passar till alla hyn och hudsorter. Du behöver bara några minuter för att njuta av en len hud varje dag. De första resultaten dyker upp efter 3-4 veckor.

3. IPL hårborttagare Beurer IPL Velvet Skin Pro

En annan proposition i vår ranking är Beurer IPL Velvet Skin Pro. Denna apparat är kabellös och du kan använda den varsomhelst. Dessutom är detta alternativ smärtfritt. Man kan ta bort sina hår från ben, armar, rygg, ansikte osv. IPL-anordningen är lämplig för användning för både kvinnor och män. En egenskap som utmärker hårborttagaren är en stor ljusyta – 4,5 cm2, där normala ljusytor är mindre (3 – 3,5 cm2). Ju större ljusytan, desto snabbare hårborttagning. Beurer IPL Velvet Skin Pro har en intelligent hudsensor som upptäcker din skinsort eller färg. Efter 3-4 behandlingar reduceras hårväxten till 50%. 300 000 ljuspulser tar bort nästan alla typer av hår för att garantera en len hud. Det finns sex intensitetesnivåer, men alla nybörjare ska använda de första nivåerna.

2. IPL hårborttagare Braun Silk-expert Pro 5

Det är en snabb och säker lösning för alla som söker efter den bästa kvaliteten. 400 000 ljusimpulser garanterar en pernament hårborttagning. De första effekterna är synliga efter 3-4 behanlingar och en fast hårreduktion upp till 6 månader. Braun Silk-expert Pro 5 har en intuitiv SensoAdapt™ sesnor som upptäcker din hudton och anpassar sig till den. Här finns det tio ljusenergiinställningar och tre modus. Man kan välja mellan normal, mjuk och extra mjuk komfortlägen. I förpackningen finns det två precisionsinsatser, en Venus rakapparat och en premium förvaringsväska. Kompakt design möjliggör hårborttagning i små platser som exempelvis på armhålor.

1. IPL hårborttagare Philips Lumea Prestige BRI956

Vinnaren i denna topplistan är Philips Lumea Prestige. Denna apparat använder den mest avancerad IPL-tekniken. Efter 6 månader blir du hårfri. IPL-tekniken är säker för hemmabruk och testades av dermatologer. Efter tre behandlingar minskas hårväxten upp till 92% och efter 12 behanlingar kan du njuta av din len hud. Philips utarbetade SmartSkin Sensor som identiferar din hudton och anpassar sig till den. Sensoren utvecklades med tanke på dessa små områden som man ibland har problem att raka. Det tar bara 2 minuter att ta bort hår från bikinilije! Det finns fem ljusenergiinställningar som du kan anpassa till din hudsort. 450 000 ljusimpulser tar bort alla hår snabbt och effektivt. I förpackningen hittar du 4 insatser för kroppen, ansikte, armhålor och bikinilinje. Du kan använda anorningen varsomhelst för den är kabellös.