Hoppa till innehåll

Huawei är ett kinesiskt varumärke som främst erbjuder hushållselektronik. Det är en av de största tillverkarna av telekommunikationsenheter. Huaweis produkter är välkända och uppskattade av många människor över hela världen. Laptops från detta varumärke är mycket populära och väljs av allt fler människor. Det är pålitliga enheter med komponenter av utmärkt kvalitet. På marknaden finns olika modeller av Huawei-laptops. Är det värt att investera i dessa datorer? Svaret på den frågan är definitivt ja. De är mycket mångsidiga och utmärker sig genom kraftfulla komponenter, gediget utförande och attraktivt pris. När du väljer en Huawei-laptop är det lätt att hitta en som passar våra behov, preferenser och budget eftersom det finns många modeller att välja mellan. Ibland kan det vara svårt att välja en enda, eftersom många förslag verkar vara mycket intressanta. Undrar du vilken Huawei-laptop du ska välja? Den följande rankningen kommer definitivt att hjälpa dig att fatta rätt beslut.

5. Laptop Huawei Matebook D16 16,1"/Ryzen5/16GB/512GB/W10 (Harvey-WAP9D)

På sista plats i rankningen över Huawei-laptops kommer Matebook D16. Detta är en enhet som passar både för personer som behöver en laptop för arbete hemma och användare som letar efter underhållningsutrustning. Det är en mångsidig produkt som kommer att tilltala båda grupperna. Enheten möjliggör mycket snabb och stabil internetanslutning. Genom att använda avancerade lösningar är bildkvaliteten och upplösningen på högsta nivå. Man har också tagit hänsyn till användarnas ögonhälsa – en matt skärm användes vid tillverkningen av laptopen, vilket minskar utsläppet av skadligt blått ljus. Matebook D16 kännetecknas även av prestanda och snabbhet. Den har förbättrats med en högpresterande läge, vilket gör att den utan problem kan hantera även de mest krävande uppgifterna. Den utmärker sig också genom en minimalistisk design och lätt vikt. Du kan ta den med dig överallt, oavsett vart du ska.

4. Laptop Huawei MateBook X Pro 2020 13,9"/i5/16GB/512GB/Win10 (53010YQU)

MateBook X Pro 2020 är en enhet avsedd för personer som värdesätter en skärm som möjliggör upptäckt av så många detaljer som möjligt. Den tunna ramen gör det möjligt att fokusera helt på bilden. Därför är denna laptop perfekt för läsning, spel, filmtittande och webbsurfning. Utrustningen möjliggör också snabb dataöverföring och laddning av enheter. En annan viktig egenskap hos denna laptop är dess enastående prestanda som tillfredsställer även de mest krävande användarna. Vid problem med internet kan du ansluta datorn till en smartphone för att skapa ett effektivt system. Vid skapandet av denna laptop har man också tagit hänsyn till användarnas säkerhet. Strömknappen har förbättrats med en fingeravtrycksläsare. Systemet med olika ljudomfång, som minimerar distorsion, och de inbyggda fyra mikrofonerna gör att MateBook X Pro är perfekt för distansarbete.

3. Laptop Huawei MateBook D15 15,6"/Ryzen5/8GB/256GB/Win10 (53010TUE)

Tredje platsen i Huawei-laptoprankingen tillhör MateBook D15. Den tillhör de mångsidiga datorerna som passar både för personer som letar efter utrustning anpassad för kontorsarbete och för dem som vill använda den för underhållningssyften. Den utmärker sig också genom sin effektiva batteritid, vilket gör den perfekt för resor. Det är värt att nämna att den är lätt och tar inte mycket plats. En viktig egenskap hos MateBook D15 är dess robusta konstruktion, vilket gör att datorn är mycket hållbar och motståndskraftig mot olika typer av skador. Utrustningen väger 1,5 kg, så den kan enkelt bäras med sig överallt. Datorn är också mycket kraftfull tack vare den moderna grafikenheten och förbättrade processorn. Tack vare dem fungerar laptoppen smidigt, flyter på och snabbt utför sina tilldelade uppgifter. Dess fördel är också dess minimalistiska, moderna och trevliga utseende.

2. Laptop Huawei Matebook X Pro 2021 13,9"/i7/16GB/512GB/Win10 Grey (MachD-WFE9A)

Andra platsen i rankingen innehas av en av de senaste laptoparna från Huawei, nämligen Matebook X Pro 2021. Den utmärker sig med en elegant och modern design som kommer att tilltala även de mest kräsna användarna. Enheten kännetecknas av en enastående prestanda och snabb hantering av olika uppgifter, även de mest krävande. Den tunna skärmramen och den höga bildkvaliteten gör att denna laptop passar perfekt för att spela spel, titta på favoritserier eller surfa på olika webbplatser. Det dubbla kylsystemet har en positiv effekt på prestandan och minskar risken för överhettning av komponenterna avsevärt. Matebook X Pro 2021 har inbyggda 4 högtalare som kommer att imponera med sin rika och klara ljudkvalitet.

1. Laptop Huawei MateBook D14 14"/i3/8GB/256GB/Win10 (NOBELBWAI9B)

Om du fortfarande funderar på vilken Huawei-laptop du ska välja, satsa på Matebook D14 som intar första platsen i den här rankningen. Det är en mångsidig och kompakt dator som kommer att överraska dig med sina många fördelar. Det är en mycket lätt och platsbesparande enhet, så du kan enkelt ta med den på resan. Skärmen med en tunn ram garanterar en bred synvinkel, och den höga bildkvaliteten gör att du kan upptäcka även de minsta detaljerna. Denna laptop har en imponerande kraft. Tack vare den kraftfulla processorn kan enheten snabbt och smidigt utföra alla uppgifter. Laptopen är också utrustad med en matt skärm som absorberar och sprider ljus, så du kan använda den även utomhus. Den här enheten passar både för kontorsarbete och för multimediaunderhållning.