Hoppa till innehåll

TOP 5 över de bästa CC-krämerna

En lätt avslutning på smink blir alltmer populär. Dag för dag väljer allt fler människor att avstå från sin favoritfoundation och letar efter en lättare ersättning som inte tynger ner sminket, ger en naturlig look och samtidigt ger en perfekt hudfinish. CC-krämer är definitivt sådana produkter, vars finish är både uttrycksfull och lätt, och de fuktar dessutom din hud och ger den en fräsch look hela dagen. CC-krämer är också en bra komplettering till sminkväskan, som en produkt som används dagligen istället för foundation, som du då kan använda bara för större tillfällen och samtidigt förbättra din huds kondition. Vilken CC-kräm ska man välja bland tiotals erbjudanden?

5. CC Cream - Max Factor CC Color Correcting Cream SPF10

En av de billigaste versionerna av CC-kräm, som kommer att hjälpa de osäkra att fatta beslutet om de verkligen vill lägga till en sådan produkt i sin dagliga sminkrutin. Max Factor CC Colour Correcting Cream har en mild och lätt formula som ger dig en naturlig sminkeffekt till ett lågt pris. På så sätt kan du avgöra om CC-krämen är ett alternativ för dig. Max Factor har i många år glatt tusentals kunder, så om du provar denna märkesprodukt kommer du säkerligen inte att bli besviken. Den extra närvaron av SPF10-filter i produkten ger dig skydd mot skadlig UV-strålning, som vår hud utsätts för dagligen.

4. CC Cream - Lirene Magic Make Up CC Coloring cream

Företaget Lirene tillfredsställer många användare med produkter av mycket god kvalitet för hudvård. Genom att utvidga sin verksamhet har varumärket beslutat att introducera en kosmetikprodukt som både är vårdande och lämplig för personer som uppskattar en lätt finish utan att tynga ned huden. Lirene Magic Make Up CC Cream speglar denna vision på ett utmärkt sätt och kan uppfylla kraven hos många människor som väljer att köpa den. Färgfinishen i krämen, kombinerad med dess positiva effekter på huden, kommer att ge dig komfort under hela dagen utan oro för ojämnheter.

3. CC Cream - Bourjois 123 Perfect CC Cream SPF15

Märket Bourjois sticker inte ut från sina konkurrenter på kosmetikmarknaden och följer också behoven hos dagens människor. En lätt finish, hudvård och extra skydd är det trio som efterfrågas mest av alla som bär daglig makeup. Bourjois är känt för högkvalitativa kosmetikprodukter och sviker inte heller sina kunder i det här fallet. Bourjois 123 Perfect CC Cream SPF15 är en perfekt produkt för vardagsmakeup och det extra skyddet med SPF15-filter skyddar mot skadlig strålning som vi dagligen utsätts för. Den väljs oftare av personer som behöver extra skydd mot UV-strålning eftersom den har en högre SPF-nivå jämfört med liknande produkter på marknaden.

2. CC Cream - Mixa Soothing CC Anti-Redness Cream SPF15

Ännu ett hudvårdsmärke kommer ut för att möta de nya behoven inom makeup. Liksom föregångaren är det en mer populär produkt på grund av den högre SPF-halten i sin sammansättning. Mixa Soothing CC Anti-Redness Cream SPF15 är ännu en produkt som kombinerar hudvård med makeup-finish. Den är skonsam mot huden och passar särskilt bra för personer som har svårt att hitta produkter på grund av mycket känslig hud för vissa ingredienser. Den är lätt, enkel att applicera och kan användas utan att oroa sig för att klumpa sig.

1. CC Cream - Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme SPF10

Den klara favoriten i denna sammanställning kombinerar, precis som de andra CC-krämerna, makeup-element med hudvård för ansiktet. Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme SPF10 är dock mer intressant inte bara på grund av SPF-halten, eftersom detta redan finns i majoriteten av liknande produkter på kosmetikmarknaden. CC-krämen från Estee Lauder fångar uppmärksamheten genom sin ytterligare anti-aging-effekt, men även genom sin utomordentligt täckande förmåga för en produkt av detta slag. Den kommer att vara den perfekta lösningen för personer som inte vill ge upp en mer täckande effekt helt och hållet, men samtidigt vill förstärka skyddet av sin hud mot skadlig UV-strålning och ta hand om hudens hälsa. Priset på produkten kan bekymra vissa människor, men det är definitivt värt att välja den om du vill vara säker på att ge dig själv en utmärkt skydd och vård genom att byta ut dina tidigare kosmetika mot denna.