Hoppa till innehåll

De 5 bästa Durex kondomerna

För många att använda kondomer är en tråkig plikt. Om du också tycker att kondomer kan förstöra stämningen, kan du bli överraskad av en stor varietet av kondomer på marknaden. Det finns ett varumärke som är populär i hela världen. Det är förstås Durex. Durex tillverkar många sorter av kondomer för olika mål och av olika material. Även om det är kondomer i latex som är de mest utvalda, finns det dock människor som är allergiska mot latex. Durex har tänkt på det och därför kan du köpa icke-latex kondomer, vilka är delikata för hud. Förutom är kondomer inte längre tråkiga. Du kan hitta t.ex. prickade kondomer. Kondomer i olika smaker används mest vid oralsex för att göra det mer intressant och roligt. Det finns mångt och mycket smaker som är tillgängliga på marknaden, inklusive de mer tropiska och mer ovanliga som choklad. Förutom sådana kondomer finns det också speciella Durex serier som är extremt tunna för att kunna uppleva naturliga sexuellt umgänge. Tunna kondomer är fördelaktiga för båda parter, eftersom känslan är realistisk och du kan komma snabbare. Det finns också kondomer med speciella glidmedel inuti som kan fördröja hans orgasm och för att gå på längre och mer intensiv. Moderna kondomer har också ett tunt lager glidmedel på utsidan för att förhindra hudirritation och rivning under penetrationen. Detta ger också mer nöje. Durex har massor av kondomvarianter och på detta grund kan alla hitta något intressant. Om du är osäker, vilken storlek på kondomer passar bäst för dig, kan du mäta din penis hemma och sedan köpa rätta kondomer. Durex har tillverkat olika kondomer i många storlekar, vilket är viktigt inte bara av säkerhetsskäl, utan också för din komfort under sex. Kondomernas viktigaste roll är förstås säkerhet och graviditetsförebyggande, men just nu kan kondomer ge dig ännu mer intressanta sexupplevelser och nöje. Om du vill veta vilka Durex-kondomer är bästa, läs vår ranglista nedan och välj den bästa Durex serien för dig och din partner.

5. Durex Tropical Kondomer

Det är ett ovanligt och definitivt intressant alternativ för dem som inte har känslig hud. Durex Tropical kondomer gjordes framför allt för säker sex, särskilt för oralsex. Dessa kondomer har flera smaker att välja mellan: apelsin, äpple, jordgubbar och banan. Dessa kondomer gjordes först och främst för säkerheten, men också för att ha det roligt. Tropiska smaker kan säkert berika varje oralsex. På kondomer finns det ett tunt lager av ett gildmedel. Doften luktar fint, därför kommer du inte att känna den typiska latexdoften som finns i andra klassiska latexkondomer. Om du är känslig för lukter kan du använda Durex Tropical inte bara för oral-, utan också för vaginalt och analsex.

4. Durex Invisible Kondomer

Om du ser fram emot den mest realistiska känslan under sex med din partner, är Durex Invisible det bästa valet. Dessa kondomer är ultratunna, så du kan njuta av ren känslighet. Trots tjockleken är dessa kondomer också säkra. Hög skyddsnivå bör alltid vara viktig för att undvika sexuellt överförbara sjukdomar och oönskad graviditet. En förpackning Durex Invisible innehåller 16 kondomer gjorda av naturgummilatex. Även om det här är vanliga latexkondomer kommer du inte att känna den där obehagliga doften av gummi. Du kan använda extra smörjning på dessa kondomer, men det är inte nödvändigt på grund av ett tunt lager glidmedel på kondomerna. Om den naturliga känslan är viktig för dig är detta det bästa valet du kan göra (och det är värt pengarna!).

3. Durex Feel Thin Ultra Kondomer

Om din hud är mycket känslig och känslig bör du prova Durex Ultra Feeling Condoms. Dessa kondomer var gjorda av naturgummilatex, vilket är bra för känslig hud och för mer realistiska sexuella upplevelser. Det finns också ett extra smörjande lager som hjälper till med jämn penetration som inte lämnar utslag, tårar och andra smärtsamma känslor. Dessa kondomer är ultratunna, vilket garanterar en hud-mot-hud-känsla. Båda partners kommer att uppleva mer tack vare tjockleken och extra smörjning. Det är alltid värt att prova något nytt.

2. Durex Surprise Me Kondome

Det finns något här för alla som letar efter en överraskning och lite extra spänning – Durex Surprise Me-kondomer. Detta är ett paket med 24 populära typer av Durex-kondomer. Det här är ett bra sätt att prova något nytt. Man kan också använda favorit sexleksaker. Det kan öka din personliga upplevelse och nöje. Durex kondomer är smorda, vilket är bra eftersom det förhindrar hudirritation och smärtsamma riva. Beroende på vilken kondom du ger bort kan du uppleva väldigt olika känslor. Varje typ av kondom i denna förpackning har testats och är säker för dig och din partner.

1. Durex Performa Kondomer

Vill du testa tunna kondomer som också kan öka tiden för ditt sexuella umgänge? Durex Performa kondomer är för alla som vill njuta av sex längre och känna mer intensiva upplevelser. Ytan på varje kondom täcktes med ett gildmedel, vilket känns riktigt bra på henne, medan glidmedlet i kondomen fördröjer hans orgasm. Detta är en win-win-situation eftersom båda parter kan uppleva mer intensiv njutning och göra det längre än vanligt. Smörjmedlet inuti har en tillsatt ingrediens (bensokain) som fördröjer hans orgasm, men glidmedlet på utsidan innehåller inte det ämnet. Se till att du inte är allergisk mot bensokain eller latex innan du använder kondomen.