Hoppa till innehåll

De 5 bästa mobilhållarna för bilen

En mobilhållare kan rädda ditt liv, eftersom du kan skingra dig på ett enkelt sätt, när du använder din mobil medan du kör bil. Man får inte skriva meddelanden eller prata i telefon medan man kör, därför har affärsmän projekterat mobilhållare. Det är ett litet tillbehör för din bil som du kan använda för att lyssna på musik, titta på GPS eller för att föra ett samtal i telefon. Inte bara proffs använder en sådan hållare – vanliga förare köper också mobilhållare för att tillförsäkra säkerheten på vägen. Om du vill köpa en mobilhållare, bör du veta att det finns olika sorter av dessa tillbehör. Om du har en rektangulär ventil i din bil, kan du välja en mobilhållare med en ventilklämma som är lätt att montera. Om ventilen är rund, finns det också mobilhållare med sugkoppar och gelkuddar som kan monteras på instrumentbrädan eller på vindrutan. Dessa sorter är mer universella och inte mindre stabila. En mobilhållare kan också vara magnetisk eller kan ha en klämma som håller mobilen. Båda lösningar verkar verkligen bra, men båda har små nackdelar. En magnetisk mobilhållare kräver en magnetisk platta på din mobils baksida. En sådan klämma kan vara obekväm eller för tjock för vissa användare. Mobilhållare blockerar inte sidoknapparna, så du kan låsa upp telefonen när du vill. De flesta mobilhållarna anpassar sig bra till alla smartphones som finns på marknaden, men också till de som inte längre säljas. Det är också möjligt att använda en mobilhållare för en surfplatta, om klämman eller den magnetiska plattan är nog stora. Det är inte viktigt, om du är en professionell taxiförare eller en vanlig förare, du skulle köpa en mobilhållare för att kunna använda GPS eller andra funktioner i mobilen säkert och utan distraktioner. Om du vill känna dig säkrare på vägen, kan du läsa vår ranglista med de fem bästa mobilhållarna som finns nedan.

5. Mobilhållare för bilen - VANMASS 3-i-1

Om du letar efter en mobilhållare som du kan montera på olika platser i din bil, då är den här produkten perfekt för dig. Tack vare sugkoppen och ventilationsklämman kan du installera den på instrumentbrädan, vindrutan eller på luftventilen. Mobilhållaren anpassar sig till alla nya smartphones från iPhone, Samsung, Xiaomi osv. Kunderna säger att mobilhållaren är stabil, flexibel och robust, eftersom deras mobiler är säkra medan de kör bil. Hållaren är justerbar, därför att betraktningsvinkel kan ändras. En sådan mobilhållare kan skydda din mobil från skador såsom repor eller trasig telefonskärm.

4. Mobilhållare för bilen - ESR

Det är en klassisk mobilhållare för bilen med en ventilationsklämma. Om din bil har en rund luftventil, kommer mobilhållaren inte fungera, eftersom klämman passar inte till sådana ventiler. Om din bil har ändå mer eller mindre rektangulär luftventil, då är den här mobilhållaren lämplig. Förutom att det är en hållare för luftventilen, är den också magnetisk. Du kan använda GPS eller lyssna på musik och ha mobilen i sikte. Om du behöver ladda din mobil, kan du göra det med hjälp av den här mobilhållaren. Du kan vrida telefonen, när det behövs eller justera den upp till 360 grader. Din mobil är säker på grund av Magnetic Lock som håller mobilen starkt.

3. Mobilhållare för bilen - Syncwire

Den här mobilhållaren är tillgänglig i två versioner: för luftventil eller för instrumentbräda. Båda två är magnetiska och håller din smartphone starkt och stabilt. Mobilhållaren passar bra till små och stora mobiler som iPhone 12 Pro Max eller iPhone SE. Tillbehöret kan rotera upp till 360 grader, därför kan man titta på skärmen bekvämt. Om du brukar använda GPS medan du kör bil, kan du göra det mer bekvämligt än att hålla mobilen i handen eller på instrumentbrädan. Magnetiska mobilhållarna är generellt funktionella, eftersom man kan snabbare montera eller ta bort telefonen från mobilhållaren. För att montera tillbehöret riktigt, behöver du en magnetisk platta på baksidan av din mobil – annars ska magnet på hållaren inte fungera med din telefon.

2. Mobilhållare för bilen - UGREEN

Det är en universell mobilhållare för din bil från URGREEN. Det är en mobilhållare med en klämma som håller alla mobiler mellan 4,7 och 7 tum starkt och stabilt. Du kan välja, om du vill köpa en grå eller en svart variant, men förutom skiljer de sig inte och de har en ventilationsklämma. Hållaren passar inte till runda ventiler – om din bil har sådana ventiler, bör du välja en modell för vindrutan eller instrumentbrädan. Bara robusta material användes för att tillverka URGREEN mobilhållarna. Du kan installera det här tillbehöret på ett enkelt sätt för alla nödvändiga delar finns i paketet. Din mobil ska vara säker, även om bilen ska plötslig bromsa eller köra på en guppig väg.

1. Mobilhållare för bilen - Beikell

Om du vill använda din mobil medan du kör bil, måste du köpa en mobilhållare. Du kan montera den här produkten både på instrumentbrädan eller på vindrutan tack vare extrem stark sugkopp med klibbig gelkudde. Du behöver inte ha en rektangulär luftventil för att montera en mobilhållare. Den teleskopiska armen är justerbar, därför kan du ändra synvinkel. Armen roteras upp till 360 grader och ställas in upp till 270 grader. När gelplattan är mindre klibbig, kan du fräscha upp den genom att skölja den under rinnande vatten och låta den lufttorka. Det är en av de bäst rankade mobilhållarna på Amazon. Kunderna uppskattar den för dess stabilitet och hög kvalitet, eftersom tillbehöret håller alla smartphones starkt, även på ojämna vägar. Välj den bästa mobilhållaren för bilen och skingra dig inte när du kör bil.