Hoppa till innehåll

OPPO A53 4/128GB smartphone

OPPO är ett varumärke som grundades år 2004. Denna kinesiska elektronikproducent ägnade sig initialt främst åt tillverkning av musikspelare. Med tiden utvidgade de dock sitt sortiment till att även inkludera mobiltelefoner. Idag är de en av världens största tillverkare. I Polen debuterade OPPO-mobiler på marknaden i början av 2019. De är ännu inte lika populära som andra välkända märken, men de vinner regelbundet popularitet. Företagets huvudmål är att använda modern teknologi för att göra livet ännu bättre och bekvämare. Nedan finner du en ranking av de mest populära och bästa OPPO-smartphone-modellerna som finns på marknaden. Rankingen är utformad för personer som undrar vilken OPPO-smartphone som är den bästa.

5. OPPO A53 4/128GB smartphone

Ten modell har en åttakärnig Qualcomm Snapdragon 460-processor. Den garanterar effektiv och problemfri drift av alla applikationer och funktioner som telefonen är utrustad med. En utmärkt färgåtergivning erbjuds av en LCD HD+-skärm med en diagonalt mått på 6,5 tum. Den utmärkta upplösningen på 720*1600 resulterar i bilder av hög kvalitet. Skärmen är täckt av en förstärkt Corning Gorilla Glass 3-generationsbeläggning. Detta är en modell för alla som funderar på vilken OPPO-smartphone som är värd att välja. Modellen har en trippelkamera som garanterar en perfekt bildkvalitet och inspelning av filmer. Frontkameran på 8 MP möjliggör selfies med mycket god upplösning. Telefonen har också en fingeravtrycksläsare och ansiktsigenkänning som ytterligare skyddar enheten från obehöriga händer.

4. Smartfon OPPO Reno5 Z 8/128GB

Denna modell måste också finnas med i OPPO-smartphone-rankingen. Den subtila kroppen gör att skärmen är perfekt synlig och i stort sett obegränsad. Ön med tre kameror på baksidan är täckt av en enda platta av Gorilla Glass, vilket samtidigt ger en utmärkt skyddsnivå för enheten och gör telefonen mycket stilfull och elegant. Det som gör att det här är en av de bästa OPPO-smartphones är också det faktum att den är väldigt lätt. Den kan enkelt användas med en hand. Tack vare användningen av den senaste tekniken och artificiell intelligens kan man spela in filmer av utmärkt kvalitet oavsett tidpunkt på dagen eller ljusstyrkan.

3. OPPO Reno 5 5G 8/128GB smartphone

Detta är en utmärkt modell för de som undrar vilken OPPO-smartphone som är det bästa valet. Enheten är utrustad med den moderna Al Highlight Video-teknologin. Den möjliggör skapandet av utmärkta videor både i nattmiljö och under soliga dagar. Med bara ett klick kan man skapa fantastiska videor. Funktionen Dual-view Video gör det möjligt att filma med två kameror samtidigt. Det finns tre alternativ för inspelning: delad, rektangulär och rund. Detta är en av de bästa OPPO-smartphones som finns på marknaden. Telefonen kännetecknas också av en modern och minimalistisk design. Den är tillverkad av premiummaterial, vilket gör den inte bara elegant utan också hållbar. Denna modell är utrustad med snabbladdningssystemet, vilket gör att batteriet kan laddas fullt på bara 30 minuter.

2. Smartfon OPPO A73 4/128GB

Detta är en av de bästa OPPO-smartphones som man kan hitta. Baksidan av enheten är tillverkad av ett material som känns som läder vid beröring. Det gör den helt motståndskraftig mot repor. Dessutom syns inga otrevliga fingeravtryck på den. Dessutom är den ovanligt smal, vilket gör att den inte tar mycket plats. Den stora och tydliga AMOLED-skärmen har en diagonalt mått på 6,44 tum, vilket gör det mycket bekvämt och problemfritt att titta på innehåll på den. Den har en funktion för automatisk ljusjustering, vilket gör att allt är tydligt synligt även under soliga förhållanden. En fingeravtryckssensor är gömd i skärmen, vilket ytterligare förbättrar användarupplevelsen av enheten. Den effektiva och smidiga prestationen av denna modell beror på Qualcomm Snapdragon 662-processorn och 4 GB RAM.

1. OPPO Reno 4 8/128GB smartphone

Denna fantastiska modell finns på prispallen i OPPO-smartphone-rankingen. Telefonens kamera består av 4 linser – en huvudlins, en ultravidvinkellins och två 2 MP-linser. Den intelligenta algoritmen kan upptäcka och registrera även den minsta rörelsen, vilket gör att ingenting undgår uppmärksamheten. Den moderna bildstabiliseringen möjliggör inspelning av filmer utan onödiga skakningar och vibrationer som kan påverka kvaliteten negativt. Tack vare detta behövs inte ens en gimbal för att spela in filmer av utmärkt kvalitet. Enheten har också en intelligent energibesparingsfunktion som gör att den kan hålla på i upp till 1,5 timmar samtal även vid låg batterinivå. Den har en utmärkt prestanda tack vare en åttakärnig processor. Den genomarbetade designen i minsta detalj gör den till en av de bästa OPPO-smartphones som man kan hitta på marknaden. Med en vikt på bara 165 g och en slank och smal design ligger den perfekt i handen och kan enkelt hanteras med en hand. Dessutom har den en elegant och stilfull utseende.