Hoppa till innehåll

5 Bästa schampon mot håravfall i test

Håravfall är en vanlig process i människans liv. Varje människa lossar ungefär 70-100 hår om dagen. Ett problem med håravfall är seriös om man har märkt att håret inte är fylligt som tidigare. Det finns flera saker som kan orsaka håravfall. Mest populära är hormonella ändringar eller dåliga kosmetika. Ibland använder man schampon med SLS (Sodium laureth sulfate) som berövar ditt hår på dess naturliga oljor och torkar ut hårbotten. Du ska också undvika parabener som också irriterar hårbotten. En viktig fråga som man kan ställa nu låter så här: vilka ingredienser ska jag söka efter i ett bra schampo? De vikgaste substanserna är först och främst biotin, rosmarinolja, aloe vera och protein. Biotin (också kallad: vitamin B7) påverkar positivt dina naglar, hud och hår, vilket blir starkare och glänsande. Rosmarinolja främjar hårväxt och aloe vera minskar håravfall, eftersom den är rik på vitamin A, C och E. Protein stärker hårets struktur och hjälper bygga nya hårcellar. Om du vill ha starkare, ljusare och fylligare hår, ska du läsa vår ranking. Vi förberedde 5 bästa schampon mot håravfall för att göra det lättare att välja den bästa hårprodukten.

5. Main Thing Growth Shampoo Mot Håravfall

Main Thing Growth Shampoo är ett sulfatfritt schampo. Produkten innehåller naturliga ingredienser som rosmarin, biotin och vitaminer B3 och B6. Dessa substanser främjer hårväxt och gör ditt hår starkare. Det finns också sådana ingredienser som eteriska oljor, nässel- och rukolaextrakt och extrakt av grönt valnötter. Schampot verkar väldigt delikat och lämnar ditt hår mjukt. Det är också en bra proposition för de som bara vill förbättra sitt hårtillstånd. Silikonfri formel skyddar hårbotten och ger extra fukt. Här finns det inga djurprodukter och skadliga substanser.

4. Biotin&Vitamin Shampoo Mot Håravfall

Biotin är en huvudingrediens i Biotin&Vitamin Shampoos formel. Vitamin B7 främjar hårväxt och och gör ditt hår längre, tjockare och helt enekelt starkare. Formeln innehåller också aloe vera, panthenol och kamomillextrakt. Dessa substanser fuktar och lugnar hårbotten – det är en mycket viktig faktor när det gäller hårväxt. Huden är inte irriterad och torr. Schampot lämnar en angenäm känsla på håret. Detta schampo lägger till volym och förstärker rötterna. Ditt hår ser hälsosammare, glattände och ljusare ut. En behaglig och fräsch känsla garanterar en väl fuktad hårbotten.

3. Logona Naturkosmetik Age Energy Shampoo

Här presenteras Logona schampo. Formel baseras på naturliga ingredienser som koffein, gojibär, granatäpple och betanin (eller rödbetsrött ). Detta schampo ska stimulera ditt hår för att främja hårväxten. Formeln är silikonfri, paraffinfri och utan mineraloljor. Logona Naturkosmetik tar hand om miljön, därför är flaskan 100% återgivnningsbar och alla kosmetika testas inte på djur. Det är väldigt viktigt att använada bara naturliga produkter, eftersom ditt hår kräver en delikat behandling. För att främja hårväxt, kan du använda ett hårbalsam. Ditt hår blir starkare och ljusare.

2. Vidalforce BIO Shampoo 2 Mot Håravfall

Vidalforce BIO 2 är ett avancerat schampo för alla som lider av håravfall. För att minska det, använde Vidalforce femton natirliga ingredienser, utan kemiska substanser som sulfater, parabener, silikoner, MEA osv. Det är ett företag som tillverkar bara miljövänliga produkter. Flaskor gjordes av sockerrör för att minska kolfotavtryck. Om du vill hjälpa ditt hår och miljön, ska du testa BIO 2 schampo. När det gäller aktiva substanser, påverkar de positivt hårbotten genom att fukta och lugna den. Arginin, ubikinon Q10, ginseng, vitamin E och många protein är bara exempel på dessa naturliga ingredienser. Formeln inte bara främjar, utan också stödjer hårcellar och deras struktur. Nya hår växer hälsosamma och starka, så att du kan njuta av ditt vackra hår.

1. Bioxsine Anti Hair Loss Shampoo

Vår bäst i test produkt är Bioxsine schampo. Denna anti-håravfall formel baseras på ett komplex av naturliga ingredienser som kamomill, silique, röllika, åkerfräken och allt mer. Schampot förhindrar håravfall och stimulerar hårcellar för att ditt hår skulle växa snabbare. Hårrötterna reperaras av bl.a. åkerfräken som förbättrar ditt hår och gör det starkare. Håravfall reduceras upp till 63% efter 8 veckor och upp till 93% efter 6 månader. Vitaminer A, B1, B2, B5 och B9 med mineraler som zink, kalcium osv. reglerar blodcirkulationen i hårsäckarna. Schampot förbättrar hårets tillstånd och växt. Om du letar efter en effektiv produkt som ger dig synliga effekter efter några månader, är det schampot just för dig. Lägg märke till att det alltid kräver tid att bekämpa håravfall, men det lånar sig att vänta. Du kan också använda något hårbalsam för att skydda håret även mer.