Hoppa till innehåll

5 Bästa vibratorerna i test

Har du någon gång drömt om den högsta nivåen av behag? Ett sätt att nå detta är med hjälp av vibratorer. Eftersom det finns många olika typer av sexleksaker på marknaden, finns det några saker som du skulle tänka på, innan du köper en av dem. I första hand ska du tänka på dina favorita arter av sexuella upplevelser. Om du gillar mest penetrationen, då kan du välja en dildo som ska ge dig bara de behagligaste sensationerna. Men det finns många olika sorter av vibratorer som gjordes för klitorisstimuleringen eller för båda två – klitoris- och vaginastimuleringen. Du kan använda din sexleksak ensam, men också med din partner för att ändra våra sexuella erfarenheter. Ett sätt av att använda en vibrator är ganska individuell, men det är särskild viktigt att lära känna sin egen kropp. Om du inte har köpt någon liknande sak tidigare, kan du alltid testa en ny gadget. Masturbationen har en positiv inverkan på din psykiskt och fysisk hälsa. Om du har problem med att sova eller är du stressad, då det är ett bra sätt att minska negativa symptomer och nu är det dags ät börja leva bättre och hälsosammare. Ignorera inte din kroppens behov och testa något nytt. Fokusera på dina delikata zoner och tänka på saker som du mest tycker om. Om du letar efter något som du kan använda ensam, en trollstav är det bästa valet. Men om du vill använda sexleksaker med din partner, ska du definitivt fundera på en g-punkts vibrator. En annan viktig faktor är om vibratorn är vattentät och om den gjordes av silikon. En silikonvibrator kan används i ett badkar eller under duschen, men den är också trygg för din hälsa. För att göra ditt beslut lättare, skapade vi en ranking med de fem bästa vibratorerna som du kan köpa online.

5. Wellasti Vibrator

En klassisk vibrator som du kan använda på flera sätt: du kan stimulera din g-punkt eller klitoris, men också dina bröstvårtor och anus. Sexleksaken gjordes av silikon för att kunna använda den i vatten och den är också lätt att putsa. Formen är enkel, men det användningen är multifunktionell. Vibratorn är 100% säker för din hälsa, eftersom den gjordes av silikon. Du kan putsa den under vatten eller använda den i ett badkar eller på en simhall. Alle beror på din fantasi. En violett vibrator ska anpassa sig till dina personella behov. Här finns 3 intensiteter och 9 vibrationslägen, så du kan välja din favorit ställning.

4. EXCEART Magic Wand

Det är en innovativ vibrator för de som letar efter ett nytt sätt av masturbationen, eftersom det finns tre vibratorhuvuden som man kan växla. Den första ser som en kanin ut, den andra som en kugel och den tredje som en pinsel. Designen är praktiskt och vibratorn ligger bekvämt i hand. Den är inte rak utan bågformad för att anpassa sig bättre i vaginan. Du kan gärna resa med EXCEART, eftersom den är små – du kan packa den i din väska eller ryggsäck. Denna vibrator används också med din partner – man kan stimulera hans testiklar och nippel.

3. YUJIAN Messageto

Det är en fantastisk vibrator för bägge partner. Detta används för att stimulera g-punkten och vaginan – vibratorn är lämplig för att använda under penetrationen. Du och din partner ska känna vibrationer som ökar era sexuella erfarenheter. Om du vill, kan du använda den själv med hjälp av en app. Du kan välja en av några modus. Det finns 9 vibrationsmodus och andra möjligheter som spel-kontroll eller ljud-kontroll. Man kan anpassa inställningar till sina preferenser för att nå bara de bästa upplevelserna. Om du vill testa något nytt med din partner, kan du ge mobilen till din partner och låt honom eller henne kontrollera vibrationer. Det är ett intressant sätt att försöka och uppleva nya saker. Vibratorn gjordes av silikon, så du kan använda den i vatten.

2. CERBERUS Vibrator

En kanin-formad vibrator är lämplig för solo-användningen, men också för att använda den med din partner. Det är en perfekt lösning för att ändra något i ditt sexuella liv och försöka något nytt. Den är perfekt för vagina-, anus- eller g-punktstymuleringen. Här finns det 30 vibrationsfunktioner. Du kan välja dina favorita inställningar och njuta av vibratorn ensam eller med din partner. Vibratorn gjordes av ett säkert och delikat material, dvs. av silikon. Man kan putsa eller använda vibratorn i vattnet. Tycker du om att bada? Nu kan du göra det mer kreativt och intressant. Du kan gärna bjuda din partner och ni kan ”spela” tillsammans.

1. Oliver James Magic Wand

En trollstav från Oliver James är den bästa propositionen som du förmodligen kan köpa. Den högsta nivån av behag ligger i din hand. Den här ålderdomliga vibratorn har samma eller högre popularitet än 40 år tidigare. Det finns 8 modus i detta fall och 20 olika mönster för ditt personella val. Man kan ändra sina favorita frekvenser för att nå det bästa behaget. Silikon är säker för dig och den får används i vatten. Man kan ”spela” med denna trollstav för 2 timmar och sedan kan man ladda den igen. Det finns olika färgvarianter, bl. a. svart, rosa och lila. Vibratorn är tyst för att skydda ditt privatliv. Man kan också använda den för att massera sina armmuskler, händer eller nacke. Denna vibrator är perfekt för alla som letar efter bara de mest intensiva upplevelserna!