Hoppa till innehåll

5 Bästa trådlösa hörlurar

Alla vet att högkvalitativa hörlurar kan ändra vårt liv. Optimal balanserat ljud låter angenämt för öronen – man kan lyssna på musik och poddar, titta på sina favoritfilmer och serier och helt enkelt – man kan slappna av och njuta sig av det perfekta ljudet. Det finns flera olika faktorer som man bör överväga i varje fall. Den första saken är storlek. Människor har olika kroppar och i detta fall skiljer sig mest huvuden. Ett bekvämt par av hörlurar ska täcka öronen för att kunna höra bättre. En annan fråga är ett användningsmål. Man förväntar annorlunda egenskaper av musik enligt sin profession eller vanor. En musiker som jobbar på musikindustrin fordrar bara den högsta kvaliteten och det renaste ljudet. I jämförelse med en studerande som då och då lyssnar på musik eller tittar på YouTube filmer. Trådlösa hörlurar blev populära inte utan fog. Först och främst är en sådan trådlös lösning bekvämare – man går inte igenom så mycket besvär med en trasslad sladd. En annan aspekt är att man kan lyssna på musik inte vid datorn eller mobilen utan exempelvis i köket. Det leder till ett litet problem. Eftersom det inte finns någon sladd, måste man komma ihåg om batteri. Idag är det här problemet inte så komplicerat på grund av Fast-Charge teknologin som förekommer i olika sorter av elektroniska föremål som mobiler, laptops eller surfplattor. Varje apparat har en annan kapacitet av batteri, det betyder att vissa anordningar har större batterilivet än andra. Fast-Charge funktionen laddar t.ex. hörlurar blixtsnabbt – efter 5 minuter får man några timmar av underhållningen. Hörlurar spelar också en annan roll. Ett par av hörlurar kan komplettera din outfit. Därför tillverkar märken färgrika produkter, eftersom det finns människor, som inte gillar bara svärtan. Den sista saken här är naturligtvis priset. De högkvalitativa modellerna som erbjuder ett brett ljudspektrum kostar mycket. Det betyder dock inte att man måste spendera över 4 000 kronor för att vara nöjd med sina nya hörlurar. Var ligger gränsen mellan en hög kvalitet och ett ekonomiskt pris? Tyvärr finns det inte något precis svar, eftersom dina personliga smaker är de viktigasta. Om du söker efter fina och intressanta idéer på trådlösa hörlurar, ska du läsa vår ranking med de 5 bästa produkterna. Alla utvalda produkter kan hittas på nätet.

5. JBL Tune 700BT - Trådlösa hörlurar

Letar du efter en produkt med ett ekonomiskt pris? JBL Tune 700BT kan vara en bra idé för dig, om du har en begränsad budget. Dessa hörlurar erbjuder ett batteriliv med 27 timmar av drifttid och Fast-Charge funktonen. Det betyder att inom 5 minuters laddningstid, får du följande 2 timmar av drifttid. De kompakta Bluetooth hörlurar är lämpliga för längre resor på grund av tillräckligt långt batterilivet. Man kan också utan något problem packa dem i sin väska eller ryggsäck. Dessutom är ljudet angenämt för öronen, trots att bastoner inte är de bästa. Kontroll knappar placerades på höger sida av hörlurar – man behöver inte hålla sin mobil i hand för att ändra ljudstyrkan.

4. Beats Solo 3 - Trådlösa hörlurar

Trådlösa hörlurar Beat Solo 3 är perfekta för ett vardaligt bruk på grund av deras batteridrifttid – upp till 40 timmar av musik! Man kan ladda sina hörlurar i 5 minuter för att återvinna följande 3 timmar. Apparaten är kompatibel med både iOS och Android, men Apple-ägare kan snabbt och problemlöst växla mellan iPhone, Mac eller iPad – allt detta tack vare W1 Chip. Dessa hörlurar erbjuder den klara musiken och den utmärkta akustiken som förbättrar det breda ljudspektrumet. De mjuka öronmusslor stoppades i lädret som gör att hörlurarna är bekväma och bra dämpade. Man kan kontrollera musiken och ljudstyrkan med hjälp av en knapp och justera den enligt sina personliga smaker.

3. Sennheiser Momentum 3 - Trådlösa hörlurar

Sennheiser Momentum 3 fogar tillsammans allt, som man egentligen behöver. Det bästa ljudet, den perfekta harmonin, väl och optimal balanserade bas-, mellan- och högtoner. Apparaten erbjuder också en integration med din smartfon – rösttjänsten är kompativel med Momentum 3. Vid örat finns det en interface med några knappar – en enkel hantering är problemlös för både ungdomar och äldre människor. Sennheiser skapade en Smart Control App, vilken möjliggör att välja tre olika modus. Tack vare equalizern kan man justera ljudet enligt sina egna vanor. Vissa element tillverkades av lädret som ökar bekvämligheten.

2. Sony WH-1000XM3 - Trådlösa hörlurar

Man kan lyssna på sin favoritmusik eller titta på intressanta filmer med hjälp av dessa underbara, trådlösa hörlurar. Sony erbjuder rösttjänsten som är kompatibel med alla anordningar som basear på Android eller iOS. Sony WH-1000XM3 har en väldigt nyttig funktion, nämligen Intelligent Noice Cancelling som orsaker att oljud som kommer till dig från världen utanför dämpas effektivt, så att du kunde fokusera bättre. Egenskaper som huvudstorlek, hårlängd eller glasögon analyseras av hörlurar för att anpassa ljudet till dig så bra som möjligt. Om du flyger ganska ofta, ska du vara nöjd med lufttryckoptimeringen som anpassar ljudet till aktuell höjden av flygplanet. Du får High-Resolutionen och Audio-Kvaliteten tack vare Digital Sound Enhancement Engine HX som tar hand om en naturlig ljudmottagning.

1. Bose QuietComfort 35 Wireless Headphones II

Bose QuietComfort 35 hörlurar representerar den förstklassiga ljudkvaliteten tack vare Noise Cancelling funktionen. Oljudreduktionen påverkar musikerfarenheter och avkopplingen – tack vare NC kan du koncentrera dig bättre på ditt jobb eller på en bok som du läser. Apparaten är kompatibel med Amazon Alexa och Google Assisant, så du kan ställa en fråga utan att hålla mobilen i hand. Man måste bara trycka på en knapp och börja tala – det är så enkelt att alla kan hantera dessa hörlurar. Batteridrifttiden svarar på exakt 20 timmar, men tack vare Fast-Charge funktionen kan man förkorta laddningstiden. Om du söker efter den bästa ljudkvaliteten, är detta förslag för dig!