Hoppa till innehåll

5 Bästa långvariga negllacker

Sköna och snygga naglar säger mycket om en kvinna. Händer väcker uppmerksamhet – även i daliga situationer, t.ex. om man undertecknar någonting eller om man passaerar en sak till en annnan person. Därför är det särskild viktigt för kvinnor för att ha sköna händer och naglar. Allt fler personer drömmer om en fin och långvarig nagellack som presenterar sig skönt för en vecka eller längre. Idag finns det olika metoder, vilka ger olika effekter på ens naglar. De mest populära är hybrid- och gelnaglar, eftersom en sådan nagellack bevaras för 2 eller 3 veckor. Förstås måste man betala mer och det vore bäst, när man har en erfarenhet med att göra hybrider eller gels. En dålig utförande kan leda till infektioner under naglar som sedan måste behandlas. För att ha fina hybridnaglar måste man ha en UV-lamp som kostar ganska mycket. Så vad kan man göra för att undvika sådana problem? Man kan köpa en långvarig nagellack, t.ex. på nätet. Idag finns det ett stort antal och en mångfald av vackra nagellacker. Men vilka är de bästa? De mest kända märken är Maybelline, Sally Hansen, essence eller Essie. Det behövs inte spendera mycket för att vara nöjd med sin ny lack. Vanligvis bevarar en nagellack upp till 7 dagar. För att ta bort lacklager ska man använda bara ett nagellackborttagningsmedel – ingen fräsmaskin behövs. Fräsare kan skada nagelplattan eller orsaka någon slags infektion, om en person utan erfarenhet ska ta bort en gammal lager av lack. Dessutom är priset av en klassisk lack lägre än en professionell hybridnagellack. En vanlig naglellack som man kan köpa på en kosmetikbutik kostar ungefär 60 kronor. Naturligtvis är vissa märken skiljder sig från varandra och vissa är mer professionella än andra. Märken med en erfarenheit i detta område tillverkar långvariga produkter. Ibland lånar det sig att spendera mer, men det är inte någon regel. På marknaden finns det också många finish som matt, glittrig eller med glans. Allt beror på dina personliga smaker. Om du letar efter en långvarig, fin och inte dyr nagellack, ska du läsa vår rankling med de 5 bästa nagellackerna som man kan köpa på internet.

5. Manhattan Last&Shine - långvariga negllacker

Ett speciellt näringskomplex, vitaminer och en långvarig effekt upp till 10 dagar – det låter verkligen bra. Manhattan Last&Shine appliceras lätt och bekvämt. Naglarna blir starkare och därför finns det inga flisor efter två eller tre dagar. Dessutom är formeln snabbtorkande med extra glans som gör din manikyr ännu bättre. Vackra och klassiska färger passar bra till alla tillfälle – nude-färger passar perfekt både för en daglig manikyr och för en kalas. För att uppnå bättre effekter kan man också köpa en top coat som förlänger reslutat.

4. Astor Perfect Stay Gel Shine - långvariga negllacker

Intensiv och rik färg garanterar de bästa reslutaten upp till 10 dagar. Gelnagellack från Astor behövs inte någon UV-lampa för att ta bort gamla lager. För att dina nagler skulle se spektakulärt ut varje dag, kan man köpa en bas som förbättrar färgen. Med den bekväma penseln appliceras lacken som i en proffesionall skönhetssalong. Raka och presisa linjer presenteras vackert och ren. Intensiva färger verkar bra både på sommaren och på hösten. Om du tycker om att ändra nyanser på naglarna ganska ofta, kan du blanda teknik och några färger för att göra mer intressanta mönster. Som vanligt kan man beställa en top coat för att skydda sina naglar och undvika oestetiska flisor.

3. essie Nagellack - långvariga negllacker

Det är ett bra förslag för alla som inte vill spendera mycket för en nagellack. Många, sköna och rika nyanser uppmuntrar till inköp. Intensiv röd, pastel rosa eller lavendel – ett intressant och bret spektrum orsaker att det är svårt att välja bara en produkt. En naturlig effekt på dina naglar ger dig extra glans som beundras av dina kollegor varje dag. Om du behöver något starkare skydd, använd en bas och en top coat som gör naglar hårdare och mer glänsande. Du behöver inte att äga en UV-lampa, men du ska vänta lite längre för att torka lacklager – det är lätt att haka eller förstöra lena och precisa lager, om man är otålig.

2. Maybelline Super Stay 7 Days - långvariga negllacker

Nästan alla har hört om Maybelline som tillverkar högkvalitativa kosmetika. En 10 ml flaska är tillräcklig för många bruk. I förpackningen finns det en bekväm pensel som inte smetar lacken. Man ska förbereda naglar innan man börjar måla dem: det vore bäst att fila och putsa naglarna och sedan tvätta händerna. En ordentlig förberedelse förbättrar intensiteten och lacknyansen, men först och främst – naglar ser vackert ut under lång tid. Maybelline erbjuder många, fina färger som anpassar sig till varje situation – ljusa nysanser är fina till jobbet och starkare färger till en fest. Du kan läsa kommentarer som andra kunder skrev – positiva reaktioner orsakades av en hög kvalitet och ett stort val av olika nyanser. Komma ihåg att man alltid kan tillägga en bas eller en top coat för att skydda lacklager. Maybelline tillverkar billiga och extra hållfasta nagellacker.

1. Sally Hansen Complete Salon Manicure - långvariga negllacker

Sally Hansen är en professionell märke som tillverkar olika produkter för naglar. Även om alla produkter är högkvalitativa, kostar de inte mycket. De bästa och långvariga effekterna garanterar tillfredsställande känslor. Normallt hittar man nagellacker från Sally Hansen som kräver en UV-lampa, men det här förslaget torkar utan UV-ljuset. Formeln innehåller ett keratinkomplex som skyddar och förstärker naglar. Penseln projekterade på så sätt att den är problemlos, även för nybörjare. Man kan måla fina lager av lacken och sluta med en top coat. Sally Hansen garanterar mest intressanta nyanser, den bästa kvaliteten och långvariga resultat.