Hoppa till innehåll

5 bästa nagelbandstång

Alla ska ha en nagelbandstång av flera orsaker. En av de är hygien som kräver inte bara att använda en nagelsax utan också andra kosmetiska verktyg som just en nagelbandstång. Ett högkvalitativt nagelverktyg måste vara skärpt och precist för att undvika den obehagliga känslan av att dra i nagelbanden. Förutom borde du tänka på material, vilka användes till tillverkningen. Oftast är det rostfritt stål som är hållbart och lätt att desinficera. Apropå desinfektionen – du får inte låna din nagelbandstång, om du vill undvika vissa bakteriella infektioner. Om du vill låna den, ska du först använda något desinfekationsmedel. Att välja en riktig nagelbandstång kan vara svårt, särskilt om man inte vet, vilka nageltångssorter finns på marknaden. Det finns två huvudtyper, nämligen enkelfäjder- och dubbelfjäder-nagelbandstänger. Med hjälp av den första sorten skär du dina nagelband med ett lätt tryck, och bladet öppnar sig igen automatiskt. Dubbelfjäder skiljer sig från enkelfjäder på så sätt, att den är mer automatisk – det vill säga dubbelfjäder är mer tryckkänslig och därför kan du enklare överföra precisa finmotoriska arbeten. En nagelbandstång kan leverera effekter som efter en besöket på skönhetssalongen, om man använder den korrekt. För att göra nagelbandsborttagningen enklare och mer angenäm, kan man först göra några saker. Det första steget är att mjukna händer med en handvårdolja. Sedan skjut tillbaka nagelbanden med den rundade kanten på din nagelbandsskjutare. På motsatt sida av nagelbandsskjutaren finns det en spetsig ände – använd den för att skärpa bort smuts och skärp nära nagelbanden. Sticka inte den här sidan under nagelbandet! Till sist kan du äntligen använda din nagelbandstång och skära av hud som sticker ut eller som ser fladdrig ut. Nu är dina nagelband rena och sköna. Om du vill köpa en nagelbandstång, men du vet inte, vilka är de bästa, läs vår ranglista med 5 produkter som kommer att hjälpa dig med att hålla dina händer sköna och välskötta.

5. Sally Hansen Nagelband-set

Sedan 1957 har Sally Hansen tillverkat produkter för vackra naglar, bland annat nagellacker och nagelvårdsverktyg. Nagelsaxar eller nagelbandstänger hjälper oss med att hålla naglar rena och hälsosamma och därför skapade Sally Hansen den här produkten. I förpackningen finns det en nagelbandstång och en nagelbandsskjutare, vilken bör användas före nagelbandstången. Både nagelbandsskjutaren och nagelbandstången gjordes av rostfritt stål, vilket är hållbart och lätt att desinficera. Nagelbandstången har det vassa bladet som tillåter att skära av även de minsta nagelbanden. Förutom är mekanismen enkelfjärdig som inte behövs att trycka hårt på den.

4. Haobase Nagelband-set

Ett hjälpsamt set av nagelvårdverktyg ska hitta sin plats i varje necessär. Även om du inte gillar att måla naglarna, ska du använda sådana verktyg som en nagelsax eller en nagelbandstång. Det är viktigt att hålla sina naglar rena och välskötta, eftersom man kan bl.a. undvika bakteriella infektioner. Haobases set innehåller tre nagelverktyg: två nagelbandsskjutare och en nagelbandstång. Den första nagelbandsskjutare har två sidor rundade, medan den andra har en spetsig ända och en lite rundad ända. Båda nagelbandsskjutare har halkfria handtag, vilka är bekväma att hålla i och de möjliggör att skjuta tillbaka nagelbanden precisare. Nageltången är dubbelfjäder och på grund av detta kan du klippa nagelbanden snabbare och bekvämmare, och i själva verket uppnå effekten som från en skönhetssalong.

3. Rui Smiths Professional Nagelbandstång

Om du inte vill köpa ett nagelbandset, då kan du lägga märke till den här nagelbandstången. Utseendet av vektyget är elegant och snyggt, men det som är viktigast här är förstås bladet. Spetsen är mycket fin för att kunna skära av alla nagelband. Verktyget gjordes av rostfritt stål som kommer att användas under lång tid. Dubbelfjäder mekanism är enkel och bekväm att nyttja, eftersom den öppnar sig helt automatisk. Det behövs inget hårt tryck och ingen kraft att klippa bort nagelbandsfragment. Vasst blad är nödvändigt att överföra processen smärtfritt – utan att dra i den känsliga huden runt naglarna. Om du gillar enkelfjärderslösning på nagelbandstång mer, kan du också välja den andra produkten som finns på webbsidan. Lyckligtvis finns det två varianter av Rui Smiths nagelbandstång.

2. RONAVO Nagelvårdsset

Bekvämlighet är viktig, men ett snyggt utseende behagar våra ögon. MQUIANs nagelbandsset förenar nytta med nöje av olika orsaker. För det första finns det i förpackningen två nagelvårdverktyg: en nagelbandsskjutare och en nagelbandstång. Båda verktygen gjordes naturligtvis av rostfritt stål som målades med regnbåge-färgen. Detta gör effekten snyggare än ett genomsnittligt set av stålfärgade nagelvårdsverktyg. Nagelbandstången har en vass spets, vilken är lämplig för alla typer av nagelband, och dubbelfjäder mekanism gör arbete lättare. Nagelbandsskjutare, vars en sida är rundad och andra är spetsig, är väldigt hjälpsam när det gäller att skjuta tillbaka huden och skärpa bort smuts som finns runt naglarna. Mycket positiva betyg bekräftar RONAVOs tillförlitlighet och effektivitet.

1. K-Pro Nagelbandstång

Sist men inte minst – K-Pros nagelbandstång. Det är en klassisk nagelbandstång av rostfritt stål som ska användas av alla. Nagelvård betyder inte att måla naglar, utan att klippa naglar, ta bort torra nagelband och använda handkräm eller handolja för att hålla huden mjuk och fuktad. Den här nagelbandstången är enkelfjäder och därför är den lätt att använda. Det är ett perfekt nagelvårdsverktyg för hemmabruk, men om du jobbar i en skönhetssalong, kan du också nyttja den dagligen – i detta fall glöm inte om att desinfecera bladet varje gång, när du vill använda den.