Hoppa till innehåll

5 Bästa medel för kvinnor som ökar libido

Sexlust kan ändras på grund av många saker. Psykiska och fysiska hälsa är de viktigaste faktorerna i vårt liv. Libido hos män och kvinnor skijler sig från varandra, vilket beror bl. a. på hormonella ändringar, läkemedel, sjukdomar, eller andra orsaker som associeras med kön. Det betyder dock inte att du är sjuk, om din libido-nivå är lägre än din partners libido. Om din lust tvekar då och då, behöver du inte prata med en läkare. Men om du försöker att öka din libido hela tiden, då skulle du konsultera problemet med någon specialist. Du kan också testa receptfria medel som stimulerar sexlust, eller ändra flera saker som gäller din livsstil. Till exempel, om du arbetar hårt varje dag, skulle du välja en dag i veckan, när du och din partner ska tillbringa tid tillsammans eller göra så kallad Home-Spa för att koppla av lite. Människor som dricker för mycket alkohol och röker, har ofta problem med blodflödet. Alkohol minskar sexlusten och cigartter störar blodtrycket. En annan viktig sak är naturligtvis hormoner som ändras i många fall. Klimakteriet, graviditetet och sedan amningen påverkar den kvinnliga kroppen på olika sätt. Varje kvinna genomgår dessa förändringar individuellt, dvs. en kvinna kan kämpa mot humörsvängningar, en annan kan ha en ökad libido. Individuella omständigheter spelar alltid en nyckellroll, eftersom en människa kan lida av en sjukdom eller en annan störning som man inte är medveten om. Du ska inte ingnorera sina lekemedel som du tar, eftersom vissa kemiska föreningar kan reagera annorlunda med en förbindelse med ett annat läkemedel. Andra orsaker som psykiska problem, stress eller negativa sexuella erfarenheter kan också påverka din libido, men i ett sådant fall ska du först och främst prata med en psykolog eller en psykiater, vilken hjälper till många patienter, och har en stor erfarenhet inom detta område. Så vad kan du göra, när din libido minskar då och då och det är inte något kroniskt problem? Du kan återvända sig till naturliga medel som ökar sexlust och kräver inte något recept. De mest kända medlen innehåller sådana växter som: ginseng, maca (men det också kallas för peruansk ginseng), och Epimedium (på svenska sockblommor). Dessa växter ökar libido, förbättrar hudåkomma och påverkar välbefinnande på ett positivt sätt. Nedan finns det 5 medel som ökar sexlust hos kvinnor. Alla är receptfria och kan beställas på nätet.

5. Medel för kvinnor som ökar: libido Nutri+ L-Arginin Base

L-Arginin påverkar vår kropp positivt på flera sätt. En daglig dos (dvs. 4 500 mg) ska hjälpa med att balancera blodflödet och att öka libido. Människor som tränar regelbundet säger att L-Argnin ger de en extra boost av energi och deras muskler regenererar snabbare. Produkten är 100% vegansk, GMO-fri, glutenfri, soja- och laktosfri. Du kan kombinera L-Arginin med L-Citrullin för att nå bättre effekter. Sådana ingredienser tar hand om din fysisk hälsa, men en väl balanderad libido har också ansvar på din psykiska hälsa.

4. Medel för kvinnor som ökar: PN Maca Herbal Superfood

Här presenteras ett medel som består av en växt som kallas för eller för peruansk ginseng. Växten har använts för 2 000 år av både män och kvinnor. Man upptäcktes att maca ökar libido, ger mer energi och påverkar välbefinnandet – en människa mår bättre som leder till att tillbringa tid aktivt. En förpackning av PN Maca Herbal Superfood innhåller 100 kapslar som räcker för några veckor. Man ska ta en tablett två eller tre gånger om dagen. Det beror på dina personliga behov, så du ska lyssna på din kropp. Du ska prata med din läkare, om du känner dig annorlunda, eller om du har observerat att det är något dåligt som händer med sin kropp.

3. Medel för kvinnor som ökar: NutraVita Super Strength 5000 mg Black Maca Complex

Det är en blandning av maca, panax ginseng och svart pepper för att uppnå ännu bättre resultat. Det finns 180 kapslar som är lämpliga för veganer, förutom innehåller de inte några fyllmedel, och de är 100% GMO-fria. Dessa högkvalitativa ingredienser ökar din sexlust och förbättrar ditt välbefinnande. Kunderna som testade produkten säger att de började att ta kapslarna, och efter en vecka märkte de de första resultaten. Medlet ska tas med maten för att magen skulle kunna absorbera supplementet snabbre.

2. Medel för kvinnor som ökar: Femin Plus Female Libido Enhance Formula

En perfekt blandning av 12 naturliga ingredienser. Det finns flera effektiva substanser här, bl.a. L-Argnin som ökar sesitivitet av genitalierna, och förbättrar sexlusten. Ginseng är ett känt afrodisiakum som stimulerar din sexuella hälsa. Bockhornsklöverfrön, macarot och kakaofrön extrakt påverkar välbefinnandet, och vitamin E tar hand om den vaginala fuktigheten. Det finns också svartpeppar extrakt som aktiverar blodflödet i genitalierna. Zink, vitamin B6 och flera andra substanser gör detta supplement mycket effektiv i jämförelse med andra liknande medel på marknaden.

1. Medel för kvinnor som ökar: Nutralie Black Maca Complex

En av de bäst betygsatta medlen som du kan ta för att öka din libido. En blandning av macarot, L-Arginin, zink och vitaminer B6 och B12 stimulerar blodflödet i genitalierna, de gör dessa kroppsdelar sesnitiva, zink minskar tröttheten, och vitaminer tar hand om ditt immunsystem. Det är också ett bra medel, om man tränar på gym. Nutralie Black Maca Complex innehåller en ultrakoncentrerad dos av de aktiva substanserna på 1 200 mg. Energimetabolismen blir förbättrad och du blir kräftigare. Kunderna från flera länder betonar för det första bra resultat och en hög kvalitet av denna produkt. Både libido och muskler ska få ett bättre tillstånd, och ditt sexuella liv ska förändras. Efter en vecka ska du märka de första effekterna.