Hoppa till innehåll

De 5 bästa ögonkrämerna för män

Hudvård är ett viktigt steg inom din dagliga självvård. Men är du säker att du tar hand om varje del på ditt ansikte? Ett område under ögonen ingnoreras ganska ofta, vilket är ett misstag. Det är en av de första platserna på ansiktet som visar de första tecknen på åldrandeprocessen och tröttheten. Har du jobbat länge hela natten och nu ser du ut som en panda? Eller har du varit på en kalas till morgonen? Om du vill dölja sådana trötthetsbevis, måste du använda en ögonkräm som kommer att reducera mörka ringar och svullna ögon. Även om du är under trettio, borde du inte vänta med att börja använda en ögonkräm. Du kan försena effekter av åldrandeprocessen och njuta av den slita huden under ögonen längre. Du kan undra, vilken ögonkräm kan vara bäst för dig. Tyvärr, det finns inte det enda svaret på den här frågan, eftersom allt beror på din hud och dina behov. Om du behöver något som ska fukta huden under ögonen, ta bort mörka ringar och svullnad, borde du leta efter en ögonkräm som innehåller bl. a. vitaminer B3 och C. Vitamin C ska upplysa det mörka området och boosta den delikata huden med energin. Man måste komma ihåg att varje ogönkräm måste befukta huden. Annars blir den torr och oangenäm. Det kan också leda till att få rynkor tidigare än normallt. Om du vill reducera rynkorna, sök efter en ögonkräm med hyaluronsyra och retinol – båda är effektiva mot rynkor och ojämnhet under ögonen. En sådan ögonkräm som kämpar mot åldrandeprocessen ska spänna huden. Din blick ska se piggare och yngre ut, så att du ska överraska dina kollegor och vänner. Om du inte använder en ögonkräm, försök innefatta den i din hudvårdrutin. Du ska märka resultat efter några användningar. Vill du köpa en trovärdig och effektiv ögonkräm? Läs ranglistan med de fem bästa ögonkrämerna för män som står nedan.

5. Ögonkräm För Män - CeraVe Ögonreparationskräm

Vill du ta bort mörka ringar och svullnad under ögonen? CeraVe är för dig. Formeln är lämplig för alla hudtyper för den är inte fet – CeraVe hjälper till att absorbera krämen snabbt. Här kan du hitta ceramider som bibehåller din huds naturliga barriär, hyaluronsyra som tar hand om fuktnivån, och niacinamid som lugnar huden (och återfuktar den). Dessa ingredienser är mycket effektiva, eftersom de minskar de mörka påsarna under ögonen efter några appliceringar. Ibland behöver din hud mer tid för att göra sig av med svullnaden, så släng inte krämen efter två eller tre dagar efter den första användningen. Ge CeraVe en chans och vänta lite till bra effekter.

4. Ögonkräm För Män - Bulldog Age Defence Roll-On för Män

Letar du efter en naturlig lösning för ditt ögonområde? Bulldog Age Defense är inte en traditionell kräm under ögonen, eftersom det är en roll-on. Roll-ons har faktiskt många fördelar. Först och främst kan du applicera produkten enkelt och snabbt. Dessutom kan spetsen på roll-on massera området under ögonen. En delikat massage kan hjälpa till att minska svullnad. Ingredienserna som rosmarin, vitamin E och echinacea minskar inte bara tidigare nämnda svullnader, utan också mörka ringar och rynkor. Dessa ingredienser kan hjälpa till om du vill göra din look ljusare och yngre. Bulldogs produkt kommer också att återfukta området under ögonen, så att du kan göra dig av med den obehagliga känslan av torr hud. Impelentera denna produkt i din hudvårdsrutin – snart kommer du att märka en skillnad.

3. Ögonkräm För Män - The Ordinary Koffeinlösning 5 % + EGCG Ögonserum

Även om The Ordinary Caffeine Solution inte är en standardkräm, utan ett serum, är denna produkt supereffektiv. The Ordinary tar bort mörka ringar och svullnader nästan omedelbart, den jämnar ut rynkor och ger energi till den känsliga huden. Koffeinet extraherades från gröna teblad. Denna produkt är fri från alkohol, oljor, silikoner, och förutom är formulan veganvänlig. Tusentals kunder har testat The Ordinarys serum och deras åsikter är ganska lika. De är förvånade över denna produkt – spektakulära resultat, släta och ljusa områden under ögonen, inga svullnader eller mörka ringar. Du kan också använda detta serum på hela ansiktet eller till och med på platser där du har upptäckt oönskade celluliter, eftersom koffein fungerar bra mot apelsinskalhud. Testa detta och nöj dig med din nya fräscha look.

2. Ögonkräm För Män - Brickell Restoring Eye Cream

Det är en fantastisk ögonkräm för män som ska ta hand om området under ögonen. Denna kräm baserar på naturliga ingredienser. Tack vare proteinpeptider, aloe vera, hyaluronsyra, C-vitamin och grönt te kommer dina svullnader, mörka ringar, rynkor och påsar att försvinna. Nyckeln till framgång är att använda den varje dag. Detta är en kräm för många ändamål under ögonen, som ger näring och återfuktar din känsliga hud. Ljus och föryngrad hud är något som alla vill ha, men inte alla vet hur man uppnår det. Dra nytta av Brickells produkt och imponera på dina vänner med din fräscha, smidiga och energifyllda look. Lita på naturens kraft och ändra din dagliga hudvårdsrutin.

1. Ögonkräm För Män - Satin Naturel Ögonserum för Män

Är det möjligt att hitta en mångsidig ögonprodukt? Det visar sig att Satin Naturels ögonserum kan lösa mer än bara ett problem. Tack vare de bästa naturliga ingredienserna som citronsyra, hyaluronsyra, rosmarinolja, rosenvatten, algae-extrakt osv. kommer din hud att bli slät och bra fuktad. Om du vill göra av dig med rynkor, torrhet, porer, mörka ringar, borde du använda serumet varje dag. Produkten bevaras under lång tid eftersom buteljen är mörk som skydder den från solstrålar. Det är också en ganska stor förpackning för det finns 100 ml av serumet. Många positiva komentarer bekräftar bra och snabba resultat. Tro på naturliga ingredienser och dra nytta av dem varje dag.