Hoppa till innehåll

TOP 5 bästa PS4-spelen

Med spel till PS4 är det som med bilar och deras attraktiva modeller. Alla vill ha dem, men bara vissa går till historien som klassiker. Ett exempel kan vara Peugeot 206 eller Ford Focus. Inom spelvärlden kan exempel på episka serier vara Pro Evolution Soccer, FIFA, Grand Theft Auto eller NBA 2K. Eftersom priset på spel naturligtvis är betydligt lägre än priset på nya bilar, är många exklusiva titlar inom räckhåll för spelentusiaster som vill ha hemmabekvämlighet med en handkontroll. För närvarande har upplösningen 4K UHD och TV-apparater med högre teknologi införts, vilket innebär ökad beräkningskraft för konsoler och spel. Spel till PS4 är programmerade av skaparna för att imponera på ögonen. Förutom självklart grafikkvaliteten och spektakulära effekterna, eller bristen på sådana under händelserna, har varje spel en andra pelare som kallas spelbarhet. Den mest optimala varianten är en jämn fördelning av grafisk kvalitet och den oförklarliga glädjen av att uppleva spelet. Det finns dock titlar som verkligen har båda dessa element på hög nivå, och de bästa spelen till PS4 kan vara stolta över det. I denna ranking kommer vi att presentera för dig coola spel till PS4 som inte har förlorat i värde, från Xbox 360-konsolen till den moderna Xbox One X.

5. PS4-spel GTA V: Premium Edition

Grand Theft Auto 5 är den femte delen i den berömda serien från Rockstar Games, där du i rollen som en av flera karaktärer kan förverkliga idén om att vara en brottsling utan några konsekvenser. Öppna, gigantiska områden, en utvecklad berättelse som påminner lite om en film med en riktigt bra ensemble, fantastisk grafik och spelbarhet är egenskaper som gör att GTA V förtjänar en plats på femte plats på listan över de bästa spelen till PS4. Detta actionspel med grundläggande tredjepersonsperspektiv ger dig framför allt en känsla av frihet. Du kan göra nästan vad som helst var som helst i spelet. Eftersom det här är den femte delen av GTA har det ökat friheten i möjliga handlingar att utföra. Den här gången kan du i Rockstars produkt byta mellan olika karaktärer, vilket ger en sammanhängande berättelse. Grafiken är som vanligt imponerande, eftersom spelmotorn har möjliggjort att även de minsta detaljerna i texturerna är omsorgsfullt utformade. Onlineläget är pålitligt än i dag.

4. PS4-spel eFootball PES 2021 Säsongsuppdatering

PES 2021 har ställt fans och recensenter i en absurd situation. Deras senaste spel till PS4 introducerar inga stora förändringar förutom uppdaterade laguppställningar. Det är dock värt att notera att priset på spelet är ungefär hälften så högt som vanligt, och företaget Konami gör allt för att överraska med utgåvan av PES 2022. Som du kan se ger Konami på det sättet sig dubbelt så mycket tid att producera nästa version. När det gäller den senaste PES är det verkligen ett spel som man kan spela med fantastisk grafik, uppdaterade laguppställningar och några små detaljer som är trevliga att ha. Om du gillade PES 2020 och gillar fotbollsspel till PS4 kommer du att känna dig som hemma när du köper eFootball PES 2021 Season Update.

3. Fifa 2021 ps4-spel

Spel som släpps årligen till PS4 har blivit en tradition. FIFA har kommit ut varje år i över tjugo år. Vad finns det denna gång i lådan för produkten som skapas av EA Sports och som finjusteras varje gång? Först och främst måste vi säga att den historia-baserade spelläget bör gå i glömska. Vi vågar påstå att det är en ”lapp på såret” och även om antalet spellägen ökar, är handlingen mycket förutsägbar och nästan klichéartad. Grafiken har förbättrats något från den föregående serien, huvudspelarnas huvudspel har blivit svårare och spelläget har förändrats marginellt. Det pålitliga spelläget är dock multiplayer. Bra spel till PS4 har den egenskapen att de inte blir tråkiga, och FIFA garanterar en konstant spännande underhållning.

2. Overwatch Legendary Edition PS4-spel

Tidsförvrängning, fysikens lagbrott och grafik som förbluffar vanliga FPS-entusiaster. Blizzard’s beroendeframkallande spelmekanik får människor att komma för sent till jobbet, skolan eller viktiga möten. Den vackra, färgstarka grafiken och de olika spellägena ger Overwatch Legendary Edition dess charm och njutning. Om du fortfarande undrar vad som är det mest framträdande draget hos Overwatch är det den fantastiska onlineläget och faktumet att spelet verkligen kan dra in dig.

1. Cyberpunk 2077-spel för PS4

Det senaste spelet från CD Project tar dig till en futuristisk tid där möjligheterna är något mer än idag. Året är 2077 och verkligheten ser helt annorlunda ut. Det är värt att notera hur verkligheten har återskapats och hur spelet har blivit storstilat annonserat. En öppen värld, enorma möjligheter att anpassa din karaktär, en berättelse skriven som av de bästa författarna, och omfattande möjligheter i onlineläget gör Cyberpunk 2077 till en mästerverk och anses vara den bästa spelet på PS4.