Hoppa till innehåll

De 5 bästa pormaskborttagarna

Pormaskar kan vara riktigt irriterande och de är svåra att besegra. Pormaskarna är ett resultat av hormonella förändringar som pubertet, graviditet eller menstruationscykeln. Oljebaserade produkter som du använder, till exempel krämer, kosmetika, kan ha en dålig påverkan på hudens kvalitet. Om du har en tendens att klämma eller plocka finnar som redan finns kan du orsaka fler pormaskar. När du skrubbar och exfolierar din hud för aggressivt och för hårt har huden inte tillräckligt tid att återuppbygga sin barriär. Den blir uttorkad och du kan skada kapillärerna. Detta är en möjlighet för pormaskar att dyka upp. Om du inte längre vill kämpa mot det här problemet kan du försöka använda ett vakuumsug för borttagning av pormaskar. Denna lilla enhet kan hjälpa dig att bli av med finnar på ett säkert sätt. Kraftsuget är milt, så det skadar inte ditt ansikte. Huvudsyftet med en pormaskborttagare är att bli av med porerna. Men det är inte alla som vet att dessa små dammsugare även tar bort överflödig olja. För mycket talg kan blockera dina folliklar, och det är en grund till att nya pormaskar kommer upp. Att använda en pormaskborttagare kan hjälpa dig att lösa upp dina folliklar på ett villkor. Du måste veta hur du använder en sådan apparat på rätt sätt. Du ska använda en pormasksugare i rätt vinkel, och om den har flera hastigheter ska du välja den som inte är för stark. Annars kan du orsaka, till exempel en hudinflammation. En för stark pormaskrengörare kan också orsaka blåmärken, skorpor eller den kan skada blodkärlen. Innan du använder ett vakuumsug för borttagning av pormaskar ska du rengöra ansiktet noggrant. Det finns många pormaskborttagarna på internet i många olika priser. En del av dem har också olika funktioner som kan hjälpa dig att hålla ansiktet fint och rent. Om du är intresserad av att köpa en sådan apparat kan du läsa vår rankning med de 5 bästa pormaskborttagarna. Läs vår ranking nedan och ta reda på vilken produkt är din favorit.

5. NaiCasy Pormaskborttagare

Den här pormaskborttagaren är effektiv mot pormaskar, finnar, rynkor. Du kan också använda den här pormaskrengörare för att avlägsna olja som huden producerar. Ibland finns det för mycket olja på hudytan och därför blockerar det porer. När porerna är tilltäppta kan de inte fungera på ett rätt sätt och därför dyker upp nya pormaskar. Det finns ett sughuvud och fem olika nålar för pormaskborttagning. Du kan ännu effektivare avlägsna pormaskar och finnar, men du kan också exfoliera huden och ta bort döda hudceller som ofta blockerar porerna. Enheten är effektiv och billig. Om du vill säga adjö till pormaskar kan du testa den här produkten.

4. Aibeau Pormaskborttagare

Det är en bra pormaskborttagare för alla som behöver olika sughuvuden. I det här fallet finns det fem olika sughuvuden. Deras mål är att avlägsna svarta och vita pormaskar, exfoliera huden, ta bort döda hudceller, reducera rynkor, och förbättra hudelasticitet. Du kan också samla rester av oljan som fortfarande finns på huden. Det finns tre sugkraftsinställningar, därför kan du anpassa dem till ett område på ansiktet du vill rengöra. Vissa personer har en mycket känslig hud. Du ska använda enheten regelbundet för att se de första effekterna. Man innan du använder den här pormaskborttagaren, ska du veta hur borde du använda det. Du får inte stanna i en plats på huden längre än 3 sekunder. För det andra – försök röra sughuvudet horisontell och snabbt. Dra inte enheten upp för att undvika blåmärken.

3. ROSALIND Pormaskborttagare

Om du vill köpa en bra enhet som kan avlägsna tilltäppta porer, kan du kolla på ROSALINDs pormaskborttagare. Det är en bra produkt för alla som kämpar mot pormaskar eller finnar. Eftersom den här enheten erbjuder fem olika sughuvuden. Om du har en mycket känslig hud kan du använda ett litet sughuvud eftersom dess sugkraft är minst. Å andra sidan kan du också använda huvudet som gör en micro-massage. Micro-massage kan reducera rynkor t.ex. rund ögonen. Det största sughuvudet är lämplig för personer som vill å ena sidan avlägsna större pormaskar, och å andra sidan samla oljan som finns på hudytan. Detta huvud stimulerar lymfsystemet och blodcirkulation. Regelbundna massagen kan också spänna huden.

2. N/C Pormaskborttagare

Det är inte komplicerat att avlägsna pormaskar om man har bra verktyg. Denna enhet reducerar olja, finnar, och naturligtvis pormaskar. Det finns tre inställningar som du kan anpassa till din hudtyp. Enheten är lämplig för normal, torr, och oljig hud. Porer kan täppas till av smuts som samlas på ditt ansikte under dagen. Därför är det mycket viktigt att rengöra ansiktet innan du använder pormaskborttagaren. En varm handduk öppnar porerna, vilket gör att det är enklare att rengöra dem. Enheten kan laddas av en USB-kabel.

1. AsperX Pormaskdammsugare

Detta är en bra pormaskborttagare eftersom den har sex olika sughuvuden och du kan ta bort pormaskar på ett ögonblick. Den här apparaten har tre sugkrafter, så du kan anpassa sugkraften till din hud. Dessutom kan du justera sughuvudena för att anpassa dem till det specifika ändamålet. Apparaten laddas i två timmar och enhetens arbetstid är 90 minuter. Du bör inte stanna kvar på varje plats i mer än 3 sekunder – om du använder suget för länge kan du skada hudytan. Huden bör också vara ren och varm innan du använder pormaskborttagaren. Den här enheten är också utrustad med en 5 Mpx-kamera – kameran hjälper dig att precis ta bort pormaskar.