Hoppa till innehåll

De 5 bästa tvättpulvren

Att tvätta är en viktig daglig uppgift som alla måste göra. Det finns så många tvättmedel på marknaden att man ibland inte vet vilken typ av tvättpulver eller sköljmedel man ska använda. Det mest traditionella tvättmedlet är utan tvekan tvättpulver. Tvättpulvrets ursprung kan du hitta i Tyskland, där det första självverkande tvättmedlet kom upp 1907. Persils stora framgång förändrade livet av många hemmafruar som äntligen kunde använda ett skonsammt tvättmedlet som inte skadar tyger. Även om det har gått mer än 100 år sedan Persil hade debuterat på marknaden, är detta företag fortfarande ett av de mest igenkännliga och pålitliga märkena av tvättmedel i världen. Persil säljer sina produkter inte bara i Europa, eftersom det finns många amerikaner som älskar Persils produkter. Den tyska kvaliteten är mycket bättre än kvaliteten på många inhemska märken, så att det lönar sig att spendera lite mer pengar. En av de viktigaste fördelarna med Persils tvättpulver och andra tvättmedel är att du kan använda dem i låga temperaturer som 30 grader Celsius. Konkurrensen på den nuvarande marknaden erbjuder dock andra fantastiska tvättmedel som många kunder köper. Ibland är det svårt att få tag i utländska tvättmedel i en vanlig butik, därför finns det alltid ett alternativ. Bra exempel på högkvalitativa varumärken är Skona eller Grumme. Dessa två företag är populära bland svenska kunder, eftersom de vanligtvis har ett överkomligt pris och levererar tillfredsställande resultat. Utan hänsyn till ett visst märke, finns det vanligtvis två sorter av tvättpulver. Du kan hitta universella pulver för många tygsorter och tvättpulver för färgad tvätt. Sådana tvättpulver hjälper till att hålla dina kläder i perfekt form, de förhindrar från att blekna och gråna, och de förstärker fibrerna. Om du letar efter ett pålitligt och effektivt tvättpulver kan du läsa vår ranking med de 5 bästa tvättmedlen som du kan köpa online.

5. Ariel Professional Tvättmedel Tvättpulver

Den här stora förpackningen av Ariels tvättpulver räcker upp till cirka 100 tvättar. Om du tvättar dina kläder väldigt ofta, är denna storlek optimal. Ariel tar bort till och med envisa fläckar som tomatsås-, kaffe- eller chokladfläckar. Vita tyger kommer alltid att se ut som nya eftersom formeln alltid fungerar grundligt – pulvret tränger djupt in i tygfibern och bibehåller den förtjusande renheten. Den färska doften sitter kvar på kläderna även i några veckor – det är mycket behagligare att sova i en angenäm doftande säng än att sova under ett täcke som tvättats i ett billigt tvättpulver.

4. Omo Intensive Leuchtkraft Tvättmedel Tvättpulver

Omo har ett bra kvalitet-pris förhållande, eftersom det här tvättpulvret inte kostar mycket när man tänker på förpackningens volym (upp till 70 tvättar). Pulvret löser sig lätt även i kallt vatten. Du kan tvätta kläder i 30 grader Celsius och du får mycket bra effekter efteråt. Omo tar bort olika typer av fläckar, inklusive de mest envisa. Detta tvättmedel är lämpligt för exempelvis vita bomullsskjortor, lakan eller underkläder av ett känsligt material. Du kan få supervita och väldoftande kläder till ett lågt pris.

3. Persil Färgpulver Tvättpulver

Vill du behålla de levande och intensiva färgerna på dina kläder och njuta av en härlig och angenäm doft på dem? Du borde testa Persil Färgpulver. Detta är ett fantastiskt tvättpulver från Tyskland som håller alla färggranna tyger i fläckfritt skick efter varje tvätt. Om du har provat Persil någon gång, kommer du inte att gilla något annat märke så mycket. Den tyska kvaliteten talar för sig själv. Persil Färgpulver kan användas i låga och höga temperaturer (från 30 grader Celsius till 95 grader Celsius). XL-paketet räcker upp till 100 laddningar, därför kommer produkten att användas under en lång tid, och du kan vara nöjd med dina väldofande och rena kläder. Eftersom tvättpulvret är koncentrerat, behöver du inte tillsätta mer pulvret än det rekommenderas.

2. Weißer Riese Universellt Tvättpulver

Weißer Riese är ett varumärke som väljs ännu oftare av många kunder eftersom det erbjuder riktigt bra och pålitliga produkter. Det universella tvättpulvret från Weißer Riese har en stark formula mot alla fläckar. Du kan tvätta din tvätt i låga temperaturer eftersom detta tvättmedel är effektivt även i kallt vatten. Doseringen beror på vattnets hårdhet, till exempel om vattnet är mjukt och smutsningen är normal kan du tillsätta 85 ml tvättmedel. Förpackningen innehåller 5,5 kg tvättpulver, vilket motsvarar 100 tvättar. Priset kan skilja sig eftersom du ibland kan hitta ett specialerbjudande, men generellt sagt är det alltid ganska billigt.

1. Persil Universellt Tvättpulver

Det kan bara bli en vinnare och. Persils universella pulver genomträngs djupt i alla tyger, och dess kraftfulla formel tar bort all slags smuts. Tyget förstärks av tvättmedlet, så att du kan njuta av din favoritblus under lång tid. Detta är det bäst värderat tvättpulvret på Amazon eftersom kunderna har litat på Persil i flera år. Detta varumärke etablerade sin plats på marknaden som det första tvättmedelsföretaget, vilket var framgångsrikt. I över 100 år kan du bära dina kläder superrena och fräscha tack vare Persil. Persil Universellt Pulver räcker upp till 100 tvättar och passar bra till alla tyger och färger. Du kan tvätta svarta, vita eller flerfärgade kläder och pulvret kommer att fungera lika bra. De envisa fläckarna från gräs, kaffe eller tomater tas bort snabbt och effektivt. Du kan lita på det kända tyska företaget och du kan njuta av den bästa kvaliteten och de fräscht doftande kläderna varje dag.