Hoppa till innehåll

5 bästa kroppsborstar

Den lena huden är en dröm av många kvinnor som vill ta bort inåtväxande hår, döda hudceller eller celluliter. En bra idé för att undvika sådana problem är att exfoliera huden tid efter annan. Du behöver inte några fina och dyra tillbehör för att uppnå målet. Allt, vad du egentligen behöver är en enkel borste med den mjuka eller hårda borsten – det beror på hur känslig din hud är. Ett sådant tillbehör kostar inte mycket och erbjuder många fördelaktiva handlingar. Torrborstning gynsammare än du kan möjligen förvänta. För det första får du mjukare hud och din blodcirkulation blir ökad. För det andra tar du bort celluliter, döda hudceller eller inåtväxande hår. För det tredje blir det lymfsystemet stimulerad. Det lymfatiska systemet svarar för kollagenproduktionen som påverkar borttagning av celluliter. Torrborstning kan bli ett nytt steg i din dagliga rutin – self-care betyder mer än bara högkvalitativa kosmetika som peelings eller ansiktsmasker. En sådan behandling kan öka kroppsvärme och förbättra immunsystemet. Om du funderar, på vilket sätt ska man använda en koppsborste, är svaret enkelt. Det finns två möjligheter att göra det riktigt: man kan torrborsta eller våtborsta. Torrborstning hjälper till att minska celluliter, eftersom lymfdränering stimuleras och till att ta bort avfallsämnen som döda hudceller. Man kan också använda sin kroppsborste i duschen för att skumma upp tvålen. En duschborste exfolierar huden, masserar och rengör kroppen. I motsatsen till ett vanligt utseende ska man börja massagen från fötterna. Sedan går man genom benen, magen, armarna och axlarna. Cirkelrörelser stimulerar alla delar av kroppen. Kroppsborstar med ett grepp är bekvämare för att massera och rengöra ryggen. Det finns också en sort av torrborstar utan något grepp. De är bättre för resande eller om man inte har tillräckligt plats i sin sminkväska. De exfolierar huden effektivare och har mjuka borsten. Om man vill borsta i duschen, kan man också tillägga några tårar av sin favorit eterisk olja för att göra en behaglig ”home-spa”. Vi samlade 5 bästa kroppsborstar och gjorde en ranglista för att jämföra dem och göra ditt beslut beträffande inköpet lättare.

5. Kroppsborste: Ithyes

En bekväm och naturlig borste ligger bra i hand och hjälper till att ta bort avfallsämne från huden och stimulera kroppen. Ithyes tillverkade produkten av naturlig vildsvinborst som är mjuk och stadig. Kroppsborsten kan användas torr på morgonen och på kvällen för att öka blodcirkulationen och aktivera lymfsystemet. På grund av det att den inte har något grepp, är det lättare att massera armarna, benen eller magen i stället för ryggen. En fördel med storleken är att den kräver inte så mycket plats i en sminkväska, om man resar ofta. Produkten gjordes med tanke på att minska stress, celluliter och öka ditt välmående.

4. Kroppsborste: Torrborste Boreal Nature Beauty

Det är ett förslag för alla som letar efter en billig och effektiv torrborste. Naturlig fiberborste är lämplig för att massera den hela kroppen och stimulera blodcirkulationen och kollagenproduktionen för att ta bort celluliter. Borsten tillverkades av tampicoborst som är en typ av mexikansk agave. Man ska börja med att borsta kroppen från botten till topp. Om man använder borsten regelbundet, blir huden ljusare, lenare och glattare. Denna kroppsborste ligger bra i hand och passar in bra i alla väskor. Borsten torkas relativt snabbt och rengöras på ett enkelt sätt. Man kan både torrborsta och våtborsta huden för att exfoliera eller stimulera blod- och lymfsystemet.

3. Kroppsborste: Duschborste Ithyes

Vill du skumma upp tvålen och exfoliera huden på samma tid? Ännu en gång gjorde Ithyes en fantastisk kroppsborste som används bra i duschen. I jämförelse med de föregående förslagen, har denna borste ett grepp av trä med två halkfria silikonkuddar som är 44 cm lång. Man kan rengöra ryggen utan något problem och exfoliera huden på denna kroppsdel. Duschborsten är dubbelsidig, dvs. det finns två sorter av borste här: nylon- och naturligborste. Nylonborste är mjukare och på grund av det passar det bättre till en känslig hud. Känsliga eller överkänsliga område är t.ex. brösten eller ansiktet. Hård borste fungerar bättre med att ta bort inåtväxande hår eller döda hudceller. I förpackningen finns det också ett stycke av badsvamp som man kan utnyttja i duschen eller badkaren.

2. Kroppsborste: Hydrea London

Nästa förslaget är Hydreas kroppborste som representerar den högsta kvaliteten. Produkten är 100% vegansk, gjordes av mexikansk tampico och bokträ. Den passar bra både till torrborstning och våtborstning. Kroppsborsten är lämplig för att använda i duschen eller i badkaren. Detta tillbehör hjälper lymfdräneringen, blodcirkulationen, det exfolierar huden och tar bort alla döda hudceller och minskar celluliter. Ett behagligt steg av din rutin gör att du blir mindre stressad och mår bättre. Din psykisk och fysisk hälsa är viktig, därför ska du massera din kropp några gånger i veckan. Det vore bäst om du skulle använda torrborsten på morgonen eller på kvällen, före eller efter duschen.

1. Kroppsborste: H&S

Positiva ombedömningar och recensioner säger ja till kroppsborste från H&S. Produkten tillverkades av miljövänliga material som bambu och naturlig borst för att kunna skapa en riktig SPA-upplevelse hemma. Denna hudborste är perfekt för att massera kroppen och ta bort avfallsämne från huden och celluliter. Tack vare ett långt grepp kan man rengöra ryggen och benen och sedan torka tillbehöret i badrummet. För att uppnå bästa resultat ska man borsta sin kropp regelbundet – huden ska bli len, ljus och sexy och du ska må värmare och helt enkelt bättre.