Hoppa till innehåll

De 5 bästa ögonbrynspennorna

Ögonbrynssminkning ska aldrig ignoreras. Makeupartister kommer att berätta dig att detta är ett steg som fullbordar den slutliga looken. Ögonbrynen är som en ram av ansiktet, och varje målning utan ram ser konstigt ut. Om du gillar att definiera dina ögonfransar, använd en intensiv ögonskugga och skapa en perfekt linje med din eyeliner, men ändå kan du inte utelämna ögonbrynssmink. Man kommer att märka att något saknas om någon har glömt att ge brynen en liten bit av extra färg och hårlinjer. Du kan definiera dina ögonbryn på många olika sätt, vilket mest beror på vilken produkt du använder. En elegant ögonbrynspenna är lätt att använda och det tar inte lång tid att rita några ögonbrynshår. En ögonbrynspenna kan ha en ultrafin spets, vilket är bra för att rita hårstrån, men ibland kan man se en droppformad spets som är bättre för att fylla ögonbrynen med färgen. Dessa automatiska pennor behöver ingen vässare, eftersom de glider ut ur pinnen smidigt. Traditionella ögonbrynspennor används idag, men deras popularitet bleknar på grund av nya halvautomatiska lösningar. De flesta av de nuvarande ögonbrynspennorna har en inbyggd spoolieborste för att ansa ögonbrynshår och för att göra ditt utseende mer naturligt. Ibland kan för intensiva linjer göra att sminket ser konstgjort ut, så det rekommenderas att borsta håret före och efter varje användning av en ögonbrynspenna. Om du vill kombinera några ögonbrynsprodukter kan du till exempel använda en ögonbrynsskugga (som färgbas), och sedan använda pennan för att rita separata hårstrån. Om ditt ögonbrynshår tenderar att ändra sin position under dagen kan du använda en ögonbrynsgel, som fixerar brynen, så att de stannar på samma ställe hela dagen. En annan ganska populär metod är att använda en ögonbrynspomada, vars krämig formula hjälper till att rita linjerna med en borste. Det finns många sätt att skapa de perfekta brynen, men en produkt som inte går att replikera är bara en ögonbrynspenna. Det finns vattentäta pennor, som gör att du kan använda den i poolen, i gymmet eller när du är på semester och har mycket aktiviteter under dagen. Människor, vars naturliga ögonbryn är tunna och rättvisa behöver ett sminkverktyg som ska hjälpa dem med att definiera sina ögonbryn. Om du inte gillar att bära stark smink, kan en penna med naturlig nyans bara framhäva din naturliga skönhet. Nedan hittar du vår lista med de 5 bästa ögonbrynspennorna som du kan beställa på Amazon.

5. Maybelline New York Total Temptation Brow Definer ögonbrynspenna - bäst ögonbrynspenna

Total Temptation är en fantastisk ögonbrynspenna, som ger dig ett mjukt definierat utseende. Du kan fylla dina ögonbryn ännu snabbare än med en smal ögonbrynspenna. Spetsen ser annorlunda ut, eftersom den är droppformad. Den sneda spetsen låter dig definiera dina ögonbryn på ett fint sätt, så att det inte ser ut som du hade konstgjorda brynen. Spetsen är tjockare, men det stör dig inte att skapa jämna linjer. Det finns fyra olika nyanser: blond, mjukbrun, mellanbrun och djupbrun. Även om det bara finns fyra färger på pennan, kan dessa naturliga toner enkelt anpassa sig till de vanligaste färgerna på de flesta hår.

4. L'Oréal Paris Brow Artist Xpert ögonbrynspenna - bäst ögonbrynspenna

Ögonbrynspennan från L’Oreal Paris har en triangulär spets som ger olika effekter. Du kan definiera dina ögonbryn både lätt och starkt, eftersom olika effekter kan uppnås beroende på vinkeln på spetsen. Så den här pennan är ett bra sätt att fylla i ögonbrynen, men du kan också rita individuella hår. Brow Artist-pennan finns i tre färgvarianter: Cool Blond, Brunette, Cool Brunette. Dessa tre nyanser matchar nästan alla hårfärger eftersom de är neutrala. Denna penna har även en mjuk borste som lämnar en naturlig effekt på ögonbrynen.

3. Max Factor Brow Shaper ögonbrynspenna - bäst ögonbrynspenna

Denna ögonbrynspenna designerades för att rita varje hår precis och jämnt. Spetsen är liten, men väldigt exakt – om du gillar en naturlig effekt på ögonbrynen kan du rita individuella drag och avsluta dem med borsten. Här kan du välja mellan tre klassiska färger, nämligen mellan blond, brun och djupbrun. Dessa tre färger har neutrala toner, så de går riktigt bra med olika hårtoner som rött eller champagneblond. Färgen håller i många timmar på ögonbrynen, den kladdar inte, utan den smälter in perfekt med den naturliga ögonbrynshårtonen.

2. Maybelline New York Brow Precise Mikro ögonbrynspenna - bäst ögonbrynspenna

Som du redan vet är Maybelline New York ett av de mest populära sminkmärkena som erbjuder hundratals skönhetsprodukter. Brow Ultra Slim Pencil finns i åtta olika nyanser som matchar din hårfärg perfekt. Ultrafin spets kan rita perfekt definerade linjer och små korta ögonbrynshår. En inbyggd spoolieborste skapar en fantastisk effekt, så att ditt smink är komplett. De målade ögonbrynen är en oskiljaktig komponent i varje smink, så ignorera detta faktum inte och välj en pålitlig produkt ut Maybellines sortiment, eftersom detta företag har en stor erfarenhet i detta område.

1. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Micro Brow Pencil ögonbrynspenna - bäst ögonbrynspenna

Den bästa ögonbrynspennan på denna ranking är Micro Brow Pencil från NYX Professional Makeup. Denna penna är universell, lätt att använda och alltid pålitlig. Om du vill rita specifika hårstrån kan du göra det på ett ögonblick. Stickan har en krämig konsistens som fördelar produkten jämnt. Därför är produkten hållbar, eftersom den sitter på plats hela dagen. Du kan alltid få perfekt ögonbrynssmink tack vare denna underbara ögonbrynspenna. Det finns fem nyanser som: auburn, taupe, blond, choklad och espresso. NYX tillverkar bara pålitliga produkter, vilket kan bevisas av många nöjda kunder.