Hoppa till innehåll

5 bästa dubbeldin bilstereo

Att lyssna på musik är alltid spännande, men det är särskilt angenämt, när man kör bil. Många människor tillbringar flera timmar i sin bil varje dag, därför behöver de ibland något som kommer att underhålla dem under lång tid i bilen och som kommer att göra vägen även mer intressant och roligare. En dubbeldin bilstereo är alltså ett bra exempel på en sådan apparat som kombinerar flera andra anordningar till bara en. Det betyder att du kan lyssna på radio, på musik, använda navigeringen och ringa dina vänner och familjmedlemmar på vägen. I jämförelse med en singel bilstereo, är dubbeldin stereo större, dvs. den har en stor display som är bekväm i bruk. Detta är perfekt att använda navigeringen för du ser alla gator och vinklar i kristallklar kvalitet. Ibland måste du åka till en plats som ligger hundratals kilometer från din bostad – då är navigeringen nödvändig. Vissa människor tror att bara professionella förare som taxiförare, leveransmän eller lastbilchaufförer använder en dubbeldin bilstereo. Men sanningen ligger alltid i mitten. En genomsnittlig människa behöver också navigeringen, radion eller musikspelaren i bilen. Bilstereon erbjuder dock en funktion som kan rädda livet – tack vare dubbeldin bilstereon kan du prata med andra utan att förlora koncentrationen på vägen. Du kan ringa någon eller svara på telefon och köra bil säkert. Många dubbeldin-stereor har en eller flera USB-portar för att kunna ladda anordningen och överföra t.ex. sina favorita låtar från smartfonen till stereon. De mesta stereorna har tillgång till streamingtjänster som Spotify, YouTube eller även Netflix som möjliggör att lyssna på musik, eller om du åker bil med barn, kan de titta på olika serier eller filmer. Det är ett spännande sätt att tillbringa tid på vägen. Om du letar efter en dubbeldin bilstereo till överkomligt pris, kan du läsa vår nedanstående ranglista med 5 produkter som kan intressera dig.

5. JVC KW-DB93BT Dubbeldin Bilstereo

Det är en enkel, men ändå användbar stereo för din bil. Om du inte behöver en stor display, kan JVC KW-DB93BT väcka ditt intresse. Du kan ansluta din smartphone till enheten via Bluetooth och överföra musik från din telefon. Denna stereo stöder populära appar och streamingtjänster som Spotify – med hjälp av Spotify Control kan du styra alla funktioner som du vanligtvis kontrollerar på din mobil, dvs. du kan bläddra igenom artister, spellistor, album osv. I det vänstra hörnet finns det en stor ljusblå knapp som används för att svara på samtal – högtalare låter dig prata fritt, utan att hålla din smartphone i hand. I mitten finns det en stor knapp som används till att ändra ordningen av dina låter på spellistan.

4. Dubbeldin Bilstereo Alpine Electronics ILX-702D

Den här enheten är perfekt för både iOS- och Android-användare eftersom Alpine störder Apple CarPlay och Android Auto. Du måste ansluta din iPhone till Alpine-systemet via USB, och du kan faktiskt använda dina favoritappar direkt. Samma sak gäller för Android-smarttelefoner. Ljud är viktigt framför allt när du lyssnar på musik, men också när du pratar med någon. Alpine iLX-702D-bilstereon erbjuder optimala ljudinställningar och anslutningsmöjligheter, om du vill göra individuella ändringar. Den stora skärmen (7 tums) är mycket lätt att använda och särskilt lätt att navigera.

3. Dubbeldin Bilstereo Pioneer SPH-DA230DAB

Pioneer arbetar med många olika appar och tjänster, som fungerar med iOS och Android operativsystem. Både Apple CarPlay och Android Auto är kompatibla med den Pioneer SPH-DA230DAB bilstereon. En intressant och hjälpsam funktion för iPhone-användare är Siri Eyes Free, dvs. du kan säga ett kommando till Siri genom ljudanläggningens högtalare och externa mikrofon. Oberoende av vilken mobil du har, kan du lyssna på musik på Spotify genom att ansluta din mobil till enheten för att ändra låtarna på dina spellistor, söka artister och album och helt enkel njuta av bra musik. 7-tums display är bekväm för navigeringsanvändningen för du ser alla gator och vinklar, och tack vare bra högtalare hör du allt som anordningen ”säger” till dig.

2. Sony XAV-AX1005KIT Dubbeldin Bilstereo

Även om skärmen inte är den största, är den här bilstereon väldigt bra och praktisk. Sony XAV-AX1000 är kompatibel med iOS-systemet, därför kan du använda Apple CarPlay via Bluetooth och Siri. Du kan alltså använda flera apps som du normalt använder på din smartphone, t.ex. iTunes, Spotify, Google Maps osv. Siri kan vara användbar, när du vill ringa någon eller när du vill åka någonstans – du kan säga var du vill åka och Siri kommer att ställa in adressen. Du kan alltså köra bil med fokus på vägen, medan din bilstereo hjälper dig med att sköta apparna. Den här bilstereon mottager DAB+ och DAB+-antenn, så du kan lyssna på radio i en kristallklar kvalitet. Varje bilresa kommer att bli roligare och mer spännande med en sådan enhet.

1. Dubbeldin Bilstereo ATOTO S8 Gen2 Standard S8G1A84SD

ATOTO tillverkar fantastiska dubbeldin bilstereor till överkomliga priser, och ATOTO S8 Gen2 Standard S8G1A84SD är inget undantag. Den åttonde generationen erbjuder tre sätt att ansluta anordningen till Internet, nämligen via Bluetooth, WLAN och USB-port. Tidigare kan du ha använt en smartphone för att spela upp spellistorna på Spotify, men nu kan du använda en dubbeldin bilstereo istället. För det första är en sådan bilstereo mycket säkrare, för det andra kan du bättre se vad som har hänt på displayen, och för det tredje – tappar du inte fokus på vägen. Du kan använda både smartphones med iOS och Android, och dina favoritappar kommer att fungera bra på den här enhetens pekskärm. Denna bilstereo är utan tvekan en av de bästa dubbeldin bilstereorna som du kan hitta på internet.