Hoppa till innehåll

5 bästa medlen för tidig utlösning

Tidig utlösning är ett vanligt problem hos män. Det finns dock flera saker som man kan göra för att förbättra sin performance i sängen. Innan man börjar att prata om lösningar, borde man prata först om några orsaker. Man kan dela in skäl i två grupper: den första gruppen hör till psykiska orsaker och den andra till fysiska orsaker. Det är bra att börja med att nämna flera grunder som påverkar vårt sexuella livet. Tidiga sexuella erfarenheter, dåligt självförtroende eller drepression är exempel på de vanliga orsakerna till tidig utlösning. Andra gruder är stress, skamkänslor, oro eller tankar på den bästa prestationen i sängen. Ibland fokuserar man för starkt på det, hur man kommer att se ut eller hur länge man kan ha sex med sin partner, vilket leder till att man inte kan känna sig bra under samlaget. De biologiska faktorerna kan också spela en stor roll i det här ämnet. Varierande hormonnivåer, infektion i prostata eller urinrör, svaga bäckenbottenmuskler, eller även onormala nivåer av kemiska ämnen (signalsubstanser) i hjärnan har en stor inverkan på potens och sexlust. Både psykiska och biologiska aspekter ska inte ignoreras, eftersom ett lyckligt sexliv är ett fundament av varje förhållande. För att förlänga sin performance i sängen kan du träna dina bäckenbodenmuskler, öva olika tekniker, vilka försenar utlösningen och leder till ett lyckligt sexliv. En av dessa tekniker är s.k. ”start-stop-teknik”. Du börjar din sexuell aktivitet som vanligt, men du avbryter den, när du känner att du nästan får utlösning. Efter en kort paus (ungefär 30 sekunder) fortsätter du aktiviteten. En annan teknik kallas för klämtekniken. Den innebär att din partner (eller du) ska ta tummen och klämma din penis (under ollonet vid frenulum) för en kort tid. Du ska inte klämma den för hårt, eftersom den är mycket känslig. Förutom de två teknikerna kan du köpa och testa några tillbehör. På marknaden kan du hitta kondomer med ett speciellt glidmedel (oftast med benzocain), som försenar din utlösning. Du kan också testa vissa sprejer som verkar mycket snabbt, eller ta piller som förbättrar potensen och ditt välbehag. Om du letar efter produkter som kommer att försena utlösningen, finns det nedan några förslag som kan väcka ditt intresse.

5. Love Life Supplements Panax Ginseng Piller - medlen för tidig utlösning

Panax ginseng är en känd växt som kommer från Asien. Den här växten används av olika skäl, bl. a. som afrodisiakum. När det gäller doseingen, ska man dock komma ihåg om att ta bara en tablett om dagen, eftersom överdos av ginseng kan påverka din kropp negativt (bl.a. sömnlöshet, nervositet, högt blodtryck). Ginseng ska förbättra din potens och sexlust, så du kan ha sex längre – din partner ska tacka dig för det! Om du vill uppnå bara de bästa resultaten, ska du också öva dina bäckenbodenmuskler eller tidigare nämnda tekniker för att lära sig att kontrollera utlösningen.

4. Smoothglide Strong Power Delay Spray - medlen för tidig utlösning

Om du inte gillar att ta piller, kan du alltid använda något som verkar direkt. Smoothglide Strong Power Delay Spray ska användas före ett samlag för att å ena sidan försena utlösningen, men å andra sidan förstärka orgasmen. Sådana sprejer håller sin effekt för en lång tid, så det behövs inte att använda det flera gånger under ett samlag. Naturliga örter är säkra för din hälsa och orsaker inte några biverkningar. Om du är allergisk mot någon substans som finns i sprejen, ska du köpa en annan produkt som inte innehåller den där substansen. Smoothglide Strong Power Delay Spray verkar under lång tid, därför behöver du inte oroa sig att du kommer att sluta samlaget för tidigt.

3. Tauro Extra Power Delay Spray - medlen för tidig utlösning

En annan sprej som är användbar, om man har ett problem med den tidiga utlösningen. 5 mililiter av Tauro Extra Power räcker upp till 35 appliceringar. Du ska bespruta penisen med den här sprejen cirka 30 minuter före samlaget och låta produkten verka långsamt. Börja med en låg dos för att testa sprejen först och undvika någon allergireaktion eller något sådant. Även om sprejen verkar länge och effektivt, kan du också använda en speciell ring som man bär på sin penis. Ringen stoppar känslan att komma och du kan förlusta dig med din partner.

2. Ritex Delay Kondomer - medlen för tidig utlösning

Kondomer som försenar utlösningen innehåller oftast ett speciellt gildmedel med bedövningsmedlet. Men Ritex är fri från bedövningsmedel eller bensokain, vilket gör de här kondomerna säkra för din hälsa. Kondomerna försenar utlösningen, men på samma tid garanterar de bara de bästa upplevelserna för dig och din partner. För att känna sig ännu bättre kan man använda ett glidmedel från Ritex som baserar på en naturlig, medicinisk silikonolja. Den är fri från tillsatser som förmodligen kan orsaka allergier eller infektioner. Gelet har den långvariga effekten – om du letar efter den bästa lösningen, kan du tro på Ritex kvalitet!

1. Durex Mutual Climax Kondomer - medlen för tidig utlösning

Alla känner till Durex av goda skäl. Mutual Climax är en sort av kondomer som innehåller ett lokalbedövningsmedel med 5% bensokain. (Om du är allergisk mot bensokain, ska du använda tidigare beskrivna kondomer från Ritex). Durex Mutual Climax levererar fantastiska upplevelser till båda partners. Varje kondom har en prickig och randig struktur som gör att kvinnan känner sig även bättre under varje samlag. Mannen kan till skillnad från kvinnan uppleva sexuella extaser längre och starkare tack vare det bedövningsmedlet som finns inom kondomen. Allt detta gör den här produkten en av de effektivaste på marknaden.