Hoppa till innehåll

TOP 5 av de bästa Xiaomi-TV:erna

Xiaomi är ett kinesiskt varumärke som har haft en enastående framgång inom tillverkning av smartphones och smarta hushållsapparater. Den imponerande prestationen har lett till att märket har lagt till TV-apparater i sitt sortiment. Många användare uppskattar modellerna som tillverkas av Xiaomi. De kännetecknas av en mycket fördelaktig balans mellan kvalitet och pris. De är mycket effektiva, användbara och utrustade med avancerade tekniska lösningar, och framför allt kan de köpas till ett rimligt pris. De flesta modeller från detta varumärke är utrustade med Android TV, ett system som gör att användningen av Smart TV-funktionerna är mycket enkel och intuitiv. Om du letar efter en modell som är användbar, effektiv och snygg samtidigt som den inte belastar din plånbok för mycket, bör du definitivt ta en titt på följande ranking över de bästa Xiaomi-TV-apparaterna.

5. Xiaomi Mi LED TV 4A 32"

Xiaomi Mi LED TV 4A är en TV på 32 tum som passar perfekt i mindre utrymmen som sovrum, kök, barnrum eller sommarstuga. De kompakta dimensionerna gör att denna högkvalitativa enhet verkligen har ett pris som passar alla plånböcker. HD Ready-upplösningen tillsammans med den 64-bitars fyrkärniga processorn garanterar en jämn bild även under dynamiska scener. TV:n har en mycket snygg och elegant design. Dess glänsande hölje kommer enkelt att smälta in i alla inredningar. En stor fördel med denna enhet är det högkvalitativa ljudet. TV:n är utrustad med två 5W stereohögtalare. En extra fördel är möjligheten att ansluta externa högtalare via Bluetooth. Tack vare närvaron av Android-systemet kan TV:n styras med röstkommandon utan att använda fjärrkontrollen.

4. https://www.amazon.pl/Telewizor-HD-Xiaomi-Mi-DVB-T2/dp/B093VCKC7X

En av de bästa 32-tums TV-apparaterna från Xiaomi är modellen Mi LED TV P1. 4K-kvaliteten och LED-skärmen garanterar en fenomenal realism i bilderna som visas. Färgerna är levande och kontrasten är perfekt balanserad. Genom användningen av HDR-teknologi blir även de minsta detaljerna tydligt synliga. TV:n har en inbyggd röstassistent. Den intelligenta fjärrkontrollen som ingår i paketet gör det möjligt att välja filmer eller kontrollera konfigurerade smarta hem-enheter med hjälp av röstkommandon. Fjärrkontrollen fungerar med hjälp av Bluetooth, vilket gör att TV:n kan ta emot signaler från fjärrkontrollen från vilken position som helst. TV:n har tre HDMI-portar, vilket gör det enkelt att ansluta en DVD-spelare eller spelkonsol. En annan fördel är närvaron av två USB-portar, en hörlursingång och Bluetooth 5.0-teknologi, vilket gör det möjligt att använda trådlösa mus eller tangentbord bekvämt.

3. Xiaomi Mi LED TV 4S 43"

Om du funderar på vilken Xiaomi TV du ska köpa för hela familjen bör du definitivt överväga modellen Xiaomi Mi LED TV 4S i storleken 43 tum. Detta är en TV som passar perfekt som en enhet för vardagsrummet. Bildkvaliteten som erbjuds av denna enhet är exceptionellt bra – alla visade videomaterial ser mycket realistiska ut. Skärmen är placerad i en stilren och designad ram som kommer att se fördelaktig ut både när den hänger på väggen och står på en hylla. Denna enhet är utrustad med alla nödvändiga portar för dagligt bruk: Ethernet, 3xHDMI, 3xUSB och AV. De stereo-högtalarna har bass-reflexfunktion, och Dolby + DTS dubbelkodningstekniken garanterar en utmärkt ljudupplevelse.

2. Xiaomi Mi LED TV P1 50"

Andra platsen i rankingen av bästa TV-apparaterna intas av den tidigare nämnda modellen LED TV P1 – men denna gång i en betydligt större storlek. Apparaten, med en skärmstorlek på 50 tum, ger lite större mångsidighet. Konstruktionen är utformad för att minimera ramutrymmet. Den breda betraktningsvinkeln möjliggör bekväm TV-tittning från alla platser i rummet. TV:n visar bilder i 4K-upplösning, vilket gör att alla detaljer är synliga och tydliga. En otvivelaktig fördel är närvaron av Dolby Vision-funktionen, som anpassar skärmens ljusstyrka i realtid till rådande förhållanden. Rörelser är jämnade med hjälp av MEMC-tekniken, vilket gör att bilden blir otroligt jämn och fri från skakningar. Chromecast-teknologin möjliggör enkel och intuitiv spegling av skärmens innehåll från en smartphone till TV:n.

1. Xiaomi Mi LED TV 4S 65"

Obiektiv vinnare i dagens ranking av de bästa Xiaomi TV-apparaterna visade sig vara modellen Mi LED TV 4S i storleken 65 tum. Den 4K-skärm visar bilder med utmärkt kontrast, och alla färger har en exceptionell djupnivå. TV:n har en HDR10+-kompatibel skärm, vilket gör att varje bildruta visas mycket detaljerat. Vid konstruktionen av denna modell har man också fokuserat på ljudkvaliteten. TV:n har fyra inbyggda högtalare som har integrerats utan att behöva öka tjockleken på enheten. På TV:n finns Netflix och Amazon Prime-plattformarna som erbjuder användarna bästa möjliga underhållning i multimediaformat. Det navigationsystem som används är Android Pie 9.0, som erbjuder enkel och intuitiv navigering. Den ergonomiska Mi Remote-fjärrkontrollen är utformad med tanke på användning av röststyrningsfunktioner. Xiaomi Mi LED TV 4S är en väl genomarbetad produkt som tar hänsyn till minsta detaljer och kommer att tillfredsställa även de mest krävande användarnas förväntningar.