Hoppa till innehåll

5 bästa sköljmedlen

Den fräscha doften av tvätt hör till de mest omtyckta dofterna av många människor. Tvättmedel har ansvar för renligheten av dina kläder, men förutom ger det dem en behaglig, fräsch doft. Kläderna som luktar bra, bärs oftare med nöje. Sköljmedel gör dina kläder eller lakan mjukare och fluffigare, så att du kan känna dig bra och sova gott varje dag. Inte alla vet att ett bra sköljmedel tar bort statisk friktion, som gör att det är lättare att stryka lakan eller kläder. På marknaden finns det naturligtvis tvättmedel i nästan varje doftvariant. Den viktigaste saken, vilken bestämmer över en produkts kvalitet är insiteten av en doft. Om en doft behålls på dina kläder och lakan för en lång tid, kan man säga att det här sköljmedlet är värt att rekommendera – alla vill ju klä på sig väldoftande blusar, skjortor eller tröjor. Den härligasta känslan är att lägga sig i en nybäddat säng och känna sig som på en blomsteräng. Tvättmaskinen fungerar bättre eller värre med avseende på vattenhårdheten som finns i pipor. Vatten påverkar delar av tvättmaskinen som kommer i kontakt med den. Om du är en ägare av ett hus, där det rinner hårda vatten, då ska du använda extra tvättmedel för vattenmjukning som Calgon, men också sköljmedel, vilka mjuknar dina kläder och andra textiler. För att hålla sin tvättmaskin i ett bra tillstånd, ska man välja sådana produkter, vilka bekräftades av många tillfredställande kunder som testade dem. Det är också värt att lägga märke till doseringen, eftersom ibland klagar vi på det att kläderna luktar svagt, inte nog intensivt. Du kan hälla fler mililiter av ditt favorit sköljmedel i en dispenser – kläderna ska lukta mer intensivt och de ska bli mjukare. Om du vill ta bort en obehaglig lukt som kommer från tvättmaskinens trumma, ska du öppna den så snabbt som möjligt. Det är också värt att nämna att ett sköjlmedel lösar upp även i 30 grader – det betyder att det kan användas i syfte att handtvätta vissa textiler, eller att fräscha upp kläder på ett snabbt sätt. Om du letar efter effektiva och väldoftande sköljmedel, ska du läsa vår ranglista med de 5 bästa sköljmedlen som du kan hitta på nätet.

5. Comfort Sommarfrisk - Sköljmedlen

Vem som inte vill ha en stor flaska av ett effektivt sköljmedel? Det första förslaget i denna ranking är Comfort Sommarfrisk. 2-liter flaskan ska räcka upp till 111 tvättar! Om du vill spara lite pengar, men å andra sidan vill du köpa en högkvalitativ produkt, kan du tänka på det här sköljmedlet. Comfort ska göra dina kläder mjuka, det ska också minska statisk fraktion (som brukar förekomma på vissa plädar, täcken och tröjor), därför blir dessa textiler enklare att stryka. Här måste nämnas att medlet bevarar kläders färg och form. Ett vanligt problem är att många färgrika blusar, skjortor osv. blekar med tiden. Detta orsakas av höga temperaturer eller av dåliga tvättmedel. Doften av Comfort Sommarfrisk luktar som sommaren och friska blommor, så du kan känna dig som på en äng.

4. Lenor Gold Orchid - Sköljmedlen

En klassisk doft av guld orkidé och en not av vanilj, vilken blev mycket populärt på grund av sin balancerad intensitet. Den är inte söt som en lakrits eller en nektarin, utan mer elegant och universell för att kunna anpassa sig till alla sorter av kläder. En flaska av sköljmedlet innehåller 870 mililiter vätskan, vilket räcker upp till 29 tvättar. Det är ett bra val om du inte använder den varje gång, när du tvättar dina kläder, eller om du har en annan flaska av ett sköljmedel och du vill ändra dofter då och då. En härlig doft och en effektiv formel mjukgör dina kläder, lakan och andra textiler, och du behöver inte att tänka på att köpa andra dyra tvättmedel för att förstärka doftintensiteten.

3. Softlan Ultra Plant Based Softness - Sköljmedlen

Om ditt barn eller du själv har en mycket sensitiv hud, är Softlan Ultra Plant Based Softness för dig. Det är en speciell designerad formel, vilken ska skydda huden från irritationer eller allergier. En mild doft är säker för ditt barn, eftersom den testades dermatologiskt. Sköljmedlet har ett naturligt ursprung på grund av dess växtextraktinnehåll. Återvunnen flaskan innehåller 650 ml sköljmedel, vilket motsvarar 43 tvättar. Softlan tar hand om konsumenters säkerhet, men också om milijön. Du kan testa Softlan Plant Based, om du kämpar mot hudirritationer eller allergier.

2. Lenor Sparkling Bloom - Sköljmedlen

Vill du lägga dig i nybäddat säng, vilken luktar som exotiska blommor? Om svaret är positivt, ska du fundera på Lenor Sparkling Bloom. Denna produkt garanterar en långvarig färsk som stannar på dina kläder, pläder eller lakan. Blommiga aromer förbättrar ditt välbefinnande och ger dig en stor dos av energi. Sköljmedlet mjukgör textiler som inte bleknar på grund av en hög temperatur, och dessutom håller de sina former. Du kan bevara dina favorita klänningar, skjortar, tröjor osv. i ett fantastiskt tillstånd för många år. Du kan tvätta kläderna 36 gånger, eftersom en förpackning innehåller 900 ml av sköljmedlet. Minskad statisk friktionen gör strykningen lättare och snabbare, så att du kan spara tid och göra något annat.

1. Softlan Ultra Perfumed Freshness with Essential Oils - Sköljmedlen

Softlan Ultra Perfumed Freshness with Essential Oils ska göra alla textiler mjukare, och med den underbara doften ska du uppleva bara de bästa momenten. En känsla av nytvättade sängkläder är en av de härligaste känslorna som man känner till. Magnolias blommor är å ena sidan delikata, men å andra sidan väldoftande, men det är lavendel som luktar mer intensivt. Lavendel har använts i kosmetikaindustrin i många år på grund av dess aromatiska egenskaper – det är populärt att tillverka eteriska oljor från lavendel och använda de för att slappna av. Softlan tillverkar produkter som tar hand om en textils färg och form, dvs. din favorit blus stannar i samma storlek och färg som efter tvättan. Investera i beprövade sköljmedel för att undvika besvikelser.