Hoppa till innehåll

GRIFEMA G4002-3 Köksblandare

En köksblandare är en integral del av varje kök. På grund av detta bör man köpa en högkvalitativ produkt som ska fungera bra under lång tid. Det finns så många företag på marknaden som tillverkar köksblandar att det kan vara problematiskt att välja den bästa. Vilken köksblandare är den bästa? Om du vill köpa en ny köksblandare som ska användas under flera år, måste du välja en robust produkt av hållbara material. En bra köksblandare läcker inte, därför man måste tänka på backventilen. Det är en viktig del av varje köksblandare och den bästa ventilen tillverkas av keramik. Det är det bästa materialet som gör att köksblandaren är tät och vatten droppar inte. Vanligast kan man hitta köksblandare med ett handtag. Det är en modern, intuitiv och enkel lösning som möjliggör att ändra temperaturen snabbt. På marknaden finns många olika typer av pipor som kan användas praktiskt i köket. En mycket populär köksblandare är numera köksblandare med integrerad handdusch. En sådan köksblandare har vanligtvis två vattenlägen, nämligen dusch- och sprayläge. De moderna köksblandarna har dessutom en slangspray som är mycket innovativ och du kan använda den på många olika sätt. Om du vill skölja höga och stora grytor kan du göra det enkelt och snabbt. Slangen sprutar inte någonstans. Även kökskranen måste se bra ut. Lyckligtvis finns det så många stilar och mönster att du kan hitta en fin kran utan problem. Även om kromkranar alltid är populära och ser bra ut, väljer man allt oftare matt och svart köksblandare. Anledningen är att den här designen helt enkelt är väldigt vacker, minimalistisk och modern. Guldkranar köps ofta av många kunder – om du gillar guldaccenter är detta också en bra idé för dig. Nedan följer vår ranking av de 5 bästa köksblandarna. Förhoppningsvis hittar du någon inspiration till ditt kök där.

5. GRIFEMA G4002-3 Köksblandare

Denna köksblandare är verkligen av hög kvalitet och praktisk. Kranen är flexibel i det här fallet – flexibiliteten skiljer sig från andra likadana kranar eftersom det inte finns någon vattenslang. Du kan böja kranen för den gjordes av gummi och därför är den också smutsavvisande. De andra delarna är gjorda av krom, så du kan enkelt rengöra dem. Den här produkten är tillgänglig i vit färg. Du kan beställa den på Amazon till ett överkomligt pris. Den här köksblandaren passar till alla köksdesigner på grund av neutrala och universella färger. Köksblandaren är också tillräckligt hög (40 cm) för att hälla vatten i en stor kastrull eller i en vattenkokare.

4. GRIFEMA Faucema Irismart Köksblandare

Även om den här köksblandaren ser vanlig ut, betyder det dock inte att det fungerar som vanligt. Det finns en smart funktion som sparar energi, nämligen Kallstart. Energin sparas eftersom varmt vatten bara rinner, när det behövs. Den backventilen av keramik garanterar att vatten inte ska läcka. Köksblandaren tillverkades av borstat stål, vilket är superlätt att rengöra och det syns inga fingeravtryck. Du kan hålla renheten utan större ansträngning. Kranen kan vridas 360 grader runt – det är mycket bekvämt om man diskar stora kastruller. Förutom kostar denna produkt inte mycket, därför kan alla köpa den.

3. HOMELODY Köksblandare

Det är egentligen samma köksblandare som förut, men i detta fall finns det två stråltyper. Du kan ändra den normala strålen till duschstrålen om du behöver mer kraft för att skölja grönsaker eller diska pannan. Kranen är vridbar (precis som det var tidigare). Längden på kranen är 35 centimeter. Denna köksblandare kombinerar alla egenskaper som en högkvalitativ kran borde ha. Köksblandarens yta är lätt att hålla den ren eftersom man inte ser fingeravtryck. Det är något som många verkligen hatar – att man måste rengöra köksblandare varje gång man rör den. Förutom detta är priset till denna produkt kundvänlig för det kostar inte mycket.

2. Grohe Get 30361000 Köksblandare

Om du behöver en klassisk men funktionell köksblandare kan du överväga Grohe Get köksblandare. Grohe är ett företag som har många högkvalitativa armaturer i sitt sortiment. Grohe Get är ett bra exempel på detta. Kromfinishen är mycket estetiskt tilltalande. Denna finish passar också bra till alla inredningar. Den här diskbänksblandaren är svängbar i 140 grader. Tvättställsstrålen har två vattenlägen – duschstråle och laminarstråle. Batteriets livslängd garanteras bland annat av den keramiska SilkMove-patronen. Vattnet läcker eller droppar inte och du kan diska utan risk.

1. BLANCO LINUS-S Köksblandare

Modern design och ett brett urval av färger och specifikationer – det är BLACKO LINUS-S. Alla vill köpa ett robust tvättställsbeslag. Frågan är om det verkligen är värt det. Lyckligtvis är den här kökskranen av hög kvalitet och mycket praktisk. Tack vare den höga pipen kan du tvätta olika kastruller, stekpannor och andra rätter, men du kan också fylla vattenkokaren med vatten utan problem. Den här köksblandaren har också en lång slang som sprutar. Du kan bestämma om du vill ha spaken till vänster eller höger och om kranen ska ha högtryck eller lågtryck. Om du vill att den nya kranen ska matcha din köksdesign så bra som möjligt kan du välja mellan tolv ytbehandlingar och färger.