Hoppa till innehåll

De 5 bästa massagerollerna för ansiktet

Om du inte har införlivat ansiktsmassage i din dagliga rutin ännu, är det dags att ändra det. Det finns många fördelar som ditt ansikte kan få tack vare ansiktsmassageverktyg. Det finns många typer av massageverktyg som kan användas på olika typer av hud. En av de mest populära och älskade ansiktsmasserarna på sistone är en jade-roller och en Gua Sha. Båda verktygen kan i hög grad förbättra blodcirkulationen i ditt ansikte. En sådan stimulering kan lysa upp din hy. Om du kämpar mot svullnader, och krämer eller serum hjälper inte, bör du prova en jaderoller. Detta enkla, men underbara verktyg minskar svullnader (inklusive påsar under ögonen). Det stimulerar lymfdränaget, vilket minskar en tendens till svullnad. Det finns också ett samband mellan en jaderoller och anti-aging effekter. Du kan använda både en antirynkkräm och en jaderoller för att öka och förstärka effekterna. En sak som är unik med ett jadeverktyg är att om du förvarar det i kylskåpet, och sedan använder det på huden, kommer du att känna dig pigg och full av energi (detta är en underbar känsla på sommaren). Du kan sprida ut dina favorita hudvårdsprodukter jämnt med hjälp av en roller. Du kommer att känna dig avslappnad. Gua Sha är ett utmärkt verktyg för att förbättra din dagliga självvård-ritual genom att massera alla ansiktsområden, nacken, pannan, halsen och käken. Din hud blir spänd och ljus efter regelbundna massager. Det finns också ansiktsrengöringsborstar som är inriktade på att ta bort smuts, smink, svett osv., men du kan också använda dem som ett massageverktyg. Du borde dock inte använda borsten varje dag, eftersom den exfolierar din hud intensivt. Om du aldrig har haft ett massageverktyg tidigare ska du öva lite, men efter några dagar kommer du att använda det riktigt. Du kan läsa vår ranglista med de 5 bästa massagerollerna för ansiktet för att välja ditt favorit verktyg.

5. emocci Jade Face Roller och Gua Sha Set - massageroller för ansikte

Det är ett klassiskt set som består av en jaderoller och en Gua Sha. En jaderoller är extremt enkelt i att använda förutsatt att man vet i vilken riktning man ska glida rollern. Det behövs inte att trycka rollern på asiktet hårt, eftersom huden på asiktet har många nerver. På grund av detta är huden så sensitiv. Gua Sha kräver lite mer övningar. Massagen med en Gua Sha ser annorlunda ut, eftersom rörelser du gör skiljer sig lite. Du kan stimulera olika område på din kropp, till exempel på pannan, kinderna, nacken osv. Det finns olika tutorials på nätet som är hjälpsamma om du aldrig har använt sådana massageverktyg.

4. Murezima Facial Cleansing Brush- massageroller för ansikte

Detta är en bra ansiktsrengöringsborste, men den kan också användas som en ansiktsmassager. Borstens yta är rund och liten, så att du kan nå alla delar av ansiktet för att rengöra det ordentligt. Soniska vibrationer tar bort inte bara smuts, smink, olja och svett från ansiktet. De lyfter också din hud och gör den spänd. Om du behöver ett multifunktionellt massageverktyg, är den här borsten ett bra alternativ för dig. Du kommer att göra sig av med ohälsosamt hyfärgen p.g.a. tröttheten. Du kommer säkert att märka skillnaden efter regelbundna bruk – din hud blir ljus och slät. Observera att en sådan enhet exfolierar huden mycket djupt, vilket inte är den bästa lösningen för vardagsbruk. Använd enheten till exempel 1-2 gånger i veckan.

3. Amirce 2-i-1 Ansiktsmassageroller - massageroller för ansikte

Amirices set innehåller två massageverktyg som ökar blodflödet och lymfdräneringen i ansiktet. Du kan använda massageapparaterna på alla områden i ansiktet. Du kan massera pannan, ögonområdet, kinderna, hakan och nacken. Kom ihåg att använda dessa verktyg i en rätt riktning. Om du masserar t.ex. kinderna, bör du flytta massageverktyget mot öronen. Om du vill massera området runt ögonen, glid rollern långsamt och försiktigt över ögonbrynen och återvänd till området under ögonen. Upprepa samma väg några gånger. Den här enheten kräver ett AA-batteri (som inte ingår i förpackningen). Du kan använda den andra massageapparaten för att fördela ditt favoritserum i ansiktet och ge det en stund av avkoppling. Båda massageapparaterna ser ut väldigt exklusivt och snyggt.

2. MoValues Rosenkvarts Roller, Gua Sha och Silikonborste – Ansiktsverktygsset - massageroller för ansikte

Vill du köpa ett massageverktyg, men du är inte säker vilken är bäst för dig? Det finns en möjlighet att beställa en set av tre olika massageverktyg: en rosenkvartsroller, en Gua Sha och en silikonborste. Rollern och Gua Sha är underbara verktyg om du kämper mot påsar under ögonen, rynkor i ansiktet eller om hyn ser trött ut. Både rollern och Gua Sha stimulerar din lymfdränering och blodflöde i huden. Du kan förbättra din hysfärg och motverka rynkor. En massage tar ungefär från 10 till 15 minuter varje dag. Om du vill känna dig piggare på morgonen, kan du förvara dessa verktyg i kylskåpet. Använd silikonborste för att applicera krämer, ansiktsmasker eller andra skönhetsprodukter.

1. MoValues Rosenkvarts Roller och Gua Sha-Set - massageroller för ansikte

Om du inte behöver någon silikonborste, kan du köpa ett set med en annan typ av jaderoller. Det finns en miniroller, en stor rosenkvartsroller med två olika massagehuvud. Det knottriga huvudet används för att jämna ut små fläckar och andra ojämna punkter osv. Det kan används istället för akupressurmassager. Det andra rollershuvudet är ett klassiskt jademassagehuvud. Ansiktsmassagen hjälper med att göra sig av med spänningen och tröttheten. Det kan vara en bra idé att koppla av efter hela dagen på jobbet. Dessa verktyg kan bevaras i kylskåpet om du gillar känslan av kylan – du kan massera ansiktet med en kall roller, vilken ska ge dig mycket energi.