Hoppa till innehåll

5 bästa målarrullarna

Ibland vill du måla om hemma, men om du inte har vissa verktyg såsom målarrullar och målarpenslar, är detta omöjligt att göra. Du behöver först och främst välja rätt verktyg för målningen för att göra det här arbetet angenämt och problemlös. Det kan vara frustrerande om din målarrulle droppar ner på golvet hela tiden, eller om du ser att penseln lämnade några hår på väggarna. Om du har varit i ett byggvaruhus, vet du att det finns olika målarrollers för olika typer av färg och underlag. Tänk på det när du väljer verktyg för målningen för att nå bara de tillfredsställande effekterna. Du ska svara på två viktiga frågor, nämligen vilken yta ska du måla om, och vilken färg ska du använda. Vissa målarrullar som t.ex. skumrollers verkar bäst med färg som innehåller lösningsmedel. Rullar i naturmaterial tål används i jämförelse med skumrollers till vattenbaserade färger. En annan aspekt är att vissa målarrollers har olika längder av fibrer, dvs. det finns kortluggiga och långlugguga rullar. Till exempel en mer rinnande eller flyttande färg kräver en långluggig rulle för den suger åt sig färg, så att färgen inte stänker överallt. Om du har släta, fina ytor att måla om, köp en kortluggig rulle. Rullar med längre hår är bättre för en grövre yta. En rulle som har kort lugg passar bra om du vill måla föremål som köksluckor eller lådor. Eftersom inte alla väggar är släta, använder man många rullar med längre hår. Färger har också olika finish, dvs. matt, glansig osv. Vanligast köper man en matt färg för inomhus väggar. På grund av detta är det bäst att införskaffa en rulle i microfiber som ger en slät yta och som inte släpper ifrån sig fibrer. För att hålla dina målarrollers fina och rena, glöm inte av att rengöra dem i vatten. De ska sköljas i vatten till färgen är komplett borta. Lämna rullarna i en plats där de kan torka på ett naturligt sätt. Då kan du använda de flera gånger. Om du letar efter en bra målarroller, kan du titta på vår ranglista med bra målarrullar som du ska beställa online.

5. Wagner Spraytech Målarrulle

Den här målarrulle är lämplig för inomhus väggar, eftersom den lämnar en professionell och smidig finish. Rullen gjordes av två olika material, nämligen plast och polyesterfiber. På grund av detta skiljer sig strukturen av andra färgrullar. Du kan gilla den eller inte, vilket beror på din erfarenhet eller effekt på ytor som du tycker mest om. Roller är både lätt att använda och rengöra efter målningen. Du kan tvätta den under rinnande vatten och torka den i en varm plats. Rullen är 24 cm lång och kan användas flera gånger.

4. Stanley Målarrulle

Det är en målarsats som passar bäst för någon som behöver alla verktyg för målningen i samma plats. Både proffs och amatörer kan använda de här verktygen för de är lätta att använda och rengöra efter målandets slut. Det finns tre målarrullar (två stora och en mini), en målarpensel, och två färgtråg. Rullarna levererar en fin och jämn finish på väggar. Du kan använda de här rullarna med låg VOC färger, primers, eller färger som blandades med en primer. Du kan faktiskt spara tid för rullarna målar ytor snabbt och problemlöst. Att måla en vägg eller en annan yta kräver inte någon stor kraft, om du har en högkvalitativ rullar.

3. POWERTEC 71010 Målarroller

Den här är icke-klassisk målarrulle som du brukar se eller använda oftast. Denna rulle är perfekt om du vill nå sådana platser som en vanlig rulle inte kan nå. Du kan använda det här målarverktyget som en förlängning på en målarrulle med ett kortare grepp. Greppet på den här målarroller är längre, därför ligger den mycket bekvämt i hand, den glider inte ur handen. Ett extra långt grepp är alltså hållbart. En gummirulle lämnar en slät finish på en yta i trä eller i plast. Du kan fräscha upp dina gamla möbler som dörren, lådor osv. Om du laminerar något, då kan du också arbeta med det här målarverktyget.

2. Bates Målarrulle

Vill du köpa en sats som innehåller alla målarverktyg som du behöver att måla inomhus ytor? Då är den här produkten perfekt för dig. I paketet finns det fyra målarrullar i olika storlekar och längder, två penslar, och ett färgtråg i plast. Rollers är lättvikta och enkla att använda. Förutom kan du måla olika typer av ytor med dessa målarverktyg. Glöm inte av att tvätta rullarna efter målningen i vatten för att kunna använda de en gång till. Det finns två penslar i satsen, men en av dem gjordes i borste, och en annan i svamp. Du kan bestämma själv, vilken typ tycker du om mer.

1. Wooster Pro/Doo-Z Målarrulle

Om behöver flera målarrullar som du kan använda flera gånger, och som levererar bara de bästa resultaten, är Wooster Pro för dig. Det finns tre stora målarrollers i paketet, därför kan du använda de vid olika projekt, eller om du vill använda mer än en färg och du vill inte blanda färgerna. Wooster lämnar en fin och slät effekt på väggar eller på taket, så du behöver inte oroa dig att något ska se dåligt ut. Förutom droppar väggfärgen inte tack vare materialet på rullen som designerades speciellt för att undvika oordningen på golvet. En icke-droppande målarrulle kan också spara lite färgen, vilket leder till att du ska spara lite pengar. Du ska ha fina effekter tack vare Woosters målarrulle. Med hjälp av en pålitlig och icke-droppande målarrulle kommer du att måla väggar snabbt och effektivt. Om du vill spara tid och pengar, köp en målarroller som inte droppar på golvet eller andra ytor.

gucci phone caseswiss movement replica watch gucci phone caseswiss movement replica watch