Hoppa till innehåll

5 bästa masturbatorerna för män

Sexleksaksindustrin växer hastigt idag – när det gäller både kvinnliga och manliga erotiska leksaker. Herrar kan välja mellan fler och fler intressanta sexleksaker – man kan börja med klassiska vibratorer, och sluta på elektriska masturbatorer. Manliga sexleksaker är innovativa, effektiva, och de ser snygga ut. Män som inte har en stor erfarenhet med sådana leksaker, kan också känna sig fantastisk och förverkliga sina innersta fantasier. En masturbator kan användas av din partner för att bygga spänning och förstora sexlust. Vissa människor tycker om, när en annan person handhar kontrollen över sin partner. Din partner kan alltså bestämma över din kropp på så sätt att du får orgasm när hon eller han får dig att komma. Detta kan tända dig starkt, så att ert samlag ska pågå längre och mer intensivt. Explosionen av sexleksaker översvämmde marknaden, så det är svårt att välja bara en leksak. Eftersom det finns allt fler sorter av masturbatorer, kan man fundera på vilka av dem verkar vara mer intressanta eller effektiva. Det som är viktigast här, är dina egna preferenser. Det finns både manuella och automatiska masturbatorer, men om man vill köpa en billig sexleksak, ska man välja en manuell typ. Automatiska masturbatorer är dyrare och man har inte någon garanti, att de ska verka effektivt, men det är alltid bra att testa nya saker. De mest omtyckta manliga masturbatorerna förekommer i form av en ärm (på engelska sleeve). Många gillar också s.k. masturbator cup, som är en hygienisk lösning. Alla sexleksaker ska rengöras före och efter användningen för att undvika infektioner eller utslag. Vanligtvis kan man tvätta dem under rinnande vatten, men man kan också köpa ett speciellt medel som inte förstör materialet av din sexleksak. Om du letar efter intressanta och effektiva manliga masturbatorer, finns det nedan 5 förslag som kan köpas på nätet.

5. JXX1HG Masturbator Cup

Det är en klassisk, men modern masturbator som förknippar elektronik med en klassisk ärm. Du kan lyssna på en kvinnlig röst, eftersom det finns en mini jack-port för hörlurar. En sida av denna masturbator ser ut som munnen, och den andra ser ut som vagina. Ärmen tillverkades av silikon och TPE, vilka ger en känsla av den autentiska huden. Materialet är mjuk och flexibel, därför kan du känna dig som med en tjej. Det finns 10 inbyggda vibrationsmodus som du kan välja mellan – du kan också ändra hastigheten för att uppleva bara de bästa erfarenheter. Anordningen laddas med en USB-sladd, vilken finns i förpackningen. Glöm inte om att rengöra leksaken före och efter användningen för att hålla hygien.

4. BEIZI Allnighter Smart Sleeve Masturbatorerna för män

Letar du efter en intelligent och effektiv masturbator? Du kan lägga märke till BEIZI Allnighter. Masturbatorn binder ihop flera funkioner: för det första erbjuder den 10 olika rotationsfrekvenser, för det andra finns det 5 sugningsfrekvenser, och för det tredje kan du lyssna på 6 olika röster på olika frekvenser. En 3D-textuerad tunel ger dig underbara upplevelser – allt vad du ska göra, är att ändra vibrationer, sugningen och rösten enligt dina preferenser. För att ladda masturbatoren ska du använda en USB-sladd, men du behöver inte köpa en, eftersom sladden finns i förpackningen. Sexleksaken är säker för din hälsa, eftersom den gjordes av silikon och TPE-material, vilka orsaker inte infektioner eller allergier. Du behöver inte att hålla Allnighter i hand – det finns ett underlägg, därför kan du ställa leksaken t.ex. på bordet.

3. NADAN Automatic Masturbatorerna för män

En automatisk masturbator är spännande, ger dig mycket behag och är lätt att använda. Tunneln inom anordningen gjordes av silikon och TPE-material som är säkra för din hälsa, men de är också mycket flexibla. Det finns 7 modus av rullning, så att du kan välja dina favorita inställningar. Förutom kan du spela en kvinnlig röst och lyssna på den under masturbationen. NADAN masturbator laddas med hjälp av en USB-sladd som alla andra likadana produkter. Du kan rengöra tunneln med vatten och lite tvål eller ett speciellt medel som avses för sexleksaker. Sådana produkter kan hittas i en sexaffär eller på nätet. Du kan också använda ett glidmedel för att öka behag. Din penis ska stimuleras intensivt, därför är det lätt att få orgasm. Din partner kan använda masturbatorn på dig för att bygga spänningen som kan tända dig även starkare.

2. NADAN Fleshlight Masturbatorerna för män

Ett annat förslag från NADAN – en fleshlight med olika vibrationsmodus. Materialet inom leksaken är säkert för din hälsa och flexibelt för att kunna känna sig som under ett vanligt samlag. Förutom flera vibrationsfrekvenser, finns det också olika röstvariationer som du kan välja mellan. Ett underlägg hjälper dig med att ställa masturbatorn på bordet eller att hake den på väggen. Det finns en knapp för att sätta på och stänga av anordningen, och en annan knapp för att höja eller sänka volymen. Du kan också använda hörlurar för att lyssna på en utvald röst. Tunneln struktuerades för att öka ditt behag – här användes speciella konvexa granuler som stimulerar din penis mer effektivt. Alla delar av masturbatorn gjordes av säkra material som inte skadar din hälsa.

1. YUIJAN Masturbator Cup

Den sista masturbatorn på denna ranglista tillverkades av YUIJAN. Denna sexleksak utmärker sig till skillnad från tidigare förslag, eftersom det finns ett modus här som inte förekom förut. Du kan trycka på en knapp som aktiverar upphettningen (upp till 40 grader) för att ge dig unika upplevelser. Funktionen imiterar en vagina som är varm i sin naturlig miljö. Dessutom finns det flera olika rotationsfrekvenser – masturbatorn kan rotera framåt och bakåt för att öka ditt nöje. En ergonomisk design möjliggör att hålla anordningen bekvämt i handen. Du kan rengöra den under vatten, eftersom masturbatorn är vattentät. Högkvalitativa och säkra material orsaker inga allergier, men glöm inte om att rengöra anordningen efter varje användning.