Hoppa till innehåll

5 bästa ögonkrämer i test

En riktig ansikteskötsel är särskild viktig, om man vill föryngra sitt utseende. Första synliga tecken på åldrande är bl. a. rynkor kring ögonen. Mörka ringar och påsar under ögonen betyder att ögonen är trötta. Det finns olika typer av krämer på marknaden som har anti-aging egenskaper och håller din hud ung. Innan man ska köpa en kräm, ska man få veta, vilka ingredienser innehåller sådana produkter. En av de mest populära substanserna är hyaluronsyra som återfuktar huden. Men för personer med svullnad rekomenderas en kräm med koffein som motverkar de trötta ögonen och slätar huden kring ögat. Aloe vera lugnar huden och peptider biträder kollagenproduktion. Om du vaknar med puffiga och svullna ögon varje dag, då det är ett tecken att du ska använda en ögonkräm. För att få bara de bästa resultaten, ska du applicera din favorit ögonserum eller kräm på morgonen och på kvällen. Vi förberedde en ranking med top 5 bästa ögonkrämer för att förenkla ditt beslut. Alla produkter kan du köpa online, vilket är en bra idé under pandemin eller för de som inte har tid att gå och handla.

Många kvinnor och män drömmar om en len, ljus och ung hud. Men ibland är det svårt att hitta den bästa ögonkrämen eller det mest effektiva ögonserumet. Vi hoppas att med hjälp av vår top 5 ranking ska du köpa den bästa produnkten. Lägg märke till att välja bara sådana krämer som innehåller naturliga ingredienser. De viktigaste är hyaluronsyra, vitamin C, E och A, koffein och peptider. Om du vill piggare, ljusare och fräschare effekter ska du använda produkten två gånger om dagen. Du kan förvara din kräm i kylskapet för att få en behaglig och kall känsla.

5. Ögonkräm ClaRose Ögonkräm

Letar du efter anti-åldring effekt? Vill du säga hejdå till mörka ringar och påsar? ClaRose Ögonkräm är just för dig. Hyaluronsyra bibehåller kollagensystem som minskar ett antal av rynkor kring dina ögon och håller din hud ung. 100% naturlig rosolja innehåller många antioxidanter och vitaminer som revitaliserar hudstrukturen. Hyn blir ljusare och och mörka påsar blekar upp. Rosvatten balancerar pH och reducerar sebumprodution. Denna formel är parabenfri och innehåller bara organiska substanser. ClaRose testar inte sina kosmetika på djur och förpackningar kan återgivas.

4. Ögonkräm Hej Organic

En annan organisk ögonkräm som gör din hud under ögonen vacker och strålande. Hej Organic ögonkräm är en perfekt lösning för alla som söker efter en effektiv produkt som ska pigga upp deras trötta ögon. Den viktigaste ingrediensen i denna formel är Opuntia-ficus-indica-extrakten som dämpar svullnad. Ubikinon Q10 håller din hud ung, vital och stark längre. Det är en must-have ingrediens i en bra ögonkräm. Återfuktande konsistens och naturlig glow ska göra att dina kompisar ska beundra dina vackra ögon. Du kan använda krämen som en bas under smink. Dessutom testas alla produkter av Hej aldrig på djur.

3. Ögonkräm The Ordinary Koffeinlösning 5% + EGCG Serum

The Ordinary är en väldigt känd märke i kosmetikaindustrin. Detta koffeinserum påverkar effektivt på mörka ringar och påsar kring dina ögon. Efter några användningar blir hyn ljusare och fräschare. En konsistens är mycket lätt och absorberas nästan på ett ögonblick. Hyaluronsyra och mjölksyra garanterar en tillräcklig hydrering och tar bort rynkor. EGCG är en antioxidant som försenar åldringen. Serumet stimulerar också mikrokretsloppet och reducerar svullnaden. Huden ser yngre och strålande ut och din blick ska märkas av alla dina kompisar.

2. Ögonkräm Natura Siberica Oblepikha C-Berrica

Denna ögonkräm innehåller bara nödvändiga och bra substanser. Oblepikha C-Berrica är en siberisk bär som är den rikaste källan av vitamin C. Vitaminet återfuktar huden och stimulerar ett bildande av kollagen som spelar en nyckelroll i anti-åldring processer. Antirynkbehandling främjas av vitamin E och vitamin A ansvarar för hudsstrålning. Den siberiska bären förbättrar hudens tillstånd och ökar elasticitet och hydrering. Alla tecken på stress och trötthet reduceras och du kan vara nöjd med din sköna hy.

1. Ögonkräm Florence Bio Cosmesi Serum

Vi föreställer vår bäst i test produkt – Florence Bio Serum. Det är en blandning av de bästa ingredienserna som man kan hitta. Om du vill ha ett yngre och fräschare utseende, använd serumet på morgonen och på kvällen. Hyaluronsyra och vitamin C fuktar och lyser upp din delikat ögonhud. Tecken av stress och trötthet reduceras av E-vitaminolja. En stor volym (60 ml) varar för länge. Serumet är perfekt för hemmabruk, eftersom det innehåller utsorterade komponenter och det kan används med dermaroller som är ganska populära idag. Produkten är lämplig för alla hudtyper för att alla kunde njuta sig av den sköna, unga och vitala huden. Du kan glömma om rynkor eller mörka påsar. Nu är din hud strålande och ljus.