Hoppa till innehåll

5 Bästa schampon efter keratinbehandling

Keratinbehandling blev populär på grund av de erbjudna resultaten. Det är en metod som motverkar frissigt hår och gör det glansigt och mjukt. Många kvinnor med lockigt hår fattar beslut att de vill ändra sitt hårtillstånd. Man kan hitta många frisörsalonger som gör keratinbehandling. Metoden är 100% säker för ditt hår och förbättrar hårkonditionen. Keratin är ett protein som förekommer naturligt i hår, men också i naglar och hud. Detta gör håret mer glansigt. Om det inte finns nog keratin i hårstrået, blir håret frissigt och känsligt för skador. Produkter vilka används vid keratinbehanlingen innehåller först och främst det här proteinet – keratin, men de är också sulfatfri. Sulfat och salt torkar ut ditt hår och därför kan håret vara bräckligt. Keratinbehandlingen är en semi-permanent metod – effekter kan hålla från 3 till 6 månader, men det beror på hårstruktur och om behandlingen gjordes riktigt. Det finns flera saker som man bör veta före keratinkuren. För det första får man inte våta och tvätta håret. Du ska vänta 2 eller 3 dagar innan du ska tvätta ditt hår. Du skulle också stanna hemma i stället att gå till en sauna eller simhåll. Om du gillar flätor eller andra frisyrer, ska du också säga nej för några dagar, eftersom håret kan deformera enkelt efter keratinbehandlingen och du kan förstöra effekten. Håret ska ligga rakt på axlarna och om du hår en sådan möjlighet – med ett sidenkuddskydd på huvudet, dvs. att placera håret inom kuddskyddet. Siden tar bort friktionen som elektrificerar håret. Efter några dagar kan du äntligen tvätta håret. Du ska tänka på att köpa ett specielt schampo och hårbalsam som innehåller keratin och är sulfatfria. Hårvård efter keratinbehandling är jätteviktig – man kan förlänga reslutat, om man använder professionella kosmetika. Vi har förberett en ranking med de 5 bästa shampon efter keratinbehandlingen. Vi vet att en riktig vård är nödvändig för att behålla glansigt och mjukt hår för länge.

5. Schampon efter keratinbehandling: Cocochoco Professional

Det är ett set av ett schampo och hårbalsam. Båda innehåller inte sulfat som gör håret torrt och obehagligt. Kosmetika ska användas dagligt för att återfukta det skadade håret. Formeln är också formaldehyd-, GMO- och parabenfri. Balsamet är också formaldehyd- och klorantiumfri. Organiska komponenter tar hand om håret efter keratinbehandlingen och vårdar det varje dag. Ditt mjukt och glansat hår ska se oklanderligt ut.

4. Schampon efter keratinbehandling: Lissara Professionnel

Det är en speciell designerad duo som består av ett schampo och hårbalsam. Båda flaskor innehåller 500 ml kosmetika – det är en ekonomisk lösning för alla som vill spara pengar. Produkterna är sulfatfria, parabenfria och silikonfria för att vårda ditt keratinbehandlat hår. Keratin och silkesprotein slätar hårtexturen och gör den len och glansig. Dessutom återfuktar arganolja håret. Produkterna tillverkades i Frankrike som granterar högkavliteten och de underbara resultaten. Lissara är lämplig för ett skadat hår, före, efter eller även utan keratinbehadling.

3. Schampon efter keratinbehandling: INOAR Professional Pós Progress

Det är alltid bra att köpa både ett schampo och hårbalsam tillsammans, eftersom den är helt enkelt mer ekonomisk. Dessutom produkter från det samma företaget baserar på samma ingredienserna. I detta fall använde tillverkare keratin, men också extrakter från rosmarin och nanosericina. Dessa ingredienser leder till nano-återhämtningen av hårsträng och ökar hårets hydrationsnivå och elasticitetensnivå. Både schampot och balsamet tillverkades med tanke på ett keratinbehandlat hår. Produkterna undviker frissigt håret och dehydrationen. De reducerar också friktionen och onödvändig volymen.

2. Schampon efter keratinbehandling: NYK1 Keratin and Color Aftercare

Sulfatfria och saltfria kosmetika designerades för ett keratinbehandlat hår. Maximal vård och bara de bästa effekterna – tack vare NYK1 ditt hår ska se underbart ut. Båda produkterna innehåller inte någon salt, parabener, sulfate eller sodium – allt för ditt delikatt hår. Keratin trängar genom håret som gör att det blir lenmjukt och glansig. Formeln är 100% säker för både håret och huden och den skyddar dem mot torkningen. Många hårprodukter på marknaden innehåller SLS, salt osv. som orsaker problem som en torr hud på huvudet eller mjäll. NYK1 är medveten om det att varje sort av håret behöver extra skydd och vård. Dessutom tillverkar de bara säkra och effektiva produkter.

1. Schampon efter keratinbehandling: Alfaparf Lisse Design keratin terapi vård schampo

Det är ett italienskt kosmetikföretag som tillverkar mest omtyckta produkter för håret efter keratinbehandling. En stor fördel är att både schampot och balsamet är sodium-, sulfate- och parabenfria. Du kan alltså vara säker på kvaliteten och resultat som AlfaParf erbjuder dig. En rik komplex av keratin och kollagen återbygger keratinkedjar inom håret. Detergenter är delikata och säkra för ditt hår och din huvudhud. Babassuolja ger en extra silkeslen, mjuk och glansig känsla. Formeln återfuktar och när håret på så sätt att alla skador tar bort efter några användningar. Det är också en bra idé för alla som letar efter ett effektivt skydd för ett skadat och svagt hår. Även om denna serie designerades med tanke på keratinbehandlat håret, betyder det inte, att man inte får använda den på sitt normalt hår som kräver ytterligare hjälp.