Hoppa till innehåll

De 5 fem bästa kastrullseten för gasspis

Gasspisar är traditionella och fortfarande älskade spisar som används av professionella kökschefer och hemmakockar. De är pålitliga och lätta att underhålla. Du kan förbereda läckra måltider snabbt, eftersom lågan kommer från brännaren omedelbart, så att du kan börja laga mat direkt. Du kan också ha full kontroll över lågan när du steker, sauterar osv. Gas är billigare i många regioner än el, så du kan spara lite pengar på att betala räkningar. Till skillnad från induktionshällar behöver du inte köpa speciella grytor och kastruller som ofts kostar mer. Istället för att köpa speciella köksredskap kan du använda vilken kastrull som helst och laga den bästa soppan. Vilken typ av kokkärl är bäst? Allt beror på dina behov. Om du har en stor familj bör du investera i ett pålitligt kokkärlsset med olika sorters och storlekar på kastruller och stekpannor. Om du är en ensamboende person behöver du inte köpa det största kokkärlssetet som är tillgängligt på nätet. Du kan enkelt hitta mindre uppsättningar eller välja en multifunktionell kastrull. En annan sak är materialet i kastruller. En av de mest populära kastrullerna är gjorda av rostfritt stål. Du kan rengöra dem utan problem, men den viktigaste fördelen med rostfritt stål är att de värms upp mycket snabbt. Du behöver inte vänta länge tills vattnet kokar. Hållbarheten hos detta material gör att du kan använda det i många år. Det rostar inte, du kan blanda såsar utan att oroa dig över att skrapa grytans botten. Du kan laga vad som helst i grytor av rostfritt stål, eftersom det inte reagerar med sura livsmedel. Ett annat mycket populärt material som används vid tillverkning av kokkärl är hårdanodiserat aluminium. Detta material är non-stick, mångsidigt och lätt att underhålla. Du borde dock inte diska non-stick-grytor i diskmaskinen, eftersom non-stick-filmen kan lossna. Om du letar efter ett högkvalitativt och hållbart kokkärl till din gasspis kan du läsa vår ranking med de bästa kastrullerna för gasspis som finns nedan.

5. Kastrullseten för gasspis - BALLARINI Kastrullset

Detta är den bästa uppsättningen för små hushåll om du bor i en liten lägenhet eller i ett studenthem eftersom krukorna inte har handtag. Det finns infällbara handtag som kan spara mycket utrymme. Det finns tre grytor med glaslock med ergonomiska och bekväma handtag i setet. Du kan diska både kastrullerna och glaslocken i diskmaskinen och använda kastrullerna på gasspisen. Grytorna är tillverkade av aluminium med anti-stick, så att maten inte fastnar i botten av grytorna. Den minsta krukan har 1,6 liter och den största har 5,6 liter. Grytorna är bra för såser, soppor och gryträtter som är mycket populära nuförtiden. Dessa platssparande kastruller ska hjälpa dig med dina dagliga plikter i köket.

4. Kastrullseten för gasspis - ZWILLING Kastrullset

Här finns det tre kastruller som inte bara är vackra utan också praktiska. Två grytor har glaslock med handtag i rostfritt stål, och kastrullen levereras utan lock. Den största grytan har en kapacitet på 6 liter, så du kan laga inte bara soppor utan även kött. De mindre grytorna är perfekta för daglig användning – du kan laga pasta, pastasåser eller grytor i dessa grytor. 1,5 l kastrullen är också mycket universell – perfekt för vardagsmatlagning och små mängder mat. Alla delar av denna uppsättning är tillverkade av rostfritt stål (18/10), och locken är delvis tillverkade av glas och rostfritt stål. Materialet bör behålla sin goda kvalitet i många år, så det är värt att investera i grytor av rostfritt stål.

3. Kastrullseten för gasspis - Karcher Mia Grytset

Karchers kastrullset är tillräckligt stort för att laga fantastiska och läckra rätter. Setet innehåller en stor gryta (24 cm) och tre mindre kastruller (20 cm, 2x 16 cm). Tre kastruller har glaslock. Sammanfattningsvis finns det sju delar i den här uppsättningen. Alla grytor och kastruller tillverkades av rostfritt stål, så de kan diskas i diskmaskinen, vilket är mycket bekvämt. De praktiska och multifunktionella kastrullerna i det här setet är lämpliga för ett enfamiljehem eller ett professionellt kök. Kvaliteten på dessa grytor är utmärkt och priset är riktigt rimligt.

2. Kastrullseten för gasspis - WMF Kastrullset

Letar du efter en kastrull i rostfritt stål? WMF Provence Plus-setet innehåller fem olika grytor i rostfritt stål som varierar i storlek, kapacitet och syfte. Den största grytan på 6 liter är till exempel perfekt för soppor eller kålmatlagning. I kastrullen kan du koka ägg eller såser. Du kan använda dessa grytor i ugnen upp till 250 °C. Grytor av rostfritt stål är också bra för diskmaskinen. Om du behöver universella grytor som håller god kvalitet i flera år bör du överväga att köpa denna uppsättning från WMF. WMF-pottarnas multifunktionalitet förtjänar din uppmärksamhet.

1. Kastrullseten för gasspis - Tefal A705A835 Grytset

Söker du efter ett komplett kastrullset för ditt kök? Tefal har ett intressant erbjudande. Setet består av sju delar, dvs. fyra kastruller i rostfritt stål och tre glaslock med handtag i rostfritt stål. Det finns allt som du behöver för att laga läckra måltider varje dag. Den viktigaste fördelen är dock att Tefal tillverkar sina produkter av de bästa materialen. Dessutom är handtagen, lockhandtagen och grytans botten tillverkade av rostfritt stål. Därför kan Tefals kastruller användas på gasspisar, el- och induktionshällar. Detta är en mycket praktisk lösning för dem som behöver en ny köksutrustning. Maten fastnar inte i grytans botten, vilket gör matlagningen enklare och trevligare.