Hoppa till innehåll

TOP 5 av de bästa Syoss hårfärgerna

Hårfärgerna från Syoss kombinerar de två viktigaste aspekterna av hårfärgning – tillfredsställande slutresultat och moderna formler som ger vård och näring åt vårt hår. Vid valet av lämplig färg måste du främst uppmärksamma dess sammansättning. De bästa produkterna är de som är tillverkade av naturliga ingredienser och inte irriterar hårbotten. Syoss-serien med ammoniakfria färger gör att håret inte torkar ut och allergiska hudreaktioner förekommer betydligt mer sällan. En annan viktig faktor är den färg vi vill uppnå. Syoss hårfärger finns i olika färger, så det är viktigt att välja en som passar vår hudton. Personer med ljus hudton bör välja ljusa, kalla färger för att inte framhäva eventuella brister i ansiktet. Om du har en något mörkare hudton kan du välja varmare toner. Vid val av färg bör du ta hänsyn till att resultatet inte alltid blir identiskt med färgen på förpackningen. Allt oftare väljer kvinnor att färga håret själva hemma, och därför innehåller Syoss hårfärger en komplett uppsättning för att genomföra en sådan behandling. I varje förpackning hittar du en tub med färg, en färgaktiverare, en vårdande kosmetika och handskar.

5. Hårfärgning Syoss Oleo Intense 8-60 Honey Blonde

Syoss Oleo Intense 8-60 Honungsblond är en mycket populär produkt på grund av sin naturliga formula. De oljor som den innehåller gör att färgen blir intensiv och hållbar. Syoss Oleo Intense hårfärg innehåller inte ammoniak, vilket gör att produkten inte har en stark irriterande lukt och inte heller torkar ut håret. Efter färgningen blir håret elastiskt och ser friskt och välmående ut. Oljorna tränger in i hårstrukturen och regenererar det från insidan. Recensionerna om denna färg är främst positiva på grund av den långa hållbarheten. Användarna hävdar att den intensiva färgen varar i över två månader. Dessutom är produkten mycket lätt att applicera, vilket gör att hela färgningsprocessen kan göras själv i hemmet.

4. Hårfärgning Schwarzkopf Syoss Chokladbrun

Syoss Chokladbrun 4-8 hårfärg ger den högsta kvaliteten på färgning av ditt hår. Enligt frisörernas åsikter möjliggör denna färg att du kan färga ditt hår själv hemma och få en effekt som efter ett besök på en professionell frisörsalong. Den moderna formulan påverkar pigmentets försegling djupt i hårets struktur, vilket resulterar i en mycket intensiv färg. Den täcker även grått hår perfekt. I paketet ingår Syoss Color-Seal balsam berikad med provitamin B5 och Pro-Cellium Keratin, vilket inte bara ger näring och regenererar håret efter färgningsprocessen utan ger också en vacker glans. Enligt användarnas åsikter bibehåller håret en djup, intensiv färg under lång tid.

3. Hårfärgning Schwarzkopf Syoss Frosty Pearl Blonde

Syoss Frostig Pärlblond 9-5 är en av de mest populära färgerna bland konsumenterna. Det beror främst på den karaktäristiska, svala nyansen av blond som är mycket trendig och framhäver skönheten hos kvinnor med ljus hudton. Tack vare sin innovativa formula är den anpassad för att färga grått hår och täcker det perfekt för att uppnå den önskade slutnyansen. Färgen tränger in i hårets struktur och ger maximal färgmättnad. Dessutom skyddar produkten håret mot blekning, så att du kan njuta av intensiv färg i flera veckor. Syoss Frostig Pärlblond 9-5 är säker att använda och kan appliceras självständigt hemma. I förpackningen ingår handskar och en behållare för att blanda färgen.

2. Hårfärgning Schwarzkopf Syoss Oleo 9 60 sandblond

Syoss Oleo Intense Sandblond 9 60 är en hårfärg som inte innehåller ammoniak, vilket gör att den inte torkar ut håret och att färgningsprocessen inte är obehaglig på grund av en kvävande lukt. Produkten är baserad på naturliga oljor som förbättrar hårets kondition och framhäver dess naturliga glans, vilket får det att se mycket friskare ut. Recensionerna om Syoss Oleo Intense Sandblond är mycket positiva, särskilt från konsumenter som färgar sitt eget hår. I förpackningen finns alla nödvändiga komponenter för att genomföra färgningsprocessen hemma. En extra fördel är den intensiva färgen som varar i flera veckor.

1. Hårfärgning Syoss Oleo Intense 8-05 Beige blond

Syoss Oleo Intense Beige Blond 8-05 är definitivt den mest köpta och populära hårfärgen bland kunderna. Den har en unik färg som, tack vare sin mångsidighet, passar nästan alla skönhetstyper. Det är en utmärkt produkt som är skapad med naturliga ingredienser, vilket gör att vi kan njuta av vacker färg utan att skada håret. Syoss-formulan utan ammoniak förhindrar dessutom uttorkning av håret och ger inte ifrån sig irriterande lukt. Hållbarhet är också viktig – användarna nämner att den intensiva färgen varar i över två månader och täcker grått hår perfekt. Tack vare de innehållna oljorna får håret en naturlig glans och ser friskt ut. Produkten är lätt att applicera och anpassad för hemmafärgning.