Hoppa till innehåll

5 bästa exfolierande sockorna

Ibland kan du inte tillbringa tid genom att göra ett SPA hemma. Inte bara ditt hår och ansikte behöver en extra behandling. Trötta fötter och döda hudceller är bara två av de vanligaste problemen, när det gäller fötter. Människor som har ett stående arbete kan säga något om detta. Peeling är ett viktigt steg i din hudbehandling. Du ska ta bort döda hudceller för att skapa en plats för de nya cellerna. Fötterna utsätts för den kontinuerliga tröttheten, köld eller värme – beroende på jobbet eller hälsotillståndet. Callus är ett annat problem som många kämpar mot. Huvudsakligen är det ett resultat av trycket och gnidningen av huden på fötterna (eller på händerna). Om du bär obekväma skor, högklackade skor, eller fel storlek på skor, kan du förmodligen märka callus eller liktorn på dina fötter. Musiker som spelar klarinett, cello eller trumset kämpar mot sådana problem. Det finns fler och fler produkter på marknaden som kan minska eller ta bort problemet, men en av de intressantaste medlen är att köpa exfolierande sockor. Det är en peeling för fötter som har för mycket döda hudceller, callus eller liktorn på sig. Det finns olika substanser som absorberas av fötter och sedan ska huden exfoliera och dina fötter är lena igen. Det är ett snabbt och effektivt sätt att förbättra hudtillståndet på fötterna. Ingredienser som lavendel, aloe vera, glycerin, eller mjölksyra tränger igenom huden och slätar den. Sådana produkter kostar inte mycket – priset placeras omkring 80-130 kr för 2 par av sockor. Det är en smärtfri lösning som ska ge dig fantastiska effekter efter några dagar efter behandlingen. Vanligtvis måste du vänta mellan 2 och 7 dagar för att huden börja exfoliera. Det behövs dock inte att använda andra tillbehör för att ta bort den döda huden. På nätet kan du hitta fotmasker i överkomliga pris. Läs vår ranking, om du letar efter en effektiv lösning för dina trötta och torra fötter.

5. Exfoliating Foot Mask - Exfolierande Sockorna

Denna fotmask är multifunktionell. Först och främst använder man den för att ta bort döda hudceller eller liktorn. Produkten har också en antibakteriell verkan och förutom fötterna befuktas och slätas bra. Du ska använda den här masken en gång i månaden, och de första effekterna ska visas efter 5-7 dagar. Eftersom de aktiva substanserna som salicylsyra, glycerin eller citron påverkar hudstrukturen starkt, ska du följa instruktionen. Innan du ska applicera masken, ska du först tvätta och torka fötterna. Efter en timme ska du ta bort masken och tvätta fötterna en gång till. Sedan väntar du för resultat. Det kan vara ett behagligt steg i din hudbehandling, men bara en gång i månaden.

4. NIFEISHI Exfoliating Foot Mask Fresh Peach

Det är en mirakellösning för trötta, torra och valkiga fötter. Problem med torra hud förekommer oftast under hösten eller vintern på grund av låga temperaturer, men också därför, att luften är torr. Döda hudceller och liktorn angår många människor – både yngre och äldre. Fotmasker kan effektivt kämpa mot sådana problem. Det är en smärtfri behandling som alla kan göra hemma. Det första steget är att tvätta och torka sina fötter innan appliceringen. Det andra steget är att ta på sig sockorna och vänta 1 timme. Det tredje steget är att ta bort masken och tvätta fötterna en gång till. Allt tar inte så mycket tid på grund av det att man gör en sådan behandling bara en gång under månaden. Extrakt från frukter och andra växter slätar och fuktar huden, så att du kan vara nöjd med resultatet varje dag.

3. LUMILINE Foot Peel Mask - Exfolierande Sockorna

Lumiline är en ultimat fotvårdbehandling som ändrar tillståndet av fötter, även om huden är mycket torr. Citron, Portulaca Oeracea, aloe vera, papaya, kokosnötolja, sheasmör har ansvar för fuktningen och slätningen för att göra din torra huden len igen. Det är en perfekt blandning av aktiva substanser som föryngrar huden och tar bort döda hudceller i nästan alla tillfälle. De första förbättringar ska du märka efter 2-7 dagar, beroende på din hudenstyp. Du ska bära masken mellan 60 och 90 minuter och sedan ska du tvätta dina fötter igen. För att uppnå bättre resultat, ska du använda ett balsam eller en kräm som ytterligare ska släta huden och hålla den väl fuktad.

2. Baby Foot Exfolation Foot Peel Exfolierande Sockorna

Sprucken, torr och trött hud ska inte angå dig igen, om du ska använda Baby Foot masken. 3D sockor luktar som ett lavendelfält, så det är ett perfekt förslag till ditt hem-SPA. För att ta bort döda celler på dina fötter, ska du tvätta dem först, och sedan ta på dig sockorna. Efter en timme alla aktiva substanserna som mjölksyra ska absorberas av fötterna. Man rekommenderar att tvätta fötterna efter behandlingen på grund av det, att det finns rester av syror och andra ingredienser som måste sköljas bort. Du kan dock använda din favorittvål för att sluta behandlingen på ett behagligt sätt. De första resultaten ska visas inom 5-7 dagar. Längden av den hela processen kan pågå kortare eller längre tid, beroende på mängden av huden som exfolieras.

1. Wolady Foot Mask - Exfolierande Sockorna

Lavendel, ricinolja, aloe, olivolja och mjölk är mirakelsubstanser för alla som kämpar mot de torra, spruckna och trötta fötterna. Att ta bort döda hudceller är viktigt, men man ska inte glömma om att fukta huden efter behandlingen. Det finns två sorter av masker här: den första av dem används för att göra en peeling, och den andra för att fukta och förlänga effekter. Det första steget är att bära masken för en timme för att huden skulle kunna absorbera alla substanser. Efter en vecka ska du använda den andra masken som finns i förpackningen för att uppnå effekten av släta fötter. Det är en komplex lösning för alla problem med torra och trötta fötter.