Hoppa till innehåll

De 5 bästa plånböckerna för herrar

Plånböcker för män ingår i de mest funktionella sakerna som de använder varje dag. Plånböcker i läder är alltid trendiga och populära, eftersom det är ett robust och elegant material. Men tiderna förändras och lädervaruindustrin måste följa med i tiden. På grund av detta kan du hitta intressanta och fina plånböcker och kreditkortshållare i olika färger och av olika material. Det finns många arter av plånböcker på marknaden, därför kan alla hitta något passande för sig själva. Bifold plånböcker är lämpliga egentligen för alla, eftersom det är en universell design som kan anpassa sig till alla vardagliga situationer. Den är enkel och bekväm att använda för det finns tillräckligt plats för många kreditkort och ofta ett eller två sedelfack. Sådana plånböcker har också ett myntfack, där du kan bevara växelpengar. Trifold plånböcker skiljer sig lite från bifold-modeller för de har mer plats för dina kreditkort, identitetskort, resekort, biljetter osv. De har också sedel- och myntfack för att kunna organisera sin plånbok ännu bättre. Kreditkortsbehållare gjordes med tanke på sådana människor som bara använder kreditkort för att betala för sina utgifter. Om du inte betalar kontant, är en sådan lösning för dig. Kreditkortsbehållare tar inte mycket plats i din jeansficka, därför kan du ta den med sig varsomhelst. Du kan bevara där alla viktiga kort som du behöver dagligen. Kreditkort ersättes de traditionella pengarna till största delen, eftersom det är ett snabbare och bekvämare sätt att betala för varor. Men den lösningen har en stor nackdel. Det kan vara lätt att stjäla dina pengar från ett av dina kreditkort, om en tjuv har en RFID-skanner. Varje kontaktlöst kreditkort har ett chip som fungerar tack vare elektromagnetiska fält. För att skydda sina pengar kan man köpa en plånbok med RFID-blockering som tillåter inte att betala ut pengarna utan ditt samtycke. Behöver du hjälp med att välja den bästa plånboken? Läs vår ranglista nedan med de 5 bästa plånböckerna som är tillgängliga på nätet.

5. Bruno Banani Plånbok För Herrar

Om du letar efter en läderplånbok som har många kreditkorfack och separata sedel- och myntfack, är den här produkten en bra idé. Det finns 12 kortfack, ett ID-fack, ett myntfack och ett sedelfack. Du kan organisera din plånbok lätt och effektivt. Plånboken gjordes av 100% läder, därför kan du använda den under lång tid. Du borde dock komma ihåg en sak – att varje naturligt läder kräver en speciell vårdskydd. Använd produkter till läder för att behålla plånbokens kvalitet. Produkten förpackades i en presentlåda, vilket är en bra lösning om du kommer att skänka den på födelsedagen eller en annan viktig fest.

4. Tommy Hilfiger Eton Herrplånbok

Minimalism eller enkelhet är ofta lika med funktionalism. Den här plånboken för män från Tommy Hilfiger kommer säkert att uppfylla dina förväntningar, eftersom du kommer att hitta plats för alla viktiga dokument och kort som du behöver. 100 % läder är motståndskraftigt mot olika och svåra förhållanden. Därför kan du använda den under lång tid. Det finns tillräckligt med kortplatser för de viktigaste och mest använda kredit- och betalkorten, ID-fönster och en separat ficka för kontanter. Enkel åtkomst, elegant design och stort värde beskriver den här plånboken bäst.

3. Fossil Herrplånbok

Om du gillar klassisk och minimalistisk design bör du gilla Fossils tredelade plånbok. Den har gott om fickor för ID-kort, kreditkort, bankomatkort och kontanter. Du kan enkelt organisera insidan av din plånbok tack vare trifold-konstruktionen. Den här plånboken skyddar kort med RFID-chip och förhindrar stölder genom att chipen skannas medan kortet ligger i plånboken, även i jeans- eller kappfickan. 100 % äkta läder garanterar utmärkt kvalitet. På insidan av plånboken finns två ID-fönster för enkel åtkomst till ditt personliga ID och t.ex. körkort. Den är också tunn och lätt, förpackad i snyggt etui i metall. Den passar perfekt i dina fickor.

2. Timberland Plånbok För Herrar

Timberlands plånbok är utformad för alla män som vill kunna förvara sina viktigaste dokument och kreditkort på ett bekvämt sätt på ett och samma ställe. Det finns tre färgversioner av den här plånboksmodellen och var och en av dem var gjord av läder. Denna trifold plånbok är praktisk, eftersom du kan ta tag i just detta kort, som du behöver. Korthållaren inuti plånboken organiserar väl alla kort som du har, och det finns också en separat stor horisontell ficka för kontanter som har två olika sektioner. Dessutom skyddas dina kort av RFID-blockering, så dina kort kan nu vara säkra. Du kan undvika obehöriga skanningar och du kommer inte att förlora dina pengar. Mjukt och smidigt läder ser elegant och snyggt ut.

1. ZNAP Slim Plånbok För Herrar

Detta är verkligen en innovativ plånbok i många olika färger. Alla kan välja sin favoritnyans, även de icke-populära nyanserna som beige, gult eller rött. Det finns ett fack för 8 kort, mynt och ett för sedlar. Även om den här plånboken kan förvara så många saker är den kompakt och tunn. Det finns två tillgängliga versioner – en med 8 och en med 12 kortplatser. ZNAP:s plånbok rekommenderas också för att skydda dina pengar från ficktjuvar eftersom den här produkten har RFID-blockering. Datastöld är ett allvarligt hot mot oss kortanvändare i dag. Många människor tycker om sådana minimalistiska lösningar och det lönar sig att prova själv. Välj den bästa plånboken och skydda dina pengar.