Hoppa till innehåll

5 bästa elektriska nagelfilar i test

En elektrisk nagelfil är en nödvädig sak, om man gillar göra manikyr hemma. Elfilar är väldigt populära idag, eftersom flera människor gör manikyr och pedikyr hemma. På marknaden finns det många olika färgrika nagellacker, så det är lätt att köpa och testa en. Om man gör acryl, gel eller hybridmanikyr, då behöver man att köpa en nagelfräsmaskin, eftersom man måste ta av sitt gamla nagellackstäcken. En klassisk fil används inte, eftersom sådana tekniker kräver kraftigare metod. Gel, acryl eller hybridnaglar är mycket hårda på grund av att nagellack blev hårdgjord av en UV-lampa. Men ibland vill man ta bort förhårdnader och död hud eller bara forma naglar. Om du inte är expert i detta område – ingen fara. Det finns många nagelfräsare som är enkla att använda och inte dyra. Vanligast finns de olika sliphuvuden, så att du kan skapa en skön nageldesign. Man kan hitta vissa elfilar som kan används utan kabblar. Sådana apparater är mycket praktiska och mobila. Du kan göra manikyr hemma, på semester i ett annat land eller varsomhelt. Det är alltid trevligt att göra manikyr. De som börjar med elektriska nagelfilar, behöver inte den dyraste anordningen. Det som är viktigast här, är rotation. Olika elektriska nagelfilar har olika varv per minut. En nagelfräsmaskin som har upp till 20,000 RPM räcker till nybörjare. Avancerade användare kan köpa en maskin med 30,000-35,000 RPM – man kan göra precisare manikyr. Filhuvuden har sina bestämda fukntioner. Till exempel ”Diamond Cone” tar bort död hud och förhårdnader och ”Emery Head” formar och trimmar naglar. Allt beror på dina personala behov. För att hjälpa dig med ditt beslut, förberedde vi en ranking med de fem bästa elektriska nagelfilarna för hemmabruk som du kan köpa online.

5. Elektrisk nagelfil Carttiya

Letar du efter en billig och praktisk elfil? Vi har ett förslag just för dig! TEAMYO har skapat en händig och effektiv elektrisk nagelfil. Apparatens maximala hastighet är 20,000 RPM. Du kan forma dina naglar, släta deras ytan, ta bort nagellackslager och död hud. Anordningen ser som en penna ut och därför ligger den bekvämt i din hand. Nagelfräsmasknien roterar framåt och bakåt som är en stor fördel, eftersom både högerhänta och vänsterhänta kan använda den. Nagelfräsaren gjordes av aluminium för effektiv värmeavledning. På grund av faktum att nagelfilen är tyst, kan du använda den i närheten av ditt sovande barn. Ett lågt pris och en multifunktionell anvädning låter bra, om man behöver sådan elfil.

4. Elektrisk nagelfil ElectriBrite Nagelfräsare

ElectriBrites nagelfräsare erbjuder sin multifunktionalitet och ett atraktivt pris. I förpackningen finns det sex borrbitar, trettio sex slipband och en nagelknippa. Apparaten behövs en USB-kabel för att ladda sig. Denna elfil har 20,000 RPM som är lämplig för hemmabruk. Man kan ta bort gamla nagellackstäcken, död hud, förhårdnader osv. En pennaform är mycket populär bland elfilar på grund av dess bekvämlighet. Om du åker på semester, kan du packa din elektrisk nagelfil i en necessär. Nagelfräsaren är tyst, effektiv och kostar inte mycket.

3. Elektrisk nagelfil JCMASTER Premium Nagelfräsare

Det är en professionell elfil för hemmabruk och för salongbruk. JCMASTER Premium Nagelfräsare har upp till 30,000 RPM som är tillräckligt för att göra precis manikyr och pedikyr. Drömmar du om snygga naglar? Det kan du göra med hjälp av JCMASTER nagelfil. I förpackningen hittar du sex filhuvuden som du kan använda för att trymma, forma och släta naglarna. Sådan produkt kan vara en perfekt gåva – du kan köpa elfilen för din tjej, mamma eller vännina. Anordningen fungerar bra för högerhänta och vänsterhänta personer eller om du själv gör din manikyr hemma. Innan du använder elfilen för första gången, läs noggrant bruksanvisningen, efterom varje filhuvud har sin egen funktion och maskninens funktioner kan vara olika för olika nageltyper.

2. Elektrisk nagelfil Beurer MP 41

Beurer MP 41 bjuder många funktioner och filhuvuden för en perfekt manikyr. Elfilen ser lyxig och professionell ut. Alla delar av denna manikyr- och pedukyrset packades i förvaringsväskan. Apparaten är kompakt och portabel, så du kan ta elfilen med, även om du är på väg. Minst lika talande är det faktum att den elektriska nagelfilen har en LED belysning. LED belysningen är mycket praktisk för precisarbete. Maskninen ligger bekvämt i din hand och du kan göra manikyr själv, eftersom den roterar både framåt och bakåt. Det finns sju tillbehör för manikyr och pedikyr. Dessa sliphuvuden fungerar bra vid polering, att forma, trymma osv. Du kan också mjukgöra tjocka naglar om det behövs. Denna elektriska fil har två hastigheter, så du kan anpassa den till dina behov.

1. Elektrisk nagelfil Delanie Nagelfräsare

Den bästa produkten i vår ranking är Dalenie nagelfräsare. En sak som otvivelaktigt är märklig är elfilens design. Den rosa bollen ser kanonbra ut. Den anpassar sig till alla rum. Om du har en skönhetssalong eller om du gör manikyr hemma – Delanie är en professionell nagelfräsare som är lämplig för alla. Elfilen har många grader av rotation (0-35,000 RPM), så både nybörjare och avancerade manikyrist kan använda produkten. I förpackningen finns det sex olika borrar och slipband som är perfekta för gelnaglar, acrylnaglar och hybridnaglar. Om du gillar naturlig manikyr, finns det inget problem. Det finns borrar som du kan använda på naturliga nagelplattor. Elfilen liknar en penna och därför använder man denna produkt väldigt bekväm och lätt. Anorningen är portabel och ganska kompakt, så du kan tranportera den, om det behövs. Den är den effektivaste och vackraste nagelfräsmaskinen som vi hittade.