Hoppa till innehåll

De 5 bästa bikinitrimrarna

Om du inte är nöjd med din nuvarande rakhyvel, andra metoder som vax inte är effektiva eller om du helt enkelt inte har tid för det, borde du åtminstone försöka använda en bikinitrimmer. Varför är bikinitrimrar så populära? De är enkla och intuitiva i användningen, de levererar fantastiska effekter på bara några minuter och du kan köpa en enhet en gång och använda den månadslång (eller till och med flera år). Om du aldrig har använt en sådan enhet undrar du förmodligen, hur man kan använda en sådan sak hemma. Det finns ett par trick som du kan göra för att undvika hudirritationen, inåtväxande hår eller små sår. Om det är ditt första försök att trimma din bikinilinje med en elektrisk rakhyvel bör du förbereda huden ordentligt. Först och främst rengör och torka området du vill raka. Om du har mycket känslig hud kan du använda din favoritolja eller rakkräm – detta bör skydda huden från irritationen. Efter hela processen av att raka din bikinizon bör du använda en fuktkräm. Eftervård är också viktig, om du vill ha len och mjuk hud. Du bör också vara uppmärksam på att endast använda rena verktyg. Dina intima områden är riktigt strikta när det gäller hygienen. En fördel med en elektrisk trimmer är att du kan tvätta rakhuvudet under vattnet efter varje användning. Du bör också byta ut dina rakknivar regelbundet – vassa knivar är effektivare och du kan undvika oönskade skärsår. Du bör också veta hur man trimmar könshåret. Reglen är faktiskt enkel – du bör raka den med kornen, vilket är den riktning som ditt könshår växer. Den motsatta riktningen rekommenderas inte på grund av hudirritationen (vilket garanteras efter en sådan procedur). Vissa bikinitrimrar kan användas i duschen, men du bör alltid läsa instruktioner noggrant och se till att din enhet är vattentät. Att använda en bikinitrimmer är ett enkelt sätt att känna dig bra och fri. Att trimma ditt könshår kan vara hälsosamt, så länge som du gör det riktigt. Om du vill köpa en pålitlig och robust bikinitrimmer kan du läsa vår ranking med de fem bästa bikinitrimrarna.

5. Remington Smooth&Silky Bikini trimmer-kit Bikinitrimmern

I början presenteras en enkel, men ändå väldigt behändig bikinitrimmer. Enhetens huvud är litet, men precist. Enheten låter dig trimma alla svåråtkomliga områden. Denna trimmer är sladdlös och drivs av en AA-batteri. Om du inte vill samla en annan USB-kabel kan den här lösningen vara bra för dig. Dess kompakta design hjälper dig till att hålla den stabilt i handen medan du trimmar din bikinizon. Huvudet är mycket flexibel, till och med på ställen där könshåren är kortare och svårare att nå. Du kan tvätta huvudet under vattnet efter varje användning. Rakhuvudet ger en slät finish – det klipper håret snabbt och effektivt. Använd trimhuvudet för att klippa längre hår (håret kan vara både blött och torrt).

4. Veet Sensitive Precision Beauty Styler Expert Bikini Edition trimmer Bikinitrimmern

Veet är ett populärt företag som säljer sina produkter i många länder. Den här bikinitrimmern är liten och lätt att använda. Du kan ta bort håret snabbt och skonsamt, eftersom rakhuvudet är väldigt precist. Du kan rengöra den här delen under rinnande vattnet på grund av dess vattenbeständighet. Utöver den själva trimmern finns det också andra tillbehör som t.ex. är lämpliga för ögonbrynsstyling. Silikonschabloner kan användas till styling av bikinipartierna. Enheten behöver ett klassiskt AA-batteri.

3. Braun Body Mini Trimmer BS1000 Bikinitrimmern

Detta är en klassisk trimmer som är skonsam och bekväm för huden. Du kan använda den här anordningen utan problem, även om du har en mycket känslig hud. Trimmerns huvud är kompakt och flexibel, därför kan du anpassa det till olika kroppsdelar. Bikininlinjen är förstås känslig och dess speciella form kräver ett litet och effektivt blad som kan ta bort alla kvarvarande hår precist och smärtfritt på ett ögonblick. Braun uppfyller detta krav och erbjuder ännu mer funktioner. Denna trimmer är vattentät, så du kan trimma både vått och torrt hår. Enheten är trådlös och därför är den batteridriven.

2. Philips Essential Bikinitrimmer Bikinitrimmern

Philips trimmer kombinerar allt som du behöver för att ha en snygg bikinilinje. Det välprofilerade och ergonomiska huvudet med de vassa bladen skapades för hårborttagningen. Trimma och raka håret med de olika trimmskammarna – tack vare trimmskammarna kommer du att få fram en önskad effekt. Storleken på den här trimmern gör att du kan förvara den i en necessär, så att du kan ta den med dig när du reser. Bruket av denna trimmer beror på dina personliga behov – ibland vill du bara bättra på något, men andra gånger vill du ta bort alla hår.

1. Braun Silk-épil 9 Trimmer-set Bikinitrimmern

Detta är ett komplett skönhetsset, vilket hjälper till att få slät och mjuk hud på hela kroppen. Du kan använda rakapparaten på din bikinilinje tack vare trimmhuvudet. Bladet tar bort alla korta hår, så att du kan använda epilatorn och vara säker på att din hud blir lika slät varje gång. Varje bikinizon är mycket känslig, därför måste du hantera den försiktigt och akta dig för trycket när du använder trimmern på detta område. SesnoSmart-tekniken ska hjälpa dig med det här problemet. Du ska se ett rött ljus ovanför strömknappen, om du trycker för hårt. Lampan ska alltid meddela dig om det. Raka och trimma håret när som helst och var nöjd med effekterna du får.

Du kan bestämma själv, vilken trimmer passar bäst till dina behov. Alla produkter är tillgängliga på Amazon, så du kan beställa din favorittrimmer och använda den när det behövs. Läs produktbeskrivningar noggrant före den första anvädningen, eftersom vissa trimrar inte är vattentäta och du kan använda dem bara på trockigt hår.