Hoppa till innehåll

TOP 5 av de bästa tandkrämerna för känsliga tänder

Rätt tandvård är definitivt grunden för att hålla tänderna i gott skick under många år. Denna grundläggande åtgärd gör det möjligt att ta bort plack som ansamlas på deras yta under måltider och dryck.

Tyvärr kan det vara svårare att upprätthålla en fullständig munhygien om man upplever känslighet. I sådana fall är det bäst att använda speciella produkter, som exempelvis tandkrämer för känsliga tänder. Här nedan hittar du en lista över produkter med bra ingredienser.

5. Känslig tandkräm Elmex Sensitive

Elmex Sensitiv tandkräm är särskilt utvecklad för att vårda och skydda känsliga tänder. Den innehåller en unik formula som effektivt tar bort smuts som har ansamlats på tänderna. Tack vare dess milda effekt kan den användas dagligen samtidigt som den är mycket effektiv. Med Elmex Sensitiv tandkräm kan du äta och dricka utan oro för smärtsamma, känsliga tänder igen. Dina känsliga tandytor stärks och skyddas vid varje borstning med denna tandkräm. Den är även idealisk för personer med känsligt tandkött eller synliga tandhalsar. Genom regelbunden användning av Elmex Sensitiv tandkräm minskas risken för smärta vid ätande och drickande. Upplev glädjen i att äta och dricka igen – tack vare effektiv vård och skydd av dina känsliga tänder med Elmex Sensitiv tandkräm. Visa upp din strålande leende med självförtroende!

4. Känslig tandkräm Sensodyne

Sensodyne tandkräm för känsliga tänder erbjuder en innovativ lösning för alla som lider av smärtsamma och känsliga tänder. Med sin unika formel minskar den effektivt känsligheten mot smärta samtidigt som den förbättrar tandköttets hälsa. Denna speciella tandkräm innehåller särskilda ingredienser som hjälper till att noggrant ta bort bakterieplack. Detta bidrar inte bara till bättre munhygien, utan förebygger också eventuella komplikationer på lång sikt, såsom karies eller parodontit. Förutom sin effektivitet utmärker sig denna Sensodyne-tandkräm också genom sin mångsidighet. Den lämpar sig både för vuxna och barn från 12 år och kan användas av hela familjen för att tillsammans säkerställa god munhälsa. Upptäck fördelarna med denna imponerande tandkräm! Glöm smärtsamma stunder när du äter eller dricker varma eller kalla livsmedel och drycker. Med Sensodyne kan du äntligen lugna ner och skydda dina tänder och ditt tandkött. Lita på ett beprövat varumärke som är känt över hela världen för sin kvalitet och effektivitet. Ge dig själv ett smärtfritt leende – med Sensodyne tandkräm för känsliga tänder!

3. Känslig tandkräm ECODENTA

Få det bästa från naturen för dina känsliga tänder! Med ECODENTA tandkräm kan du vara säker på att din leende kommer att vara strålande och hälsosamt. Säg adjö till missfärgningar på dina känsliga eller porslinsdekorerade tänder. Tack vare den innovativa ingrediensen Omyadent remineraliseras din tandemalj samtidigt som den försiktigt bleks. Denna pasta’s speciella formula garanterar en skonsam men ändå effektiv blekning av dina tänder. Den stärker inte bara dina tuggverktyg, utan skyddar också ditt känsliga tandkött. Hejdå, karies! Med ECODENTA har du en stark allierad mot plackproblem och irriterande tandsten vid din sida. Upplev en extraordinär friskhetskänsla efter varje användning av denna innovativa tandkräm . Så vad väntar du på? Återfå din leendeoch njut av dagen med en strålade och hälsosam mun! ECODENTA tandkräm för känsliga tänder – för ett leende som säger allt.

2. Känslig tandkräm Biomed

Biomed-känsligt tandkräm med trippelkol – En vegansk produkt, fri från fluor och till 99% naturliga ingredienser. Denna tandkräm innehåller 15 effektiva naturliga ämnen. Men vad gör den så speciell? Biomed-känslig tandkräm med trippelkol är som en mild bris för känsliga tandhalsar. Med sin unika formula ger den inte bara en grundlig rengöring, utan också en uppfriskande effekt. Även om denna tandkräm är vegan och kommer utan fluor imponerar den med sin effektivitet. Dina tänder stärks och skyddas tack vare de 15 naturliga ämnena samtidigt som din andedräkt förblir fräsch och behaglig. Testa Biomed-känsligt tandkräm med trippelkol – en extraordinär tandkräm för ett extraordinärt leende!

1. Känslig Zahnpasta MARA EXPERT

MARA EXPERT-tandkvarn för känsliga tänder med aktivt kol får dig att stråla av glädje i ditt leende. Med sin unika formula hjälper den till att eliminera oönskade missfärgningar och ljusa upp tandens emalj. Gula eller mörka fläckar tillhör det förflutna, eftersom denna innovativa tandkräm ger dina tänder en felfri, strålande vit glans. Vad som gör denna tandkräm speciell är dess milda effekt särskilt på känsliga tänder. Den innehåller natriumfluorid som skyddar emaljets styrka och motverkar kariesbildning. Ingen oro längre för smärtsamma reaktioner! Denna beredning har utvecklats specifikt för att möta behoven hos känsliga tänder. En annan höjdpunkt i detta produkt är den uppfriskande mintsmaken. Det ger inte bara fräsch andedräkt utan bekämpar också effektivt dålig andedräkt.
Med MARA EXPERT-tandpasta för känsliga tänder med aktivt kol har du inte bara ett strålande leende utan också en känsla av friskhet och renhet i munnen. Ge dina tänder den vård de förtjänar. Lita på MARA EXPERT och upplev skillnaden med en tandkräm som specifikt utvecklats för känsliga tänder. Med denna innovativa formula kommer du att bli häpnad över hur snabbt dina tänder omvandlas till ljust vitt prag – utan smärta eller obehaglig smak. Välj nu MARA EXPERT tandkräm för känsliga tänder med aktivt kol och njut av ett strålande leende och fräsch andedräkt. Ge din mun det bästa och låt dina känsligheter tillhöra det förflutna!