Hoppa till innehåll

Ranking: Topp 5 bästa kompaktpudret

Kompaktpuder är inte utan anledning en favorit i de flesta sminkväskor. De utgör en praktisk lösning, särskilt vid resor, eftersom de inte smutsar ner andra kosmetikaprodukter lika mycket som löspuder exempelvis gör. Kompaktpuder går också lättare att dosera för att undvika att applicera för mycket på ansiktet och förstöra din make-up rutin. Denna typ av puder har funnits på marknaden länge och kosmetikamärken fortsätter ständigt att förbättra sina formler för att anpassa dem till konsumenternas behov och klimatförhållanden. Som ett resultat är de produkter som erbjuds alltid tillförlitliga oavsett situationen. Att välja ett puder kan dock ta mycket tid i anspråk när man letar efter rätt produkt. Här har det sammanställts en ranking över de bästa kompakta pudren vilket kommer hjälpa dig hitta en drömprodukt till ett attraktivt pris som kommer vara hos dig under lång tid!

5. Bourjois Healthy Mix Mattifying Stone Powder with Vitamins

Bourjois Healthy Mix mattifierande puder är en kompakt produkt berikad med olika vitaminer. Det erbjuder en mjuk och långvarig formula som perfekt smälter samman med huden. Till skillnad från vissa andra puder torkar det inte ut huden eller ger en maskliknande effekt. Tack vare de inkluderade vitaminerna A, C och B5 hjälper pudret till att täcka trötthetstecken samtidigt som det ger huden en uppfriskande boost. Vitaminerna bidrar till att ge huden ett hälsosamt och strålande utseende. Förutom de positiva egenskaperna har Bourjois Healthy Mix mattifierande puder också en fräsch och fruktig doft, vilket gör appliceringen av produkten till en trevlig upplevelse för sinnena. Sammantaget är detta kompakta puder en idealisk lösning för dem som söker en långvarig mattningseffekt utan att behöva kompromissa med vårdande egenskaper. Det kombinerar både kosmetiska och vårdande aspekter i en produkt och bidrar därmed till hudens hälsa.

4. Artdeco puder med solskydd

Artdeco ansiktspuder med solskydd är en innovativ produkt som inte bara ger en perfekt make-up, utan också skyddar huden mot skadliga påverkningar. Med den inbyggda solskyddsmedeln skyddas cellerna mot UV-strålning och därigenom förebyggs celldamage och hudåldrande. Det speciella med denna puder är att den passar alla hudtyper – både normala, blandade och fet hud gynnas av dess användning. Den mattifierar huden effektivt och ger den en fräsch finish utan att se konstgjord eller masklik ut. En annan fördel med denna ansiktspuder är att den inte innehåller parfymer och parabener. Därför passar den särskilt bra för personer med känslig eller allergisk hud. Toleransen har testats dermatologiskt och bekräftats vara bra. För optimal användning av Artdeco ansiktspulvret rekommenderas det att applicera det över hela ansiktet efter daglig hudvårdsrutin. Det kan antingen appliceras direkt på rengjord hud eller över en foundation. Sammantaget erbjuder detta puder en ideal kombination av skydd mot miljöpåverkan som UV-strålning samt en perfekt mattad hudton. På grund av sina mångsidiga egenskaper passar den både för dagligt bruk och speciella tillfällen.

3. Mattande presspuder Max Factor Creme Puff för alla hudtyper

Max Factor Creme Puff mattande kompaktpuder är en populär produkt för alla hudtyper. Den ger medel till hög täckning och lämnar en felfri, matt finish. Pudret innehåller ljusreflekterande partiklar som fångar ljuset och får huden att stråla. Detta ger en naturlig glans och gör att sminket ser fräscht ut hela dagen. En av de fantastiska egenskaperna med detta puder är dess förmåga att absorbera överskottssebum. Detta befriar huden från oönskad glans och håller den mattad hela dagen. Samtidigt torkar inte pudret ut huden och kan därför användas även på torr eller känslig hudtyp. Formuleringen av Max Factor Creme Puff mattande kompaktpuder har specifikt utvecklats för att passa alla hudtyper – oljig, normal eller torr hud – detta puder fungerar för alla dessa typerna av hud . Sammantaget erbjuder Max Factor Creme Puff mattande kompaktpudder en optimal lösning för kvinnor (och män) som letar efter en högkvalitativ produkt för att framhäva sin naturliga skönhet och samtidigt uppnå en mattad hudton.

2. Maybelline New York Affinitone lätt ansiktspuder

Maybelline New York Affinitone lätt ansiktspuder är en mångsidig produkt som både mattar ner och fixerar sminket. Det ger en långvarig effekt och förhindrar att foundation försvinner under dagen. Pudret innehåller vårdande ingredienser som kan hjälpa till att skydda och nära huden. Det kan hjälpa till att balansera hudens fuktighet och ge den en frisk utstrålning. En annan fördel med denna produkt är dess perfekta anpassning till alla hudtyper. Oavsett om du har torr eller fet hud, så passar pudret perfekt och får huden att se strålande ut. Sammanfattningsvis erbjuder Maybelline New York Affinitone lätt ansiktspuder många fördelar: det mattar ner huden, fixerar sminket, vårdar och skyddar huden samt passar perfekt till varje hudton. Ett absolut måste i varje sminkrutin!

1. Beställ Revlon Colorstay ansiktspuder här

Revlon Colorstay puder är ett absolut måste för alla som letar efter hållbar täckning och en felfri look. Med sin innovativa formula håller sminket sig fräscht och strålande hela dagen. Tack vare dess silkeslena textur är pudret lätt att applicera och fördela jämnt. Det smälter samman med huden utan att ge en obehaglig, tung eller maskliknande effekt. Den ultramjuka formulan hos Revlon Colorstay-pudret gör att det anpassar sig perfekt till varje individs hudbehov. Det mattar ner teinten effektivt utan att påverka den naturliga lystern. En annan pluspunkt med detta puder är dess lätthet. Du känner knappt av det på huden och det ger en behaglig känsla hela dagen. Oavsett om det är varmt eller fuktigt väder – detta puder stannar där det ska vara. En annan egenskap hos Revlon Colorstay-pudret är dess förmåga att skydda huden från uttorkning. Även efter flera timmar behåller sminket sin fräschör och torkar inte ut.Dessutom tillhör klumpig ämnen tack vare denna speciella formulering dåtidens historia.Totalt sett erbjuder Revlon Colorstay-pudret långvarig täckning med en naturlig finish utan glans eller ojämnheter.Detta passar lika bra för dagligt bruk som för speciella tillfällen – alltid med löfte om att sminket håller sig hela dagen