Hoppa till innehåll

5 bästa mobilhållarna för en motorcykel

En mobiltelefon är ett multifunktionellt tillbehör som är nödvändigt idag. Alla använder deras mobiler för att skriva ett medelande, att ringa någon eller att surfa på internet. Ingen lämnar sitt hem utan sin mobil nu. Många kör bil eller motorcykel till jobbet varje dag och ofta använder de GPS eller de lyssnar på musik. Man får inte hålla sin mobil i handen när man kör, eftersom man kan utgöra en fara för sig själv och andra trafikanter. För att kunna lösa det här problemet, kan man köpa en mobilhållare. Det är ett litet och praktiskt tillbehör för alla ägare av en motorcykel, en bil, en cykel eller en sparkcykel. En mobilhållare ska vara stötsäker, eftersom inte alla vägar är jämna – ibland kan man köra sin motorcykel på någon backe. Plastik som ett material är vattentätt, men man ska inte glömma om en case för sin mobil. Ett dåligt väder kan påverka ditt fordon och din mobil, om du inte förberedd dig för en resa. En bra mobilhållare kan roteras, så man kan använda den både vertikalt och horisontellt, eller i andra vinklar – hur man vill (det är särskilt bekvämt om man använder navigationen). För att montera ett sådant tillbehör på sin motorcykel, ska det justeras på motorcykelstyres diameter. Dessutom ska det anpassa sig till smartfoner mellan 4 och 7 tums. De nya modellerna är oftast större än de äldre, men det skulle spela ingen roll för en mobilhållare – producenter tillverkar produkter som ska hålla mobiler i olika situationer, oberoende av hastigheten eller vädret. Pris kan varieras, men vanligast oscillerar det kring 100 och 250 kr (det beror på märket och kvaliteten). Om du kör motorcykel, ska du lägga märke till kvaliteten och stabiliteten av din mobilhållare på grund av vinden som omger dig på varje sida. I samband med hastigheten ska produkten vara resistant mot alla atmosfäriska förhållanden. Nedan finns det 5 mobilhållare som har samlat många positiva betyg och kommentarer, vilka bekräftar deras höga kvalitet.

5. Mobilhållare för en motorcykel: EPILUM

Mobilhållare från EPILUM är lätt att installera, vilket tar inte mycket tid. 360 graders rotering möjliggör att använda tillbehöret i alla vinklar. Tycker du om att lyssna på musik eller brukar du kontrollera notiferingar på din mobil? Inget problem. Med hjälp av den här mobilhållaren kan du vara uppdaterad hela tiden. En mobilhållare tillåter dig att använda GPS på ett säkert sätt, dvs. skärmen ligger framför dig, så att du blir fokuserad på vägen – när det behovs, tittar du snabbt på telefonen för att kontrollera banan. Denna produkt är naturligtvis lämplig för motorcyklar, men du kan också använda den på din cykel eller sparkcykel, eftersom du kan justera klämman. Du kan placera en mobil med skärmen mellan 4 och 6,5 tums.

4. Telefonhållare för en motorcykel: Grefay

Den här mobilhållaren från Grefay skiljer sig från det första förslaget med avseende på designen. Grefay skyddar varje rand av mobilen, vilka hålls av robusta ”klor”. Mobiltillbehöret är flexibelt och säkert, och det installeras enkelt och snabbt på en motorcykel. På tillbehöret finns det en säkerhetslås för att kunna ta ut sin mobil direkt. Hållaren är lämplig för motorycklar, cyklar, mopeder, sparkcyklar, spår, och barnvagnar. Diametern av greppet kan justeras från 22 till 32 mm (för att montera den på en motorcykel, ska man använda en skruv och skruva greppet fast). Du kan förstås ändra vinkeln av mobilhållaren för att anpassa den till ditt behov – du ska dock komma ihåg om att skruva fast klämmen när du är klar med justeringen).

3. Mobilhållare för en motorcykel: Grefay

Även om alla mobilhållare har samma funktion, är det bra att tro på ett märke som garanterar den högsta kvaliteten på sina produkter. Grefay erbjuder en mycket robust mobilhållare, vilken ser likadan ut som det förra förslaget. Skillnaden ligger i klorna – dessa klor gjordes delvis av plast, och delvis av stål som gör den här produkten även säkrare och robustare än numret tre. På baksidan finns det också ett säkerhetslås som hjälper till att ta ut mobilen om det behovs. Mobilhållaren är lämplig för smartfoner mellan 4,5 och 6,8 tums skärmar (både äldre och nyare modeller passar bra). Ändra vinkeln och anpassa den till dina personliga behov för att kunna titta på skärmen bekvämt, utan att förlora fokus på banan.

2. Mobilhållare för en motorcykel: Lamicall

Många kunder har trott på Lamicall av goda skäl. Lamicall tillverkar robusta mobilhållare som anpassar sig till alla atmosfäriska förhållanden och skyddar mobiler verkligen bra. Ett säkerhetslås och ett kraftigt grepp håller din mobil oberoende av hastigheten eller vädret. Även om det regnar, är din samrtfon i goda händer. Alla samrtfoner mellan 4,7 och 6,8 tums är lämpliga till den här hållaren. Dessutom finns det två färger att välja bland: gul och svart. Greppet kan monteras på ett styre med diameter mellan 15 och 30 mm – du ska mäta diametern av ditt motorcykelstyre innan du beställer den här produkten.

1. Mobilhållare för en motorcykel: Tiakia

I det här fallet är klämman större än tidigare för den kan användas på ett styre som har en diameter från 22 till 35 mm. Det betyder att Tiakia mobilhållare passar bra till motorcyklar, cyklar, mopeder, barnvagner eller spår på ett gym. Den här mobilhållaren är lämplig för mobiltelefoner med skärmen från 4,7 till 7,2 tums (även iPhone 13 Pro Max kan placeras in i det här tillbehöret). Mobilhållaren garanterar säkerheten och 360 graders rotationen. Det är bra att veta att Tiakia blockerar inte Face ID, kameran, Touch ID eller viktiga knappar, så du kan använda din mobil utan något problem. Du kan också lyssna på musik med hjälp av hörlurar om du vill. Extrema resor är inte längre farliga för din smartfon.