Hoppa till innehåll

De 5 bästa eltandborstarna

Elektriska tandborstar blev mycket populära i hela världen på grund av det att de kan rengöra tänderna bättre än en vanlig tandborste. Eltandborstar emitterar soniska rörelser som inte bara kan ta bort matrester från tänderna, utan också beläggningen på tänderna. Förutom detta väljer fler och fler människor eltandborstar eftersom de vill ha vackra vita tänderna. Soniska rörelser är effektiva mot olika slags missfärgningar på tänderna. De som har det sensitiva tandköttet kan också använda en eltandborste. Nya eltandborstar erbjuder många modus, därför är det lätt att anpassa det bästa till sina behov. Inte alla vet att elborstar stimulerar salivproduktionen i munnen. Det är en bra information för de som lider av konstant torrhet i munnen. Att hålla munhålan ren vet ju alla, och tack vare de moderna teknologierna är det ännu enklare. På marknaden han du hitta antingen batteridrivna eller laddbara eltandborstar. Det beror på dina företräden, vilken eltandborste tycker du bäst för dig. Båda har för- och nackdelar. Om du inte vill byta batteri varje två månader, kan du köpa en laddbar tandborste. De laddbara eltandborstarna är i verkligheten mer populära eftersom de kan användas upp till 30 dagar efter en laddning. Oberoende av det hur ofta du reser, kan du använda en sådan tandborste när som helst. En annan fördel är att de är mer kraftfulla än de batteridrivna tandborstarna. Även om det finns olika märkena på marknaden som tillverkar eltandborstar, är det Philips som har dominerat marknaden. De flesta högkvalitativa eltandborstarna kommer från Philips, och därför erbjuder den här firman det största urvalet. Men det är också möjligt att köpa en bra elektrisk tandborste som inte kostar mycket, och ändå putsar dina tänder ordentligt. Om du överväger inköpet av en ny eltandborste, men du är inte säker, vilka tandborstar är värda sina pris, läs vår ranglista med de 5 bästa eltandborstarna som finns nedan.

5. Hum by Colgate Eltandborste

Det är en liten, men kraftig eltandborste. Dess ergonomiska grepp ligger bekvämt i handen, och startknappen ligger precist i mitten, därför kan man lätt stoppa tandborsten. Det finns olika modus som du kan välja mellan. Du kan justera vibrationsnivån till ditt tandkött. Tack vare de smarta sensorerna kan du borsta tänderna ännu mer precis eftersom du kan ladda ner en app som kontrollerar hela processen av borstning. Ibland missar du flera platser, men appen kommer att visa dig var du ska borsta tänderna igen. Denna eltandborste behöver två AAA-batterier som du måste byta då och då. Batterierna ingår i förpackningen. 30 000 vibrationer pro minut är tillräckligt mycket för att ta bort beläggningen och att göra tänderna vitare.

4. Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 Eltandborste

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 är en av de bästa eltandborstarna på marknaden eftersom den erbjuder många hjälpsamma och nödvändiga funktioner, och den har ett rimligt pris. Även om den här eltandborsten har två intensiteter, är det nog många för att kunna rengöra tänderna grundligt. Den här modellen tar bort 7 gånger mer beläggningen än en vanlig tandborste. Du kan hålla en extra renheten i munnen eftersom soniska rörelser sprutar vattenpulser mellan tänderna. BrushSync påminner dig om bytet av borstehuvudet. Lampan nedan informerar dig när tandborsten ska laddas. SmarTimer räcker tid som behövs för att rengöra tänderna grundligt. Timern rekommenderar två minuter. En laddning räcker till 2 veckors användning.

3. PHYLIAN Sonisk Tandborste

Om du inte vill spendera för mycket pengar på en eltandborste, är PHYLIAN sonisk tandborste ett bra val. Med tandborsten får du också åtta ersättningsborsthuvuden. Du ska byta varje borsthuvud efter 3 månader, vilket betyder att du kan använda din tandborste i 2 år. Förutom detta erbjuder den här eltandborsten fem olika modus: Sensitive, Clean, White, Polish, Massage. Du kan välja vilket modus passar dig bäst. Ultraljudteknologin med 40 000 vibrationer pro minut rengör tänderna snabbt och effektivt. Du kan göra av med dig beläggningen på tänderna och göra dem vitare. Efter några månader kommer du att märka att tandköttet är starkare och det blöder inte längre. En laddning tar 3 timmar, men du kan använda tandborsten i 60 dagar.

2. Philips Sonicare DiamondClean 9000 Tandborste

Det är en professionell eltandborste som garanterar en mycket ordentlig och grundlig rengöring av tänderna och tungan. Du kan minska och ta bort plack och stenbeläggning på tänderna, tack vare C3 packkontrollen som designerades med tanke på djuprengöring. Borsthuvudet täcker fyra gånger större kontaktyta, därför kan du lättare nå svåråtkomliga platser. Du kan anpassa trycket till dina tänder. Inbyggd trycksensor informerar dig om du trycker tänderna för starkt eller för svagt. Batterilivslängden räcker upp till 2 veckor, men laddning är superenkel och den tar inte mycket tid. Tandborsten erbjuder fyra olika program, nämligen Clean, White+, Gum Health, och Deep Clean+.

1. Philips Sonicare ExpertClean 7300

Den mest optimala eltandborsten på denna ranglista är Philips Sonicare ExpertClean 7300. Det är på grund av dess rimliga pris, högkvalitet och effektivitet. Tandborsten rekommenderar två minuter per varje rengöring. Det är en optimal tid för tandborstning eftersom du tar bort beläggning på tänderna och matrester. Förutom blir tänderna vitare om du gör det ordentligt. Det finns tre modus (Clean, Gum Health, och Deep Clean+). Tandborsten påminner dig när du måste byta borsthuvudet och ladda enheten. Det är en mycket hjälpsam funktion eftersom man kan glömma av detta ibland. Köp den bästa eltandborsten och njut av ditt strålande leende.