Hoppa till innehåll

De 5 bästa reservoarpennorna

För många människor betyder verbet ”att skriva” mer än bara en tråkig nödvändighet. Att skriva kan bli din bästa hobby som kan utveckla din kreativitet och försköna din handstil. Du kan lära dig kalligrafi och helt enkelt njuta av att skriva. Om du vill börja ditt nya äventyr med kalligrafin eller köpa en vacker och unik reservoarpenna, borde du i första hand veta några saker. Den viktigaste saken är förstås pennspetsen. Det finns olika tjocklekar av pennspesar, eftersom du kan välja både tjokare och tunnare pennspesar som kan ge olika effekter på pappret. Medelpennspetsar är universella och det är lätt att lära sig att skriva med en sådan reservoarpenna. Om du har haft en reservoarpenna tidigare, kan du köpa ett stycke med en tunn pennspets. Tunna pennspetsar ritar fina linjer som kan se ut annorlunda, om man trycker sin reservoarpenna hårdare eller lättare. Priset på reservoarpennor varierar på grund av material som används i produktionen. Det finns mycket lyxgia reservoarpennor, vilka har gyllene element på sig. Ganska ofta är det möjligt att beställa en reservoarpenna med en speciell gravyr, t.ex. med någons namn, eller det finns gravyer som gjordes av tillverkaren. Sådana detaljer och material som guld eller trä kostar naturligtvis mer än en enkel reservoarpenna av plast. En annan viktig aspekt som är värd att skriva om är vikt av reservoarpennor. Varje reservoarpenna kan skilja sig från andra pennor, även om de gjordes av samma företag. Tyngre reservoarpennor passar bättre till personer med stora händer, medan lätta pennor väljs oftare av personer med små händer. De som aldrig har haft någon reservoarpennakan köpa först en universell, ganska lätt penna och sedan variera den lite, om det behövs. På marknaden finns det nu massor av olika vackra reservoarpennor i olika stilar. Du kan hitta klassiska, minimalistiska, enkla, i trä, matta, lackerade osv. Alla kan köpa sin drömreservoarpenna. Om du behöver en inspritation, kan du läsa den här rankingen med de 5 bästa reservoarpennorna på nätet.

5. Picasso 902 Gentleman Reservoarpenna

Picassos pennor är alltid unika, eleganta och vackra. Picasso 902 Gentleman är karakteristisk på grund av precisa ornament av guld på pennlocket. Dessa gyllene gravyrer lägger till lite elegans, eftersom pennan generellt är svart. Förutom är denna reservoarpenna är mycket universell och alla kan lära sig att skriva med detta. Om du inte har en idé till en present, är den här pennan perfekt. Denna modell kommer till sin ägare i ett etui, vilket presenterar sig mycket fint. Detta etui skyddar också pennan från sprickor eller andra synbara tecken på begagnande. Om du gillar intressanta och ovanliga mönster, är den här reservoarpennan för dig.

4. Scriveiner Reservoarpenna

Den här stillfulla och eleganta reservoarpennor har redan funnit sina trogna beundrare bland kunderna. Det är ett perfekt erbjudande för alla som letar efter sådana klassiska lösningar. På pennlocket finns det gyllene element med precisa och vackra gravyrer. Pennspetsen har faktiskt några gravyrer som också gjordes av guld. Kontrasten mellan svart och guld är populär bland manga designer, därför kan vi köpa sådana härliga produkter. Pennspetsen förekommer i fyra olika tjocklekar, vilket är en stor fördel för någon som söker efter en särskild form. Du kan välja mellan en fin, en extrafin, en bred och en mellan pennsepts. Denna reservoarpenna är dessutom tillgänglig i fyra färger: svart-silver, röd-silver, blå-silver, och svart-guld. Du ska väl vara nöjd med Scriveiners reservoarpenna.

3. Wordsworth & Black Reservoarpenna

Letar du efter en minimalistisk och originell reservoarpenna? Nu kan du beställa en unik reservoarpenna från Wordsworth & Black som gjordes i trä. Trä används inte ofta till pennor och reservoarpennor och på grund av detta är den här modellen mycket speciell. Fina gyllene element på reservoarpennan ser ut som ett smycke. Produktes förpackades i ett robust etui, vilket också gjordes av trä. Det kan vara en reservoarpenna som du kommer att använda varje dag eller du kan köpa och skänka den till en person som du bryr dig om. Det är en unik present som alla skriftälskare vill ha. Med denna reservoarpenna får du också ett gratis blänk. Produkten är tillgänglig i fyra vackra tränuancen: rosenträ, svart trä, brunt trä, och lönnträ. Både pennan och etuit tillverkades i samma sort och färg av trä. Pennspetsen i denna modell är medium.

2. Parker IM Reservoarpenna

Parker är ett stort och populärt företag som tillverkar olika skrivredskap. Den här modellen, dvs. Parker IM tillfredställer kundernas förväntningar för den blandar alla egenskaper av en bra reservoarpenna. Den medelpennspetsen är naturligtvis universell, därför är det lätt att lära sig att skriva med detta, om man aldrig har skrivit med en reservoarpenna. Man kan skapa både tjocka och tunga linjer och bokstaver, vilket öppnar många möjligheter som stödjer och förbättrar din kreativitet. Du får pennan i ett fint etui, vilket skyddar pennan från skador. Svart reservoarpenna med gyllene element blir alltid trendig – du behöver inte köpa en ny reservoarpenna i en annan stil för att ha ett snyggt skrivredskap.

1. Hongdian Reservoarpenna

Den bästa och mest originella reservoarpennan på den här ranglistan är Hongdians penna. Det är ganska ovanligt att man kan hitta en matt reservoarpenna. Varje element är matt, därför ser ut produkten modern och minimalistisk. Alla minimalismbeundrare kommer att bli kär i Hongdians produkt. En av de största fördelarna är priset för pennan kostar inte mycket. Förutom det låga priset kan man också beställa ersättningsbläck och andra typer av pennspetsar, t.ex. en extrafin eller en böjd pennspets. Det är en av de vackraste och mest unika reservoarpennorna som du kan hitta på nätet och som erbjuder hög kvalitet. Ett metallfodral är inklusive, så du kan bevara din nya reservoarpenna på ett säkert sätt.